micaP micaP komentáře u knih

☰ menu

Johnny Depp Johnny Depp Nick Johnstone

Srdcovka, která v mé knihovně nemůže chybět. Hezky a čtivě napsaná biografie doplněná spoustou pěkných fotografií.

06.11.2019 4 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Velkolepé finále. Tato série je prostě čtivá od začátku do konce, nic bych na ní neměnila. Opět jsem si pobrečela u stejných pasáží, jako už tolikrát. A zase se těším, až za nějakou dobu začnu číst celou sérii znovu. Pro mě je to srdcovka a dost pochybuji, že mě některé jiné knihy dostanou víc. Pokaždé mě překvapí, jak to měla autorka od začátku do konce důmyslně promyšlené a snad žádná otázka nezůstane nezodpovězena, vše do sebe nádherně zapadá. Krásný příběh, kde dobro zase jednou zvítězilo nad zlem.

10.07.2019 5 z 5


Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Pro mě jeden z nejoblíbenějších dílů. I když je to nejdelší kniha, vůbec se u ní člověk nenudí. Je od začátku do konce plná napětí i u těch všedních dní mladých kouzelníků a čtenáři se tu konečně dozvídají víc o minulosti HP.

28.05.2019 5 z 5


Třináct pohádek Třináct pohádek Zdeněk Klásek

Moc pěkné pohádky pro děti. Některé pohádky se mi líbily více jiné byly trochu zbytečně nepřehledné a zamotané nebo trochu nedomyšlené. Ale kniha se četla moc pěkně a předčila mé očekávání.

05.04.2019 4 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Harry Potter je prostě srdcovka. Ani už nevím po kolikáté jsem tuto knihu přečetla a jako vždy, když začnu číst první díl, nepřestanu, dokud nedočtu celou sérii. S Harrym jsem prostě vyrůstala a tam mám pocit, že všechny ty postavy znám osobně. Tentokrát jsem potřebovala nějaké lehčí čtení při mateřské, když čtu třeba po půlhodinkách, a tak tohle byla jasná volba.

19.02.2019 5 z 5