geokachna geokachna komentáře u knih

☰ menu

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

S jistým časovým odstupem přiznávám, že si nepamatuji oč šlo. Snad se Robin rozvede! a to je asi tak všechno. Příliš mnoho popsanýho papíru.

05.03.2024 1 z 5


Neklidná krev Neklidná krev Robert Galbraith (p)

Nepamatuji si o čem byl předchozí "díl". Tohle si taky pamatovat nebudu. Vlastně mě víc oslovil příběh samotných detektivů. Uvědomila jsem si, že ostatní je vata. A té má bohužel autorka pořád velké zásoby. A to jsem z té bichle měla radost, že si ji užiju, když je to tolik stran.

05.03.2024 1 z 5


Šedá jako popel Šedá jako popel Ursula Poznanski

Moje oblíbená autorka, ale u této knihy mě poprvé napadlo, čím asi trpí, že ji to nutí psát takové ohavnosti. Nějak mě ty detailní popisy utrpení obtěžují. Většinou to přeskakuji, děj to stejně nikam neposunuje.

30.11.2022 2 z 5


Pan Kaplan má stále třídu rád Pan Kaplan má stále třídu rád Leo Rosten

Po této knize sahám vždy znovu, když klesám na mysli stran svých cizojazyčných dovedností aneb "sbohem gramátyčko, jak do chlíva tak do kostela! " Nic tak nepotěší jako vědomí, že v tom určitě nejsem sama :)))))) A pak když přijdou chmury, tahle kniha na ně zabírá.

12.06.2019


Pleteme dvě ponožky najednou (od špičky) Pleteme dvě ponožky najednou (od špičky) Melissa Morgan Oakes

Tak podle této knihy se nemusíte obávat, že byste dílko nedokončili. K příručkám jsem velmi zdrženkivá, ale tato si zaslouží prooagaci. Osobně už pletu třetí pár. A uvažuji o zakoupení knihy, kterou mám zatím jen půjčenou.

15.04.2016 5 z 5


Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

Dobrá výstraha.
Ale jako kniha mě to nezaujalo, PC hry mě nikdy nebavily, mám raději vlastní realitu a akce v přírodě , naživo, s přáteli. Dočetla jsem to jen pro pořádek, že to dopadne, jak předpokádám.

14.04.2016 4 z 5