MidoriHotaru MidoriHotaru komentáře u knih

☰ menu

Kocour Bob Kocour Bob James Bowen

Krásný pravdivý příběh, který mi doporučila slečna z festivalu. Jelikož mám ráda kočky hned jsem si ji musela koupit. Bob je super kocour, který držel Jamese nad vodou. Jejich putování do ulic bylo zajímavé. Ukazovali se jak horší tak i lepší stránky člověka, když reagovali na Jamese a Boba. Pro kočkomili a ostatním vřele doporučuju.

15.02.2018 5 z 5


Zkrocení zlé ženy Zkrocení zlé ženy William Shakespeare

Pěkná a zábavná komedie od Shakespeara. Při čtení jsem se bavila, ale někdy jsem stránku musela číst dvakrát, abych pochopila smysl textu. Ale to bude moje chyba. Na film Zkrocení zlé ženy jsem nekoukala tak nemůžu z hodnotit. Určitě bych šla na hru do divadla už jsem byla na muzikálu Romeo a Julie, ale Zkrocení zlé ženy by bylo lepší. :)

15.02.2018 5 z 5


Opilý prales Opilý prales Gerald Durrell

Kniha je pěkná. Na této knize se mi hlavně líbili živočichové (bylo jich dost), které v ní vystupovali a zážitky s nimi. Celkově je čtivá, zajímavá a zábavná, ale víc se mi líbila kniha O mé rodině a jiné zvířeně.

27.12.2017 4 z 5


O mé rodině a jiné zvířeně O mé rodině a jiné zvířeně Gerald Durrell

Celkově se mi kniha moc líbila. Příběhy o tom co všechno Gery objevil za živočichy a přitáhl je domů bylo fakt úžasné. Jeho rodina byla velice zajímavá. V některých situacích jsem viděla samu sebe. Například když omylem shodil gekona přímo před ropuchu. Všem milovníkům živočichů vřele doporučuji.

17.11.2017 5 z 5


Pygmalión Pygmalión George Bernard Shaw

Moc hezká kniha, která mě překvapila. Doporučila mi jí sestra a udělala dobře. Velice zajímavý děj. Chtěla bych se na hru jít podívat do divadla určitě by to mělo ještě lepší nádech. Moje první kniha k maturitě a všem doporučuju i těm, kteří neradi čtou.

23.10.2017 5 z 5


Kruh Kruh Mats Strandberg

Od této knihy jsem čekala mnohem víc. Děj se moc protahoval a moc zajímavý nebyl kromě dvou mrtvých lidí. Konec už se malinko rozjel proto jsem se rozhodla přečíst i druhý díl tak jsem zvědavá jestli druhý díl bude mnohem lepší.

18.08.2017 3 z 5


Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Tuto knihu jsem nejdříve doporučila mamce jelikož jsi ji většina lidí chválí, ale když jsem jí přinesla domů a viděla jak je tlustá tak jí ani neotevřela. Mě knihy bylo líto, proto jsem se do ní pustila. Děj se mi ze začátku přišel nudný, ale potom když se hlavní hrdinka dostala o 200 let zpátky tak se mi začal líbit a líbil se mi až dokonce. Samozřejmě se pustím do dalších dílů, protože mě zajímá jak to dopadne s hlavními hrdiny.

14.08.2017 4 z 5