jovey jovey komentáře u knih

☰ menu

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Kniha mne nezklamala, ale ani nijak nenadchla. Film mi přišel o chlup lepší, i jsem si poplakala, konec opravdu překvapil.

29.12.2014 3 z 5


Vysněný valčík Vysněný valčík Catherine Anderson

Kniha je krásně napsaná, jsem ráda, že jsem ji přečetla. Kdo má rád citlivé a dobře napsané romány, můžu jenom doporučit.

04.08.2014 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

První přečtení bylo fajn, ale za pár týdnů jsem ani nevěděla, o čem kniha byla. Tak jsem si ji znovu přečetla a nemohla jsem za boha pochopit, proč jsem to dělala. Kniha to není špatná, ale musíte na ni mít chuť a čas, protože je opravdu tlustá. Já momentálně nevidím důvod, proč bych ji znovu otvírala, možná za rok nebo dva.

04.08.2014 3 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Jak tu již psalo více lidí, první dva díly mi přišly lepší, vím, že autorka nějak sérii musela ukončit, ale "happy end" mi k tomu neseděl.

04.08.2014 4 z 5


Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Kniha dynamicky navazuje na díl první, zničení kraje mne šokovala, nečekala jsem, že Kapitol zajde až tak daleko. Vykopal si tím vlastní hrob. Místy mi knížka připadala lepší než díl první, všem vřele doporučuji.

04.08.2014 4 z 5


Hry o život Hry o život Suzanne Collins

Dlouho jsem se k tomu nemohla dokopat, ale teď jsem šťastná, že jsem tak učinila. Je to naprosto úžasně napsaná kniha, autorka mne vtáhla do příběhu od prvních stránek, opravdu jsem byla mile překvapení. Katniss mi přirostla k srdci a díky knize se podívám i na film, abych mohla porovnat.

04.08.2014


Andělé 1-4 Andělé 1-4 Lauren Kate

Knihy se mi opravdu líbily, přečetla jsem je ani ne za týden. Místy je příběh mírně chaotický a čtenář se musí soustředit, ale stojí to za to.

04.08.2014 5 z 5