KateEm KateEm komentáře u knih

☰ menu

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Kniha se četla velmi dobře. Jediné za co strhávám hvězdu je to, že si myslím, že s tak skvělým nápadem se dalo víc pohrát. Především závěrečná část na balkóně, kdy vše vychází najevo, mi přišla hrozně rychlá... šup a je to. Ale za přečtení rozhodně stojí a knihu si jistě zamilujete :-).

07.08.2017 4 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Jak již bylo níže řečeno, knížka je ideální na období, kdy ji potřebujete občas zavřít a jít spát. Taková oddechovka, kterou nepotřebujete přečíst za jednu noc (jako první díl). Čtení bylo příjemné, ale klidně mohly mít postavy jiné názvy a osudy, stejně jsem si je s prvním dílem nespojila. Pro mě úplně jiná Louisa, ale by to fajn. :)

30.01.2017 3 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Za přečtení určitě stojí. Je to příjemná kniha, kterou máte zhltlou za den - což je pro mě velké mínus. Chápu, že jde pouze o pracovní scénář, ale když dám za knížku 450 korun, očekávám, že mi vydrží na dýl :-D. Tak trochu továrna na prachy. Knížku jsem přečetla, bavila mě, ale po jejím přečtení jsem zjistila, že jsem si neodnesla vlastně vůbec nic. Hodnocení mezi 3/4 hvězdami, přece jen byla psána opravdu čtivě a vyplnila mi čas mezi předměty na škole.

28.09.2016 3 z 5


Psycho II Psycho II Robert Bloch

Za mě ne. :( První díl skvělej, tohle už byl takový chaos. Je to dobře psané, to ocenit můžu, ale dějově docela zklamání.

01.09.2016 2 z 5


Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Taková klasická oddechovka pro nás holky. Na 5 * to není, ale četlo se to velmi dobře. Takže doporučuji.

31.07.2016 4 z 5


Psycho Psycho Robert Bloch

Čtivé, napínavé, ale na 5 * tomu něco chybělo. Nejspíš mi trochu vadilo, že člověk od začátku pozná, jak to všechno dopadne. Ale jinak dobré čtení.

14.07.2016 4 z 5


Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Ve zkouškovém období jsem ji přečetla jedním dechem, tohle se povedlo!

29.05.2016 5 z 5