kysely2759 kysely2759 komentáře u knih

☰ menu

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Klasická Kingovka. Ma všechno co mám na jeho knihách ráda. Rozhodně stojí za přečtení

16.12.2018 5 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Tak tohle byla prostě vykrádačka Kinga! Kniha se četla dobře a rychle, ale pořád mi tam něco chybělo. Námět nebyl špatný, ale chtělo by to jednou tolik stran aby mohla autorka všechno víc rozepsat a zaměřit se na detaily. Na můj vkus to bylo strohé. V závěru se mi velmi libilo zjištění, že je hlavní hrdina tak trochu psychopat. Uzavřela bych to asi tak, že komu se nechce číst buchla TO ať si přečte tenkého kříďáka. Námět podobný jen osekaný od rozsáhlých popisů. Bonusové body má kniha za obálku. Ta je naprosto perfektní.

16.12.2018 4 z 5


Růženky Růženky Stephen King

Na to, že King je můj oblíbenec a na novou knihu sem se opravdu velmi těšila musím růženky hodnotit spíš jako průměr. Začátek pecka! Naprosto typická Kingovka jak má být. Postupně místo aby děj gradoval se začínal táhnout a spíš mě nudil. Na konci už sem se do čtení musela vyloženě nutit.

24.11.2018 4 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Neurazila, ale ani nenadchla. Kniha se četla dobře a rychle. Měla zajímavý námět. Co mě absolutně prudilo bylo jednání sedmileté holčičky. Podle mě absolutně nereálné. Hlavní hrdinka mě taktéž moc nezaujala.

24.11.2018 3 z 5


Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Víkendová jednohubka. Dobře se čte, děj plyne rychle. Hlavní hrdinka hrozně nesympatická a hloupá. Od začátku sem ji nesnášela. Téma knihy má obrovský potenciál, který autorka bohužel nevyužila. Konec sice byl snadno předvídatelný, ale povedl se.

20.10.2018 3 z 5


Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Od knihy sem čekala víc, protože téma je skvělé. Nakonec sem byla spíš zklamaná. V knize snad nebyla jediná postava kterou bych si oblíbila. Místy byla kniha zajímavá a četla se dobře, ale některé části byly zdlouhavé a nudné. Celkově spíš průměr. Jednohubka na víkend když není ke čtení nic lepšího.

20.10.2018 2 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Velice zajímavý námět knihy, který stojí za zamyšlení. Kniha jako taková není žádné excelentní dílo, ale příběh je opravdu zajímavý a nutí člověka o něm přemýšlet. Osobně mi chybělo víc části o samotném rozpojeni. Určitě doporučuji přečíst :)

20.10.2018 4 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Příběh se mi moc líbil. Téma je originální a hlavní postavu profesora sem si hned oblíbila. Přesně tak by měl správný profesor podle mě vypadat. Velmi inteligentní a zapálený, ale nepoužitelný v normálním životě. Kniha se četla dobře a rychle. Policie v některých případech byla až neuvěřitelně stupidní. Úplně se mi nelíbil konec, který byl trochu přehnaný. Celkově hodnotím knihu jako velmi dobrou. Rozhodně stojí za přečtení a sem ráda, že tahle kniha s krásnou obálkou je součástí mé knihovny.

20.10.2018 4 z 5