klarcal klarcal komentáře u knih

☰ menu

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

No to si děláte srandu?
Nerozumím tomu, jak vás takhle nějaká kniha může pohltit! Od samého začátku jsem si užívala každé slovo,které bylo psané v souladu se všemi řádkami a všechno to tak dokonale dávalo smysl. Velké díky autorce,která něco takového vytvořila. Kniha absolutně vede v žebříčku mých oblíbených. Není co dodat.

23.01.2016 5 z 5


Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Tímto mě Nicholas Sparks přesvědčil,že jednotlivé jeho knihy nejsou jen úletem,ale že takto výborně napsané jsou všechny. Kniha nezklamala a taktéž ani film. Pro mě autor s velkým A.

14.08.2015 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha je plná nečekaných zvratů a věcí.které bych opravdu nečekala. Velice čtivě napsaný příběh,v kterém je tak trochu jemně zakomponovaná romantika. Na konci se mi slzy draly do očí.Klobouk dolů autorce!

11.08.2015 5 z 5


Nováček Nováček Robert Muchamore

Knihu měl nejprve můj starší bratr a jelikož ji vůbec nečetl,zkusila jsem to já. Od knihy jsem toho moc nečekala,ale četla se musím říct fantasticky! Tak akorát napínavá,zábavná a dobře napsaná.

30.07.2015 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Tohle je prostě tutovka. Jestli chcete vplynout do srdcervoucího příběhu Hazel a Augstuse,věřte,že vaše oči nezůstanou suché. Naprosto povedený,krásně napsaný příběh o dvou lidech,nemoci a úžasných myšlenkách.SPOILER! Nad tím,co bylo s Hazel,jsem dumala další 2 měsíce:-) Za mě je to jasných 5 hvězdiček.

30.07.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Malinko více se vyvedl první díl,ale ono to tak většinou bývá. I tak bych hledala stěží věci,které by se dali vytknout. Sem s třetím dílem!:)

30.07.2015 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Ten den,kdy jsem knížku začala číst,jsem se nemohla odtrhnout ani v noci. Už dlouho se mi nedařilo se u knížky takhle bavit a doslova ji hltat. Jednou větou: to si musíte přečíst!

30.07.2015 5 z 5


Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Velice čtivě napsaný příběh,který vtáhne do děje i ty největší odpůrce romantiky a dramatu. Přečetla jsem to doslova jedním dechem,až na pár pasáží,které mě chvílema nudily. Autorka se nemůže trefit do noty úplně každému,ale ten kdo si rád popláče u knížky, a dychtí ne po tak šťastných momentech v knížce, opravdu doporučuji! Hned se vrhám na druhý díl,tentokrát v originálu.

30.07.2015 4 z 5