Kacitr Kacitr komentáře u knih

☰ menu

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Konečně také pro jednou něco neokoukaného! Chvilku mi trvalo zvyknout si na styl psaní, ale pak jsem se začetla a bylo nemožné přestat. První díl jednoznačně spolu s tím druhým nejpovedenější kousky z celé série Labyrintu.

23.03.2016 4 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Proč jen těch příběhů bylo tak málo? Nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Za mě zvítězil Příběh tří bratří. Do té pohádky jsem se zamilovala, takové pohlazení po duši. Samozřejmě i ostatní bajky skvělé. Doplněno krásnými ilustracemi. Paní Rowlingová je vážně talent, má mě omotanou kolem prstu.

17.02.2016 5 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Skvělá kniha. Hlavní hrdina je sympatický a do svého světa nás vtáhne téměř okamžitě. Ztotožnila jsem se s ním, měla pro něho pochopení. Psáno originálním stylem - formou dopisů. Líbily se mi charaktery postav, některé myšlenky, Kromě Charlieho jsem si oblíbila Patrika.

17.02.2016 5 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Za mě nejlepší díl z celé série Labyritnu. Zajímavý děj, který krásně plyne kupředu, a charaktery Newta, Thomase a Minha jsou skvělé. Co mě naopak zklamalo, dočkáme se zde víc otazníků než odpovědí.

17.02.2016 4 z 5


Sběratelka polibků Sběratelka polibků Lenka Lanczová

Když mi bylo nějakých patnáct, šestnáct let, milovala jsem tvorbu autorky Lenky Lanczové. Přečetla jsem snad každou z jejích knih a nenechala si žádnou ujít. Sběratelka polibků byla první co jsem četla. Nicméně, Andrea, hlavní hrdinka tohoto příběhu, mi byla jednoduše protivná. Chovala se tak že bych ji dala – nejde to říct jinak – ránu.. ovšem konec mě překvapil, to musím uznat. Když to sečtu a podtrhnu, není to špatné čtení.

17.02.2016 3 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Dlouho mě žádná kniha tak nedojala jako právě tahle. Úžasný příběh, nádherně vykreslené charaktery obou hlavních postav. Styl jakým autor píše, mě doslova uhranul, nemohla jsem se odtrhnout. Druhá polovina knihy... ta mi hrála na emoce. Čtení je to opravdu smutné, ale krásné. A nemůžu jinak než doporučit dál. Jedna z nejkrásnějších knih, jakou jsem kdy měla možnost si přečíst.

17.02.2016 5 z 5