Mijurija Mijurija komentáře u knih

☰ menu

Most sebevrahů Most sebevrahů Taylor Adams

Na můj vkus byly některé pasáže velmi zdlouhavé. Několikrát jsem přeskočila řadu stránek a vlastně jsem o nic nepřišla. Co se týká příběhu, tak za mě trochu přitažený za vlasy.

10.11.2023 2 z 5


Zmizet Zmizet Petra Soukupová

Tři povídky o mezigeneračních vztazích. Autorka poměrně syrově ukazuje, jak nám vlastně nejvíce ubližují ti, kteří by nás měli mít nejvíce rádi. Dětské křivdy, které si s sebou neseme do života a které se dál a dál nabalují, až se z nich stane neřízená emoce. Velmi hezká a reálná kniha.

30.10.2023 5 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Krásný, milý, romantický příběh, který se autorce povedl nádherně a poutavě napsat. Hlavní hrdinové Lana a Rayn byli velice sympatičtí a já jsem si je hnedle zamilovala. Knížku doporučuji všem, co mají rádi romantiku. Možná je tam trošku klišé, ale pokud je v rozumné míře, tak proč ne?

29.10.2023 5 z 5


Denik Ostravaka 1 Denik Ostravaka 1 Ostravak Ostravski

I když jsem ryzí češka a byla místa, kterým jsem tak úplně nerozuměla, tak jsem se z plných plic zasmála. A pro moraváky to musí být úplná lahůdka.

16.10.2023 5 z 5


Zahrada mrtvých duší Zahrada mrtvých duší Lukáš Boček

Náročné a zvláštní čtení, které dle mého názoru nemusí sednout každému. Mě se ale tato kniha líbila. Neuvěřitelné, kolik životů dokáže ovlivnit jeden člověk.

05.10.2023 4 z 5


Knihkupectví u jezera Knihkupectví u jezera Jenny Colgan

Milé romantické počteníčko pro pošmournou neděli.

24.09.2023 4 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Právě jsem dočetla a musím říct, že se jedná o povedený thriller. Velmi dobře napsané, napínavé a do poslední stránky nepředvídatelné. Na začátku jsem se sice trochu ztrácela, ale brzy jsem se zorientovala. Kniha se dobře čte, kapitoly jsou krátké, obě linie se skvěle prolínají. Navíc - problém sociopatických osobností vůbec není výjimečný, takže se kniha hodí i do praxe :-) Doporučuji.

29.07.2023 4 z 5