Maddison3 Maddison3 komentáře u knih

☰ menu

Agonie smrti Agonie smrti Bernhard Aichner

Závěrečný díl této trilogie je tzv. "třešnička na dortu".... Opět skvěle zpracované a velmi napínavé... Mrzí mě, že se s Blumovou tímto dílem loučíme....je to hvězda...

26.11.2018 5 z 5


Dům smrti Dům smrti Bernhard Aichner

Stejně skvělé čtení jako předchozí díl...Blumová je hustá....na jedné straně je to úžasná a mírumilovná maminka dvou děvčátek a na straně druhé vražedkyně bez citu a kapky slitování k lidem, kteří ublížili její rodině....čte se jedním dechem, rozhodně doporučuji.

26.11.2018 5 z 5


Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Napínavý, místy velmi šokující příběh života a zejména pomsty skvělé funebračky...Zkrácený styl psaní mě bavil a knihu jsem zhltla za jediný večer...Blumová je prostě boží....

26.11.2018 5 z 5


Hádanka jménem Oliver Hádanka jménem Oliver Liz Nugent

Stejně jako i předchozí knihu od autorky jsem ji zhltla během dvou nocí....skvěle napsaný příběh muže, který násilně ublížil své manželce a my se díky skvěle propracovanému vyprávění pohledem více osob, které prošli jeho životem, snažíme dopátrat k bodu, který ho k tak zásadnímu kroku vedl.....naprosto skvělý psychothriller, mohu jen doporučit.

17.11.2018 5 z 5


V úkrytu V úkrytu Liz Nugent

Tedy, tak to bylo něco.. prostě psycho, psycho, psycho ... a ten konec, ještě větší psycho...nemám slov, jsem nadšená.

12.11.2018 5 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Od začátku do konce naprostá bomba...přečetla jsem na jeden zátah, o to děsivější že zrovna v noci...výborný psychothriller, který se vážně nedá odložit...taková ta kniha, kde jste na poslední stránce a chcete víc a víc a víc.

12.11.2018 5 z 5


Dívky beze jména Dívky beze jména Martha Hall Kelly

Úžasně zpracované téma koncentračního tábora a sulfonamidových pokusech na zcela zdravých vězeňkyních....naprosto mě tato skvělá kniha dostala... nejen smutný a srdcervoucí příběh Kasii a ostatních "králíků", ale i příběhy jak skvělé Caroline, tak bestiální lékařky Herty...nejen, že se do životů těchto tří dam skvěle ponoříte a popláčete si, ale i se dozvíte velmi zajímavé věci z historie druhé světové války, které autorka zachycuje na více jak pětistech stránkách tohoto pokladu....tato kniha mne opravdu vzala za srdíčko... čím více jsem se blížila ke konci, tím pomaleji jsem se snažila číst, i když to bylo hodně těžké...před autorkou knihy smekám a rozhodně doporučuji každému si knihu přečíst.

12.11.2018 5 z 5


Žena, která nemohla křičet Žena, která nemohla křičet Christina Dodd

Velmi zajímavá kniha...Dvě skvěle se proplétající dějové linie - romantika s napětím, nejen detektivního ale svým způsobem i mystického rázu...Prožíváte v této skvěle napsané knize dva příběhy - dopadnou vraha či ne, dopadne jejich láska dobře či špatně? Za mě prostě super.

26.10.2018 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Příběh krásné a čisté lásky dvou mladých lidí, kteří se do sebe zamilovali na místě plném utrpení, zla a smrti... kde jejich láska a životy den za dnem přežívaly zejména díky práci jednoho z nich - tatéra čísel v koncentračním táboře. Velmi silný a čtivý příběh, ke kterému se určitě v budoucnu ráda vrátím.

21.10.2018 5 z 5