Mjkslife Mjkslife komentáře u knih

☰ menu

Jiné místo Jiné místo Kateřina Karolová

Čtivé, záhadné a překvapivé. Po přečtení se navíc můžete vydat po stopách hlavních hrdinů a mít tak skvělý zážitek jako bonus a užít si den plný hádanek a šifer v Luhačovicích. A možná vám to odhalí i část příběhu. Rozhodně to doporučuji zkusit.

16.08.2023 5 z 5


Chaloupka na muřích nožkách Chaloupka na muřích nožkách Sophie Anderson

Do téhle knížky se zamilujete hned dvakrát. Nejprve do nádherné obálky a poté do samotného příběhu. S Márinkou zažijete spoustu dobrodružství i bolestivých chvil, ale na konci vás tento příběh bude hřát u srdce. Knížka navíc obsahuje překrásné ilustrace.

16.08.2023 5 z 5


Všechno, co jsme měli Všechno, co jsme měli Jennifer Bright (p)

Sladká vůně čerstvého pečiva, která se mísí s hořkostí traumatické události, která Kate postihla. Sympatické hlavní i vedlejší postavy. A ačkoliv některé situace byly víc než předvídatelné, rozhodně to neubírá na kvalitě. Jak napovídá anotace, tento román se vám opravdu dostane pod kůži. Rozebere vás a zase dá dohromady. Přebal slibuje romantiku, ale skrývá v sobě také mnohem víc.

16.02.2023 5 z 5


Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Krátké, ale humorem nabité kapitoly. Naprosto skvělá oddechovka na jedno odpoledne. A zaručeně se u ní budete smát nahlas!

09.01.2023 5 z 5


S orlem na zádech S orlem na zádech Iva Pekárková

Žádné odpočinkové čtení nečekejte, ale tahle kniha na motivy skutečného případu je jedním slovem skvělá. Bravurně vykreslené postavy, včetně mluvy. A doslov pro objasnění byl skvělým zakončením tohoto příběhu. Autorka má dar slovy vylíčit dané situace a postavy tak, že máte pocit, jako byste stáli přímo vedle nich.

13.06.2022 5 z 5


Srdce a mozek Srdce a mozek Nick Seluk

Úžasně vtipný komiks, ve kterém se najde každý z nás :) roztomilé srdce si jednoduše zamilujete!

24.05.2022 5 z 5


Kdo se postará o Annu Kdo se postará o Annu Kateřina Pantovič

Aneb nesuď knihu podle obalu. Tohle bylo velké překvapení, originální příběh, vtipné a smutné zároveň. Tuhle knihu na jedno odpoledne si užijete!

23.03.2022 5 z 5


Dokonalé děti Dokonalé děti Sophie Hannah

Celkový nápad byl dobrý, ale zpracování pokulhává. Jedna lež střídá druhou a nakonec ani sami nevíte, co je vlastně pravda. Některé pasáže chaotické a závěr mohl být zpracovaný taky o trochu lépe.

22.03.2022 3 z 5