KnihoholkazOv KnihoholkazOv komentáře u knih

☰ menu

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Zhltnuto za jeden den ... Sice na můj vkus tak trochu uspěchaný děj - za mě by bylo lepší vydat obě knížky zvlášť a děj více rozvinutou, ale i přesto vtipná a erotikou nabitá oddechovka ... Pro mě osobně teda velký šok, že je autorka Češka ... Těším se na další knížky

24.06.2022 4 z 5


Zločin jak ho pamatuju Zločin jak ho pamatuju Josef Klíma

Knížka je velmi čtivě napsaná. Sice útržkovité, ale zajímavé příběhy o porevoluční době. Neměla jsem tušení s kolika zajímavými lidmi se Klíma setkal a natočil rozhovor.

19.05.2022 5 z 5


Moje (tak trochu) utajené dítě Moje (tak trochu) utajené dítě Penelope Bloom

Předchozí knihy autorky mě nijak nenadchly, četla jsem je v podstatě z donucení, ale tohle bylo něco jiného. Místy jsem se nasmála jako blázen. Příjemná oddechovka, jen mě (jako u dalších knih) vždy zarazí kolik toho ti hrdinové stihnou sotva za měsíc

08.05.2022


Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Chase má člověk chuť nakopat do zadku, ale dlouho jsem se u knížky tak nepobavila a zároveň neukápla slza. L. J. to prostě umí!

03.05.2022 5 z 5


Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Krásný obal je asi tak jediné,co mě na knize nadchlo. Dlouho mi trvalo než jsem se dostala do děje. Přišlo mi, že autorka zbytečně natahuje přitom skvělé téma, obzvláště v závěru. Dalo by se ale zpracovat dle mého lépe a třeba i na méně stran. Tahle kniha je za mě důkaz, že kvantita nikdy nerozhoduje o kvalitě. Vím jistě, že další díly ze série nebo jiné knihy autorky číst rozhodně nebudu.

18.03.2022 1 z 5


Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

Pokud chcete jít spát, nedoporučuji začínat číst večer! Mám za sebou noc bez minuty spánku, protože jsem prostě musela vědět, co, jak a proč.
Bratrstvo mi malinko připomíná Elitní klub králů, King a Dove jsou dost podobní Bishopovi a Madison. Ale přesto je to boží! Trošku méně psycho než Elitní klub králů, ale stejně napínavé a vtipné, možná i trošku více.
Jen jsem byla asi jediná, koho zarazilo, že jí po únosu všichni říkali její dětskou přezdívkou - nechápu, že to Dove nenapadlo! Bylo to do očí bijící, kruci :D
Sakra, chci vědět, kde Amo na ty nápady chodí! Krom Koruny co knížka, to poklad.
Jen vidím malinko negativně, že je v Chaosu zmínka o další z jejích knih a jejich hlavních hrdinech a kniha u nás dosud není vydaná - takových je kapku více - a tam člověk malinko neví, co se děje.

21.02.2022 5 z 5


Vražedné pouto Vražedné pouto Tijan (p)

Četla jsem podruhé, jelikož poslední dobou totálně "žeru" romány z mafiánského prostředí, ale musím říct, že při druhém čtení jsem ne jednou měla chuť Emmě dát pár facek. Netuším proč, ale chvilkami mi přišlo, že se chová jako malé dítě.
Bennet mafia je tedy o něco lepší, až na ten konec, který mi přijde, až moc přeslazený a dokonalý na mafii :)

16.02.2022 5 z 5


Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Dle popisu jsem čekala něco trošku jiného, ale to, co jsem dostala bylo mnohem lepší! Tuhle autorku mám v oblibě, ačkoliv například série Hříšníci nepatří mezi mé oblíbené.
Tahle kniha je jiná. Nabízí sice takovou tu klasickou lovestory - milují se, nepřiznají to, když to přiznají, tak problémy a happy end. Každopádně to, co se odehrává je dost dobrý příběh.
Slušný šok pro mě bylo zjištění, že si oba prošli podobným ohněm. Ještě větší šok ovšem bylo, když Texas (Grace) konečně řekla, jak přišla ke svým jizvám. Čekala jsem ledacos, jakýkoliv důvod, jak to vzniklo, ale tento rozhodně ne. Vzhledem k tomu, jak nadále žila je to dost silná holka.
West je na první pohled takový ten typický bad boy, který se prostě rád pere. A když si díky tomu může přijít k penězům, tak proč by se nepral. Jeho důvody jsou ovšem nakonec úplně jiné.
Na rozdíl od Hříšníků, tuhle knížku doma prostě nutně potřebuju pro další čtení.

06.02.2022 5 z 5


Děti holocaustu Děti holocaustu Allan Zullo

Knížka sice obsahuje skutečné příběhy, ale mě osobně přišly příběhy téměř jako copyright jeden druhého. Skončila jsem asi v polovině a nedonutila se dočíst do konce.

31.01.2022


Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Zajímavý příběh, dobře sepsaný. Jen mě mrzí, že je převážně o Cilčině pobytě v gulagu než v Osvětimi. I přes to jsem z knihy více nadšená a unešená než z Tatéra

29.01.2022 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Přibližně od poloviny jsem měla hodně velký problém knihu dočíst. Příběh mi přišel, až příliš přibarvený, chvílemi jako by do něj zasáhli scénáristé z Hollywoodu. Přečetla jsem desítky knih na tohle téma a tahle je jedna z mála, které mě absolutně neoslovily.

29.01.2022 2 z 5


Osvětimský proces Osvětimský proces Annette Hess

Zklamání, a to hodně velké. Čekala jsem od knihy mnohem více nejen dle anotace, ale také samotného názvu.

29.01.2022 1 z 5


Byla jsem doktorkou v Osvětimi Byla jsem doktorkou v Osvětimi Gisella Perl

Přečetla jsem více než dvě desítky knih týkající se Osvětimi a holocaustu, ale snad žádná mě nedostala tak jako tato! Kniha o pár stránkách a přesto jsem měla problém dočíst. Z každé stránky jde cítit odpor a zlost, kterou autorka cítila stejně jako je zřejmé, že knihu skutečně napsala jen krátce po osvobození, kdy byly všechny její vzpomínky živé.

29.01.2022 5 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Celá série je na jednu stranu zmatená ( například otce hlavní hrdinky autorka v průběhu přejmenovala) a psycho, ale na druhou stranu má něco, co vás přiměje knihy číst a nedat z ruky. Přečetla jsem doslova na jeden nádech, byť mi trvalo než jsem se do toho dostala. Těším se, až se na český trh dostanou další díly. Jen doufám, že se tam dozvíme více o osudech Madison

29.01.2022 5 z 5


Svědectví porodní asistentky z Osvětimi Svědectví porodní asistentky z Osvětimi Stanisława Leszczyńská

Dle názvu jsem od knihy očekávala více. Něco ve stylu "Byla jsem doktorkou v Osvětmi" od Giselle Perl. Postrádala jsem nějaký smysluplný příběh a slova hlavní hrdinky.

29.01.2022 1 z 5