mmamminna mmamminna komentáře u knih

☰ menu

Chlapec v kufru Chlapec v kufru Lene Kaaberbøl

Luxusní kniha...... napínavý příběh, který Vás chytne, a nepustí.. ROZHODNĚ DOPORUČUJI.

30.07.2016 5 z 5


Nic mi neprozrazuj Nic mi neprozrazuj Joy Fielding

K tomu zkrátka není co dodat.. Joy Fieldingová nikdy nezklame. :-)

09.07.2016 4 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Já si zkrátka nemuhu pomoci...... ač jsem přečetla stovky negativních komentářů na tuto trilogii, zamilovala jsem si ji.
Příběh je nejspíš v některých momentech dosti přehnaný, ale o to přeci v některých příbězích jde, a v tomto příběhu je přehnanost vysloveně nutná a žádaná.
Já osobně dávám plný počet hvězdiček, a už se nemohu dočkat filmové verze.
Ráda si knihy opět přečtu.. :-)

17.06.2016 5 z 5


Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Jedním slovem: DOKONALOST...... snad nikdy jsem tolik netoužila číst knihu bez přestání.. tato trilogie mě doslova pohltila.. hnedka se jdu vrhnout na třetí díl.. a už se moc těším na film...... Je ale zvláštní, kolik negativních ohlasů tyto knihy získávají.. ne pro každého jsou nejspíš tyto knihy vhodné...... ZA MĚ VŠAK MOHU VŘELE DOPORUČIT .. :-)

03.05.2016 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Když jsme zaslechla o trilogii padesáti odstínů,nevěnovala jsem tomu příliš mnoho pozornosti.. nakonec jsem jednoho dne zahlédla knihu ve výloze, a řekla jsem si, že jí koupím...... a příběh, který se ukrývá na stránkách této knihy, mě doslova pohltil.. fascinující, erotický, romantický příběh, který si zkrátka musíte zamilovat.. trilogie nyní zaujímá čestné místo v mé knihovně, a já rozhodně doporučuji tyto knihy všem.. Budete nadšeni!

07.04.2016 5 z 5


Probudím se včera Probudím se včera Lumír Holčák

Kniha je Super, avšak pokud si komediální příběh chcete opravdu užít, doporučuji více filmovou verzi...... i přes to kniha za přečtení rozhodně stojí.. :-)

06.02.2016 4 z 5


Posedlá Posedlá Lynn Beach (p)

Jako malá holka jsem si přečetla několik dílů této série, a rozhodla jsem se nasbírat a přečíst je všechny.. rozhodně nejsem zklamaná, tento příběh sice nepatří mezi nejstrašidelnější, ale rozhodně za přečtení stojí.. :-)

09.08.2015 3 z 5


Zrůda Zrůda Nacuo Kirino

Ze spousty knih, které jsem přečetla, zůstane tato nedočtená.. Nenechte se zlákat slovy: "SKANDÁLNÍ ROMÁN - V AMERICE ZCENZUROVÁN, ČESKY V PLNÉM ZNĚNÍ" .. po asi 120-ti stránkách jsem četbu vzdala.. Kniha mě zaujala pouze anotací, příběh nejspíš je zajímavý, ale autorka by si musela odpustit spoustu nesmyslných vět a frází.. ZA SEBE BOHUŽEL DOPORUČIT NEMOHU !!!

24.07.2015 1 z 5


Oběti Oběti Jonathan Kellerman

Sériové vraždy a vyšetřování...... Kriminální příběhy patří mezi mé nejvyhledávanější, a tato kniha si rozhodně zaslouží plný počet hvězdiček.. Rozhodně doporučuji!!!

23.07.2015 5 z 5


Posedlost Posedlost Emily Maguire

Příběh plný sexu a násilí...... knihy tohoto žánru jsem nikdy nevyhledávala, a i přesto mě kniha velmi překvapila. Do příběhu jsem se začetla téměř okamžitě. Avšak upřímně si myslím, že ne pro každého bude tato kniha zajímavá. Za sebe mohu DOPORUČIT.

10.07.2015 5 z 5


Tajemství staré bambitky Tajemství staré bambitky Evžen Gogela

Tuto filmovou pohádku jsem si doslova zamilovala. Nemohla jsem se dočkat, až si tento pohádkový příběh přečtu, a musím říci, že kniha nezklamala. V knize je uvedeno i několik informací, které ve filmu nenajdete. A navíc je kniha doplněna písničkami z filmu. Ráda si ji přečtu znovu. ROZHODNĚ DOPORUČUJI!

07.07.2015 5 z 5


Kobra 11 Kobra 11 K. Pittermann

Seriál Kobra 11 zbožňuji, a jsem ráda, že si jej mohu připomenout i v knižní podobě. Jednotlivé epizody jsou napsány dokonale i pro ty, kteří tento seriál neznají. Rozhodně doporučuji. :-)

28.06.2015 5 z 5