Peeťa_ Peeťa_ komentáře u knih

☰ menu

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Opět nádherně napsaný další díl s neskutečně dobře vymyšlenou závěrečnou bitvou :)

13.07.2015 5 z 5


Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

První díl naprosto dokonalé série. Za svůj život jsem přečetla cca tak milion knížek :D ale tento úžasně propracovaný příběh popisující vývoj mladého chlapce v nejlepšího Hraničáře předčí skoro všechny ostatní co jsem kdy četla :) příběh plný dobrodružství, napětí, humoru a krásně vyjádřeného přátelství musí uchvátit snad každého. Flanagan píše stylem, který prostě chytne a nepustí ani po delší době po přečtení, tudíž jsem tuto sérii stihla už třikrát a rozhodně se k ní ještě později vrátím a každému ji doporučuji. Je to prostě moje srdcovka :)

13.07.2015 5 z 5


Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Naprosto dokonalá série. Za svůj život jsem přečetla cca tak milion knížek :D ale tento úžasně propracovaný příběh popisující vývoj mladého chlapce v nejlepšího Hraničáře předčí skoro všechny ostatní co jsem kdy četla :) příběh plný dobrodružství, napětí, humoru a krásně vyjádřeného přátelství musí uchvátit snad každého. Flanagan píše stylem, který prostě chytne a nepustí ani po delší době po přečtení, tudíž jsem tuto sérii stihla už třikrát a rozhodně se k ní ještě později vrátím a každému ji doporučuji. Je to prostě moje srdcovka :)

13.07.2015 5 z 5


Padlí andělé / Leviatan Padlí andělé / Leviatan Thomas Sniegoski

Jedna z velmi malého počtu knih, které jsem nedokázala ani dočíst a vzdala to už po půlce, hodně slabé a v podstatě divné..

13.07.2015 odpad!