Lucie341 Lucie341 komentáře u knih

☰ menu

Můj život mezi slzami a smíchem Můj život mezi slzami a smíchem Jiřina Bohdalová

Naprosto nezajímavé. Asi 5 krátkých poznámek o jejím životě, zbytek je popis kdy v čem hrála, s kým atd.

23.10.2023 odpad!


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Červená knihovna na druhou, těžko uvěřitelné, nezáživné, nudné. Hlavní hrdinka je velice krásná a nemá žádnou osobnost. Nedočteno.

13.07.2023 odpad!


Přemožitel neviditelných dravců Přemožitel neviditelných dravců František Gel

Naprosto úžasná kniha o úžasném, pracovitém a skromném člověku. Z knihy se dozvíte spoustu o objevech Pasteura a jak k nim došel, přitom se vůbec nenudíte, vše je popsáno velmi zajímavě a vše je pochopitelné i pro laika. Kniha popisuje velice hezky i osobnost Pasteura a jaké měl kvůli objevům trápení. Je o něm psáno velmi mile. Jedině začátek o dřívějších morech možná nemusí někoho úplně zaujmout (někteří lidé dříve v hrůze z moru skákali do moře), tak přeskočte k rodičům a narození Pasteura. I při opakovaném čtení je stále zajímavá. Bohužel dnes většina lidí vůbec neví kdo to byl, ani ti co byli na očkování proti vzteklině. Přijde mi to smutné vzhledem k tomu, co vše Pasteur svým objevům obětoval, i po mrtvici pracoval na 100 procent a pracoval i v noci.

25.06.2021 5 z 5


Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

První čtvrtina zajímavá, zbytek méně. Některé věci neuvěřitelné nebo nedotažené.

04.04.2019 2 z 5


Moudrost vlků: Jak myslí, jak vnímají a pečují o sebe Moudrost vlků: Jak myslí, jak vnímají a pečují o sebe Elli H. Radinger

Nádherná kniha, díky ní jsem se dozvěděla, jak jsou vlci úžasní. Krásné a velmi zajímavé příběhy o vlcích. Autorka se spoustu let věnovala pozorování vlků.

22.01.2019 5 z 5


Můj (téměř) dokonalý život Můj (téměř) dokonalý život Sophie Kinsella (p)

Kniha se mi moc líbila, je zábavná a čtivá.

17.01.2018 5 z 5


Bohyně v domácnosti Bohyně v domácnosti Sophie Kinsella (p)

Skvělá kniha, poutavý a romantický příběh. Originální námět. Sympatické postavy. Těžko se lze odtrhnout. Moc hezký závěr, neskončil moc brzy.

14.09.2017 5 z 5


Sestra Sestra Rosamund Lupton

Absolutně nečtivé, hrozně popisné, psané na přeskáčku. Pátrání nezajímavé. Hrozně smutné. Četla jsem přeskáčkovitě, jinak se nadalo.

14.09.2017 1 z 5