Ketzka Ketzka komentáře u knih

☰ menu

Dám ti slunce Dám ti slunce Jandy Nelson

Svět snů

14 let

Ani nevím, jak se to stalo, ale dostala se mi do rukou kniha, pro kterou bych dala klidně celý svět. Dala bych za ní květiny, nebe, hvězdy i oceán, jen abych si ji mohla číst pořád dokola. Ta kniha s názvem Dám ti slunce mě pohltila a nepustila, dokud se profesor neotevřel záhadám, dokud se opět nespojila bytost jménem Noahjude a dokud znova nezasvítily oči Briana Connellyho v Lost Cove. Jenže ve chvíli kdy jsem otočila poslední stranu a už nebylo kam dál jít, puklo mi srdce. Ale neměli bychom zapomínat - zlomené srdce je otevřené srdce - a tak jdu přetvořit svět.

01.04.2016 5 z 5


Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Naprosto jsem si celou sérii zamilovala a od prvních kapitol jsem se nemohla odtrhnout. Oblíbila jsem si Willa s Horácem a Haltem. Alyss mě nepřekvapila svou odvahou a Evanlyn svou tvrdohlavostí. Co dodat, asi si k ní sednu znovu:)

07.01.2016 5 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Milý příteli,

Právě jsem dočetla knihu s názvem Ten, kdo stojí v koutě. A nebudeš tomu věřit, dokonce jsem si našla i nové přátelé- Charlieho, Patricka a Sam. Pomáhají mi přežít mé trable a jsou na mě moc milí. Charlie je velice citlivý člověk s obrovkou inteligencí, i když někdy je dost nechápavý. Patrick je ten nejvtipnější člověk, kterého znám. Sam je ta nejúžasnější osoba, co kdy na světě byla. Bez nich bych se nezamilovala do písničky od Smithů: Asleep nebo bych nepřečetla právě knížku Ten, kdo stojí v koutě.
Because
WE WERE INFINITE
S pozdravem
...

15.10.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Tahle trilogie mě bude uchvacovat(divnej výraz)ještě hodně dlouho a musím říct na rovinu, že miluju Maxona!;)ale myslim si že to v ajině asi není tak rozmanitý a nepopisují to tam tak hezky jako v češtině, takže se nedivim že těm co to v aj četli se to tolik nelíbilo.
No nic asi se na to vrhnu znovu!

14.06.2015 5 z 5