fenecek164 fenecek164 komentáře u knih

☰ menu

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Poté, co jsem si rozhodla celou sérii po asi dvou letech osvěžit a připomenout, jsem usoudila, že ta série je perfektní.
Upřímně asi chápu, proč tolik děvčat (a možná i kluků) vzdychá po Dimitrijovi, ale pro mě byl vždycky moje zlatíčko Christian.
Celkově napsáno hezky, jen mě celkem štvala Lisa a Kirová. Jinak jsem asi s žádnou jinou postavou neměla nějak moc velký problém. Rozhodně doporučuju přečíst :)

18.05.2017 4 z 5


Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Asi bych měla patřit do té skupiny, kterou tahle knížka bude bavit, ale... Ne. Nebavilo mě to, všechno tam bylo takový na hraně, Fanfikce jsou někdy super, ale vážně, kdo by dával učitelce něco takovýho? Celkově se mi to blbě četlo, ale abych tomu ještě zkusila dát šanci, dám se (někdy) do Nedej se. Nevím, ale prostě ne :'D

05.04.2017 2 z 5


Dveře do prázdnoty Dveře do prázdnoty Victoria Schwab

Jedna z nejlepších knížek, jaké jsem kdy četla, opravdová srdcovka.
Sice vím, že to Victoria chtěla trošku natáhnout, ale Kenzieino chování bylo... No, jak to říct... Pitomostpříšernostšílenost... Ale Wesley, to je ten NEJLEPŠÍ A NEJÚŽASNOUCNĚJŠÍ kluk ever, protože to, jak miluje Mac...
Jedna z mých oblíbených postav byl i Roland, díky tomu, jak hlavní hrdince důvěřoval, ať už dělala sebevětší blbosti, a to už je co říct.
Naprosto upřímně doufám, že ta kniha na Goodreads není jen poplach a že to bude stejná pecka jako tyhle dva.
Tato "trilogie" se posouvá hned po Nástrojích smrti na druhé místo mých nejoblíbenějších knížek. Srdcovka, vážně.

03.03.2017 5 z 5


Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Ta knížka byla... zajímavá. Bryn mi občas připadala jako strašnej sociopat, jak už naznačuje komentář předemnou, je to celkem nedomyšlený, Ridley je naprosto úžasnej, z konstantina mám tak trochu rozpolcené pocity, prostředí a styl praní byly celkem ucházející. Jako velký milovník fantazy a i jako hodně tolerantní člověk si myslím, že ta knížka je dobrá, ale dávám jenom tři hvězdičky za nedomyšlenost, otevřený konec a idiotké chování hlavní hrdinky. Ale určitě si přečtu druhý díl, tak hrozný to zase nebylo :)

16.02.2017 3 z 5


Posedlost Posedlost Katherine Howe

Tuhle knížku jsem dostala k Vánocům od známé a popravdě jsem od ní moc neočekávala. Na rozdíl od ostatních čtenářů tady měla pocit, že krapet nudný je začátek. Knížka byla skvěle napsaná a čtivá s překvapivým koncem. Pokaždé, když jsem dočetla mezihru jsem si říkala, že se musím co nejdřív dozvědět, co bude dál, no a pak pokračoval klasický děj a naopak. Bylo příjemné číst tuto knihu a jsem za to velmi ráda.. Rozhodně doporučuju.

16.01.2017


Kdo je kdo ve světě stínů Kdo je kdo ve světě stínů Cassandra Clare (p)

Tuhle knihu jsem dostal k pozdním Vánocům a byla jsem moc ráda, že si můžu zase rozšířit svoji TMI sbírku. Avšak... Vydat tuhle knihu ještě před vydáním všech sérií... Byl to celkem blbej marketingovej tah.
Jinak je ale knížka naprosto dokonalá. Je taky vtipný, jak si Clareová a Jeanová dali ke jménům příjmení lovců stínů.
Perfektní knížka, ale pro "nefanoušky" Nástrojů smrti asi celkem bezcenné. Pro ostatní vřele doporučuju. :*

01.01.2017 5 z 5