Řídící Ještěrka Řídící Ještěrka komentáře u knih

☰ menu

The Art of Kingdom Come: Deliverance The Art of Kingdom Come: Deliverance kolektiv autorů

Krásná kniha, ale uvítala bych více informací tak nějak o všem kolem hry.

09.10.2023 5 z 5


Nespěchejte do rakve Nespěchejte do rakve Tomáš Kašpar

Když jsem knihu před lety četla, určitě mě šokovala (jak je člověk naivní a nebo prostě takovéto věci neví-nedochází mu, nikdy nad nimi nepřemýšlel...) a často jsem nevěřila vlastním očím, co čtu. Mám i další knihu, ale bojím se ji číst, co se zase dovím za šílenosti (a já jim věřím) ;D ;D

09.10.2023 5 z 5


Wim Hof - Ledový muž Wim Hof - Ledový muž Wim Hof

Kniha je fajn, trochu mne tam rušilo to autorovo samochvástalství, ale jsem určitě ráda, že jsem si knihu přečetla. Zajímavá rozhodně je!

09.10.2023 3 z 5


Spolčení hlupců Spolčení hlupců John Kennedy Toole

Tak tahle kniha je dobrý úlet. A já jsem ještě větší, protože se mi DOCELA líbila:)
Ano, hlavní hrdina je k.o.+o.t, ale tak jsem tu knihu, s tímto faktem, prostě brala!
Doma jsme se kvůli ní skoro pohádali:)) Mě ten dementík taky dost štval, ale nějakým masochistickým způsobem mě to prostě bavilo číst a ještě o to víc, když člen rodiny knihu (skoro) odhodil s tím, že takovou hnusárnu číst prostě odmítá! A just jsem si to chtěla přečíst :))))

09.10.2023 3 z 5


151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem Lucie Kutrová

Kniha mě od první strany bavila a udivovala, jak je autorka vtipná! Skoro na každé straně bylo pro mě něco vtipné. Po půlce knihy, mě nadšení začalo trochu opouštět, protože už byl popis víceméně takový pořád stejný (no chápu, že to tak prostě bylo) a vtípky kolikrát také. Také mi nebylo moc po chuti pořád číst, jaká je autorka hvězda, jak ji všichni zbožňují a tak...Ke konci knihy se mi zdálo, že jak byla autorka už unavená cestováním, trochu se ta únava vmísila i do knihy..., ale celkově mám tu knihu ráda je fajn, vtipná, krásně zpracovaná a třeba si ji ještě někdy přečtu. Určitě doporučuji.

09.10.2023 4 z 5


Utrpení mladého Werthera Utrpení mladého Werthera André Maurois

Tuto knihu jsem četla přesně v pravý čas kvůli tomu, o čem je!:) Takže tenkrát to bylo něco fakt silného. Dneska už bych to viděla asi jinak a proto to číst už radši nebudu, abych si uchovala ty vzpomínky za mlada-za šíleného zamilování:)))

09.10.2023 4 z 5


Sirotek lowoodský Sirotek lowoodský Charlotte Brontë

Moje srdcovka:) četla jsem ji, když jsem byla o dost mladší a zasáhla mne u srdce:) Bojím se ji přečíst znovu, abych z ní (o mnoho let později) neměla jiné pocity...

09.10.2023 5 z 5


Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Viděla jsem nejdříve film, který se mi teda hóódně líbil:) Tak jsem si k Vánocům přála i knihu (většinou je kniha lepší), počkala jsem přes rok, abych si to už tolik nepamatovala a začala jsem knihu číst. A ou, jaké to pro mne bylo zklamání. Málo kdy se mi líbí film víc než kniha, ale tady v tom případě, to bylo na 101%. Kniha mi přišla prostě taková ochuzená a místy až poněkud trapňoučká...(pardon, komu se to líbilo:)). Film super, kniha, za mně, nee.

09.10.2023 1 z 5