Maaarci Maaarci komentáře u knih

☰ menu

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Moc mě bavila, je velmi čtivá, zajímavý děj i konec.

11.06.2020 5 z 5


Farma Farma Tom Rob Smith

Absolutně mě to nebavilo. Možná to zkusím příště

14.10.2019 1 z 5


Alchymista Alchymista Paulo Coelho

No nevím.... každý říká jak je to super knížka, ale me to teda moc nebavilo.

18.09.2018 3 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

S touto knihu jsem dlouho odolávala, že ji číst nebudu. Nic moc recenze a to, že ji četl každý druhý v mém okolí mě odrazovalo, ale na nátlak mé skoro švagrové jsem se do ní nakonec pustila... A musím přiznat, že se mi to líbilo. Zase takový brak není, četla (teda spíše nedočetla) jsem i horší. Její vnitřní bohyně mě nechávala naprosto chladnou, Nemám ráda ,,těžké" knihy, kde se musím pracně prokousávat stránkami, a tato je přesně pravý opak. Oddychovka, četla se mi pěkně a možná si ji ještě někdy přečtu. Jednu hvězdičku ubírám za zbytečné dlouhé některé časti (např. znovu popsaná smlouva apod.)

31.01.2015 4 z 5


Fatwa: život pod hrozbou smrti Fatwa: život pod hrozbou smrti Jacky Trevane

Knížka se opravdu dobře čte, měla jsem ji za chvíli přečtenou. Je v ní vylíčen život ženy v islámském světě, kde má žena poloviční hodnotu než muž. Měly by si jí přečíst všechny ženy, které se romanticky zamilovaly do muslima a myslí si, že tyto dvě kultury spolu mohou bez problému žít.

31.01.2015 5 z 5


Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Sarah Forsyth

knížka se velmi dobře čte,měla jsem ji přečtenou za pár dní,ale děj...hrozné,a nejhorší na tom je,že je to na denním pořádku a nikdo jim nepomůže

18.05.2012 5 z 5