Pehule Pehule komentáře u knih

☰ menu

Kdo se postará o Annu Kdo se postará o Annu Kateřina Pantovič

Za poslední dobu je to nejlepší kniha jakou jsem četla!!! Téma sebevraždy je velmi umělecky zpracováno :) a konečně kniha,která končí !!! A život ostatních pokračuje jejich tempem a směrem...nicméně kdo třeba jen uvažuje, že jeho cesta by měla skončit...ať si knihu přečte. Opravdu doporučuji!

15.12.2021 5 z 5


Věci, na které nastal čas Věci, na které nastal čas Petra Soukupová

Za mě úžasná kniha. Příběh, do kterého hladce vplujete a neuvěřitelně pohltí. Při dialozích v knize jsem si přesně říkala: sakra co dělá ten chlap ? ! To nechceš mít doma. A další a další. Prostě miluju Petru Soukupovou a basta fidli :)

27.09.2021 5 z 5


Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Tento díl mi přišel, vzhledem k předchozím, poměrně mírumilovný. Ale ve výsledku se mi tato poloha autorky docela líbí.

04.09.2021 4 z 5


Debutantka Debutantka Jan Gardner

Právě čtu a už mohu říct co mě irituje. Výrazy typu ok,sorry apod. Nemyslím si, že se takto za první republiky mluvilo byť mezi smetánkou... Tuto dobu mám spojenou s mnohem uhlazenějším vystupováním. Stylem psaní mi to připomíná dnešní dobu a trošku se bojím kdy někdo vytáhne z psaníčka Iphone:) jinak jsou postavy a děj vykresleny velmi věrohodně. Nebýt oněch výrazů, jsem spokojená:)

04.09.2021 3 z 5


Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha je... zvláštní. Pro mě osobně i poměrně reálná (což je velmi děsivé). Fyzický zle se mi dělalo při představě,že mě někdo odvede uprostřed noci a nechá samotné moje malé děti. Konec překvapil a trošku se mi ulevilo.
Stojí za přečtení byť je to trochu ,, jiná" Mornštajnová než je člověk zvyklý :)

22.05.2021


K moři K moři Petra Soukupová

Prostě boží :) Velmi se mi líbil styl,kterým je kniha psaná. Finále naprosto famózní-jak žila a dopadla každá osoba z příběhu. Určitě stojí za přečtení!

08.04.2021


Sběratel sněhu Sběratel sněhu Jan Štifter

Kniha se mi velmi líbila. Přeskakování do různých časových os mi nevadilo ba naopak. Jako celek to prostě dávalo smysl. Doporučuji:)

31.01.2021 2 z 5


Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Jana Poncarová

Krásný, silný příběh,který stojí za přečtení.

04.01.2021 4 z 5