Pennywise Pennywise komentáře u knih

☰ menu

Elon Musk Elon Musk Ashlee Vance

Právě spokojeně dočteno a musím říct, že to byla jízda! Kniha plná inspirace jak to jde pokud máte něco v hlavě, spousty vizí a kolem sebe ty správné lidi. I když si jich trošku musíte vážit. "PayPall" a "TESLA motors" bylo to jediné co jsem věděl o Elonu Muskovi a po dočtení smekám. Snad to EM stihne a spokojeně dožije na planetě MARS .. *****

25.08.2016 5 z 5


Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

King je prostě King, tak nemohu jinak než dílko pochválit. Bazzar není špatná knižka - povídky docela vydařené. Ale prostě román od SK (nejlépe 1000 stran) je úplně jiný level než povídky ..

07.07.2016 5 z 5


Ghost story Ghost story Peter Straub

Straub prostě také umí! Jablko nepadlo daleko od "stromu" // tedy KINGA! Je tam hodně společných prvků a dost se toho tedy naučil. Určitě doporučuji všem KING fans a radím - Vydržet! Těžko jsem tuto knihu sháněl a nakonec sehnal novou a nečtenou v jednom zapadlém antoši. Doporučuji!

12.05.2016 5 z 5


Prokletí Salemu Prokletí Salemu Stephen King

Předem říkám - nemusím upíry !! Asi nejsem sám, kdo knihu z tohoto důvodu stále odkládal a byla to CHYBA !!!! // Při dočítání SALEMU jsem litoval, že kniha nemá ještě o nějakou stovku stránek více. Prokletí salemu považuji za TOP román (určitě TOP5) co mistr KING napsal! Strašně dlouho jsem knihu odkládal (právě kvuli upírům) ale nakonec to byla taková jízda, že fakt román řadím hodně vysoko! Pocit strachu, perfektně popsané charaktery hlavních postav + ta čtivost! Žádné extra zbytečné odbočky apd. Prostě paráda .. Jen ten konec strašně rychle utekl :-(

25.03.2016 5 z 5


Stephen King jde do kina Stephen King jde do kina Stephen King

Truchu zbytečná kniha (sběratelsky řečeno) Jinak kniha obsahuje hodně kvalitní povídky pěkně pohromadě. Pro začínající KING maniaky určitě perfektní počteníčko. Po této knize Vás určitě už nepustí, jen škoda, že tam není nic - no .... NAVÍC!

25.03.2016 5 z 5


Mrtvá zóna Mrtvá zóna Stephen King

Kingovo knihy čtu na přeskáčku a vždy po dočtení si myslím, že jsem četl fakt to nejlepší co napsal. Divný. U žádného jiného autora toto nemám. Mrtvá zóna je opravdu perfektní román a hodně hodně čtivá!

25.03.2016 5 z 5


Nadaný žák Nadaný žák Stephen King

Stephen KING v plné formě! Perfektní! Excelentní!! Až se divím sám sobě, že jsem povídku stále odkládal i když se jednalo o vůbec prvního KINGA na českém trhu.

24.03.2016 5 z 5


Columbo mezi dveřmi Columbo mezi dveřmi Richard Ulman

Naprostá povinnost pro všechny fanoušky poručíka Columba! Všechny informace a zajímavosti okolo seriálu a postavy poručíka Columba zde jsou a perfektně napsané a popsané! Anthologie fenoménu COLUMBO laskavě a humorně napsána Richardem Ulmanem. V knize jsem v polovině, ale musel jsem to zde již napsat! Knihu jsem nemohl nikde sehnat, ale nakonec se mi to podařilo díky samotnému autorovi a za to velké díky! Je to čest mít tenhle kousek v knihovně!

24.03.2016 5 z 5