martas967 martas967 komentáře u knih

☰ menu

Šelma Šelma Andrew Mayne

Tato kniha se mi četla hodně špatně. Bylo to takové nemastné neslané hlavně z důvodu toho že příběh je (pravděpodobně) nereálný. Jediná pozitiva jsou je je do příběhu dobře vložena věda a příběh plyne až do poslední stránky.

21.07.2023 3 z 5


Dokud dýchám Dokud dýchám Aleš Novotný

Za mě byl první díl o trochu lepší, protože byl začátek poněkud zdlouhavý. Taky mi přišlo zvláštní že o postavě která vyšla jako záporák v knize v podstatě nic nebylo. Jinak super kniha a mužů doporučit.

25.06.2023 4 z 5


Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Za mě o trošku lepší byla smrtka ten začátek byl hodně zdlouhavý a nudný ale konec byl skvělý, těším se na zvon.

10.05.2023 4 z 5


Oba na konci zemřou Oba na konci zemřou Adam Silvera

Spíše 3,5 *
Na tuto knihu jsem narazil úplnou náhodou. Upřímně jsem čekal něco jako dobrodručná sci-fi a vyklubala se z toho lgbt romantika (čili ne úplně můj šálek kávy). Nápad na knihu je ovšem geniální, myslím že každy z nás přemýšlel někdy nad otázkou: Co bych dělal posledních 24 hodin života. Žačátek mě hodně vzal, ale postupem času se to stávalo víc a víc nezáživné. Každopádně v pohodě knížýka při které se po přečtení zamyslíte.

29.04.2023 4 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Toto byl můj první Nesbø a určitě ne poslední. Bylo to opravdu dobrá kniha, u které jsem se nenudil. I přesto že známé vraha se na každé další stránce dozvídáme něco více čili mě to pořád táhlo dal a dál. Nikdy bych neřekl že konec dopadne takhle a určitě si přečtu další díly. Zámek jeden velký palec nahoru a moc doporučuji.

23.04.2023 5 z 5


Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Za mě skvělá kniha, sice jsem uhodl kdo je vrah ale celou knihu jsem byl napjatý (tudíž to vůbec ničemu nevadilo) a nenudil jsem se.
Těším se na druhý díl a za mě další skvělý český autor.

08.04.2023 5 z 5