Mercy555 Mercy555 komentáře u knih

☰ menu

Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Mám autorku ráda a knížka se mi líbila, ale.... Tentokrát to bylo opravdu dost složité, střídaly se hodně postavy a časová období, takže jsem se občas také ztratila a musela zalistovat zpět. Mělo to kouzlo a emoci, ale za tu lehkou překombinovanost dávám jenom 4*

27.07.2023 4 z 5


Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové Jennifer Probst

Tak tohle bylo moc příjemné pohlazení pro duši. Oddychové letní čtení, nesmírně čtivé, citlivé a emotivní, plné lásky, tajemství a nádherného popisu Itálie. I slza mi ukápla. Přimělo mě to přemýšlet o svém životě, zajetých kolejích a o tom, že člověk může chtít od života víc v každém věku. A hned bych se nejraději přestěhovala do prosluněné Itálie :-) Bylo to jiné než předchozí knihy autorky, ale určitě vřele doporučuji.

27.07.2023 5 z 5


Haka za lilii Haka za lilii M. K. Hardy

Teda já jsem normálně slintala. Popisování těch nádherných ragbistů, téhle hry a jiskření mezi hlavními hrdiny bylo skvělé. Musela jsem si na youtube pustit nejakou haku a dokonce přímo od All blacks ji najdete :-) Asi začnu sledovat ragby. Parádní romantika, určitě dám další díly.

14.02.2023 5 z 5


Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Tohle bylo příjemné překvapení, slupla jsem to jedním dechem. Rodina se mě neustále ptala, čemu se pohihňávám a na co se tak culím Protože tyhle dva výrazy jsem celou dobu střídala. Konec byl docela slaďárna, ale proto tyhle knizky čtu. Super čtení.

14.02.2023 5 z 5


Francouzská lekce Francouzská lekce Natasha Boyd

Bože můj, přesně takovou romantiku jsem tenhle víkend potřebovala. Knížka byla skvělá, nemohla jsem se odtrhnout. Vím, že je to klasický scénář, ale přesně proto jsem se do ní vrhla...ponořit se do pohádky, protože i velké holky potřebují pohádky Určitě se k autorce vrátím.

05.02.2023 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

Já také nechápu nízké hodnocení. Mně se to líbilo. Dostala jsem, co jsem čekala....spoustu romantiky.

15.05.2020 5 z 5


Přístav naděje Přístav naděje Nina George

Po přečtení téhle knihy jsem si koupila další 2 od této autorky, které si chci přečíst. Zanechala ve mně hluboký dojem.

08.03.2020 5 z 5


Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Úplně jednoduše: krásná. Miluju knížky, které ve mně zanechají příjemný pocit a emoci a i po čase si pamatuji o čem byly. Rozhodně doporučuji.

08.03.2020 5 z 5


Štěstí mi uniká mezi prsty Štěstí mi uniká mezi prsty Agnès Martin-Lugand

Krásná oddychová knížka. Od této autorky mijuju všechny.

19.08.2018 5 z 5