kalabovak1b kalabovak1b komentáře u knih

☰ menu

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Ideální kniha, když si nechcete ničím lámat hlavu. Já jsem si jí loni vybrala na odbourání zimních chmur. Je to veselé, milé a oddychové čtení. Není to kniha kde bych si k postavám vytvořila vztah a prožívala příběh s nimi. Zasmála jsem se a hodně, ale bylo mi ve finále jedno, co se Marii Kostkové z Kosty stane, kdyby si třeba zlomila nohu bolet mě to za ní prostě nebude. Jako kniha, proti stresu, se mi osvědčila a moc se mi, jako nenáročné čtení, líbila.

29.11.2015 5 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Můj první Nesbo, skvělá kniha. Musím říct že ze začátku jsem se do čtení musela teda nutit, ale po pár stránkách jsem se začetla a nakonec se od knihy nemohla odtrhnout. Měla jsem od začátku tip, kdo by mohl být vrah, nakonec se ukázal jako správný. Už jsem četla i Netopýra, který se mi taky líbil, ale na sněhuláka teda neměl. Do další Holeovky se určitě pustím, ale nejsem si jistá že úplně do všech.

28.11.2015 5 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Moje nejmilejší kniha, styl psaní v dopisech mě hrozně bavil a četlo se to samo.Jsem ráda, že jsem si knihu koupila a přečetla dřív než jsem viděla film, protože bych si knihu jinak určitě nepořídila. Vlastně jsem se ke knize dostala úplnou náhodou, v nějakém mém poblouznění, kdy jsem vběhla do knihkupectví s tím že si pro změnu pořídím slaďárnu. No a ono to vyšlo! Mám v knihovně román, který si hrozně ráda přečtu znovu.

28.11.2015 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Moje první od Jojo Moyes, ležela mi v knihovně pěkně dlouho. Prostě se mi do ní, po přečtení komentářů, nechtělo.Bála jsem se, že se knihou probrečím od začátku do konce. Naštěstí a pro mou velkou úlevu, se tomu tak nestalo. Knihu jsem přečetla, za čtyři dny a se slzou na krajíčku až na posledních stránkách. Byl to silný a krásný příběh, dvou sympatických lidí, ale naštěstí né až tak srdceryvný jak jsem se bála. Určitě to nebyla moje poslední kniha od Jojo.

28.11.2015 5 z 5