kamca4671 kamca4671 komentáře u knih

☰ menu

Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Tato skvělá kniha předčila má očekávání a úplně mě nadchla. Bylo zajímavé číst o tom, jak autor zpracoval budoucnost naší Země a zasadil do ní skvělý nápad na Hon. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout až na začátek, který byl podle mě trochu chabý. Jinak skvělá kniha! :)

26.03.2015 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Na tuto knihu jsem slyšela pozitivní, ale i negativní názory a tak jsem měla trochu strach z toho, jaký dojem udělá na mě. Johna mám moc ráda a moc se mi líbily všechny knihy od něho. Aljaška mezi ně patří také. Nezklamala mě! John má nádherné citáty a umí do knihy vložit něco, díky čemu si připadáte, že to sami prožíváte i se všemi emocemi. John Green mě opět nezklamal a doufám, že tomu tak bude i nadále!!

12.03.2015 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha mě zaujala už obálkou a jakmile jsem ji otevřela, nepřestávala mě překvapovat! Příjemný styl psaní autorky způsoboval to, že mě kniha pohltila do děje a ubíhala ani nevím jak, ale najednou jsem byla na konci. Je to vážně skvělá kniha. Určitě si přečtu další díly, a už teď se na ně nemůžu dočkat! :)

18.02.2015 5 z 5


Přistižen Přistižen Harlan Coben

Ze začátku se mi kniha vůbec nelíbila hlavně z toho důvodu, že jsem se ztrácela ve jménech a občas jsem nevěděla co se kde děje a pletlo se mi to všechno dohromady. V polovině se to ale všechno uklidnilo a kniha se četla skoro sama. Takový konec jsem vůbec nečekala a bylo to skvělé, protože jsme se dozvěděli jak to do sebe zapadá až na posledních stránkách a tak by to podle mě mělo být :)

11.02.2015 3 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Kniha je velmi podobná předchozímu dílu. Na konci se mi u těchto knih líbí, jak se to všechno pokazí a musí se to napravit. Od těchto částí se nemůžu odtrhnout. Obálka vypadá zajímavě a celkové působí dobrým dojmem. Obsah se mi opět opravdu líbil. Nemůžu jinak než chválit a doporučit knihu dál.

30.07.2014 4 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Vážně skvělá kniha :) Žádně zdlouhavé a nudné popisy, jen děj. U téhle knihy jsem se ani v jedné pasáži nenudila, což se mi nestává tak často. Rychle jsem se začetla. Pohodové čtení kamkoliv :) Vtipné narážky, nadávky a další věci nechyběly, což je dobře protože je v běžném životě používáme pořád. Nemohu jinak než doporučit :)

16.07.2014 5 z 5


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

O knize jsem už hodně slyšela předtím a hodně jsem od ní očekávala. Kniha mě nezklamala. Vtáhla mě do děje jako snad ještě žádná kniha. Nikdy jsem se u knihy nerozbrečela a jsem opravdu ráda že první knihou u které jsem brečela byla tahle skvělá kniha. Kniha je velmi pěkně napsána a vybarvená do posledních detailů. Citáty jsou v knize skvělé. Nemohu jinak než doporučit :)

14.07.2014 5 z 5