lucie8355 lucie8355 komentáře u knih

☰ menu

Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Rozhodně skvělý. Trochu mě to připomíná téma Divergence ale i to me bavilo. Rozhodne nrbidi vahat a koupim si i Zradu. :)

11.05.2017 5 z 5


Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Jako pokaždé přečteno jedním dechem. Nejdelší jízda opět a jako vždy v knihách N. Sparkse ve mě vyvolala mnoho pocitů. Nebyla kniha u které bych nebrečela tolika emocemi. Nejsou to jenom příběhy, jsou to sny které N. Sparks dokáže splnit. Tento spisovatel je jeden z nejoblíbenějších je to především jeho tvorbou příběhů, až bych řekla že je to má spisovatelská láska. Jeho příběhy se vrývají jak do paměti tak především do srdce.

22.03.2017 5 z 5


Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Nemám jiných slov než: Zahřeje na duši i na srdci. Znova vidím že existují příběhy které se těžko překonávají a lidé to zvládnou. Jedna osoba již tu psala a ja si to musím vypůjčit: Láska dokáže překonat stáří i nemoc. :)

02.10.2016 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Hostitel
Pro mě rozhodně nádherná knížka ke který se ráda vracím.
Občas je hezké si přečíst také něco jiného než známe každý den.
Knihu jsem si půjčovala s nulovým názorem, vůbec jsem ani netušila o čem je.
Přiznávám ze začátku prvních pár kapitol mě to nenadchlo ale jakmile jsem se začetla tak jsem nemohla přestat. Kniha má děj, romanci a skvěl postavy. Autorce se kniha velmi povedla. Po přečtení jsem se rozhodla že ji musím mít doma. Upíři sága mě od ní tolik nenadchla ale Hostitelem ukázala co v ní doopravdy je a jak dokáže být skvělá!

Vřele doporučuji jak dětem tak i dospělým myslím si že to není jenom pro určitou kategorii.

01.09.2016 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Knihu jsem si půjčila s nulovým zájmem. Velmi mě překvapila. Je mi 18 let a dávám přednost fantasy knížkám před romantickýma. Selekce má dobrý příběh, hrdiny a k tomu se dobře čte. Za mě rozhodně doporučuji a chci si koupit další díly a zjistit pokračování. :)

07.08.2016 5 z 5