NikiP. NikiP. komentáře u knih

☰ menu

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Knížka je velmi emotivní. Příběh je skvěle popsaný z dětského nechápavého pohledu. I když se mi některé části zdáli trochu přehnané a vymyšlené a za normálních podmínek to takhle v koncentračním táboře nefungovalo knížka se mi velmi líbila....konec mě úplně dostal skoro jsem se rozbrečela...

14.10.2021 4 z 5


Tohle léto říkám ano Tohle léto říkám ano Lindsey Roth Culli

Tahle kniha pro mě byla příjemně oddychová. Má dobrý děj, sympatické postavy a velmi dobře se čte. Začetla jsem se do ní hned od první kapitoly. Doporučuji jako oddechovku.

08.05.2021 5 z 5


Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

Knížka je ÚŽASNÁ (stejně jako ostatní knihy od této autorky). Má úžasnou a zároveň zajímavou zápletku, skvělý příběh a velice sympatické postavy. Tato kniha pro mě byla takovým "únikem" od reality. Jakmile jsem knihu otevřela a začala číst nemohla jsem přestat. No jak bych to shrnula....prostě úžasná, skvělá, trochu romantická a napínavá až do poslední věty.....jednoduše DOPORUČUJI!!! :)

14.04.2021 5 z 5


Vůně noci Vůně noci Markéta Harasimová

Knížka mě ze začátku moc nezaujala, ale později jsem se do knihy začetla a začala mě bavit. Má zajímavý příběh plný lásky a napětí s nečekaným zvratem. Doporučuji !

28.03.2021 5 z 5


Příběh jedné lásky Příběh jedné lásky Anika Pastoreková

Tato knížka je skvělá díky svému zajímavému příběhu a nepředvídatelnou zápletkou. Knížka se mi velmi dobře četla a rychle jsem se dokázala vžít do děje. Rozhodně doporučuji.

22.03.2021 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Knížka je vtipná, romantická a čtivá. Ze začátku jsem si myslela že se do knížky nezačtu a že to bude nezajímavá knížka, ale později jsem se do knihy začetla tak že jsem se od ní nemohla odtrhnout. Je plná nepředvídatelných událostí. Doporučuji všem co mají rádi romantické knihy. :)

20.03.2021 5 z 5


Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Kniha je vtipná, romantická ale pro mně ne moc čtivá. Dlouho mi trvalo než jsem se vžila do děje. Doporučuji spíše lidem kteří mají rádi historické fantasy knihy.

20.03.2021 3 z 5


Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Knížka je čtivá, zajímavá, napínavá, trochu romantická plná různých zápletek a zvratů. Za mě je to nejlepší knížka kterou jsem četla. Velmi DOPORUČUJI. :)

20.03.2021 5 z 5