Denca.Marsi Denca.Marsi komentáře u knih

☰ menu

Sdílejte, než to zakážou! Sdílejte, než to zakážou! Andrej Babiš

Já se vlastně celkem i nasmála. Takovou snůšku manipulativních lží a keců jsem snad ani nečekala. Nechutné PR s ukazováním prstu na všechny ostatní. Všichni jsou deb*lové jen já jsem letadlo. Asi takto bych knihu vystihla. Moje první nálepka odpad.

14.10.2021 odpad!


Nejbarevnější Mexiko Nejbarevnější Mexiko Kamu (p)

Nechala jsem se zlákat velkou marketingovou bublinou okolo knihy. Ta knížka je nádherná, nepopírám ani, že musela dát spoustu práce, jde to na ní vidět. Ale tohle je naprosto uživatelsky nepraktická kuchařka. To pidi písmo v milion barvách na milion barevných podkladech mě u vaření, kdy potřebuji něco honem honem přečíst totálně drásá nervy. Je tam i spousta ingrediencí, které ani nemohu sehnat. :-( Prostě mi to přijde zbytečně moc navoněný a vyhajpovaný. Protože v praxi to zase takovej zázrak není. Ale nechci opravdu hanit práci Kamu, to že je skvělá kuchařka o tom není pochyb. Jen by to asi míň tlačit na pilu, jak je všechno super, jak je to našlapaný a nabušený a nejlepší. Ubírá to knize na kráse.

18.08.2021 2 z 5


Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Já jsem teda asi úplný defo, ale mě ta knížka absolutně nic nedala. Tak prvoplánová, ohrátý a převzatý fráze. Nevidím tam kromě kreseb žádnou její iniciativu. Anie sleduju krátce, tak se mi ani nechce věřit, že něco takovýho v minulosti vydala. Za mě bohužel ne.

18.08.2021 2 z 5


A co dál? A co dál? Tereza Heitelová

Doufám, že se Terka bude psaní knih věnovat i nadále. Za mě velice povedené lidské, obyčejné, milé knihy.

18.08.2021 5 z 5


Nechci jen snít, chci vzpomínat Nechci jen snít, chci vzpomínat Tereza Heitelová

Tahle kniha byla obsáhlá více než předchozí a hltala bych ji dál. Terka na mě působí tak šíleně přitom má tak zajímavé názory a pohled na svět. Jsme ráda, že jsem ji díky knihám mohla lépe poznat. Ne se vším souhlasím, ale velice pohodová kniha, hodně se týká cestování a života v zahraničí, který ne vždy musí být sladký jako med.

18.08.2021 5 z 5


Nechci jen existovat, chci žít Nechci jen existovat, chci žít Terka H (p)

Přiznám se, že tyto knihy nejsou absolutně můj šálek kávy. Většinou zkusím a odložím. I když Live More sleduju, tak k Terčiným knihám jsem se dostala jako slepej k houslím a upřímně jsem si jejími knihami vlastně nechtěla "kazit" názor na ně na oba. Upřímně jsem se od knihy nemohla odtrhnout, brečela jsem, smála se. Ani jsem netušila čím vším si Terka prošla a bylo zajímavé znát i to zákulisí jejich krásných videí. Jsem ráda, že si ke mně knihy našly cestu.

18.08.2021 5 z 5


Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Lesley-Ann Jones

Krásné čtení, občas jsem se přistihla, že mám otevřenou pusu. Je tam spousta informací, které jsem o Freddym absolutně nevěděla. V knize je dobře "vysvětlena" spíše popsána jeho složitá osobnost. Moc krásná kniha jako celek.

18.08.2021 5 z 5


Má cesta za štěstím Má cesta za štěstím Karel Gott

Z knihy sálá neskutečná lidskost a pokora. Asi jako byl Karel sám. Kniha mě dohnala k slzám. Krásná

18.08.2021 5 z 5


Zmizení Nefertiti Zmizení Nefertiti Elizabeth Peters (p)

Zajímavý příběh, ale tak nějak nešťastně uchopený, občas chaotický. Jádro dobré, líbilo se mi čerpání ze skutečných dat, ale šlo by to asi uchopit lépe.

18.08.2021 3 z 5


Krokodýl na písčině Krokodýl na písčině Elizabeth Peters (p)

Čekala jsem detektivku, ale nakonec se z toho vyklubal celkem vtipný spíše dívčí příběh. Být mužem, tak bych dala asi tak dvě hvězdičky, ale mě kniha neskutečně bavila i když očekávání bylo jiné.

18.08.2021 5 z 5


Alexandrijská knihovna Alexandrijská knihovna Steve Berry

Pořád jsem si říkala, že mě to vlastně ani nebaví, ale tak nějak jsem stále musela číst dál. Není to kniha ke které se budu vracet, ale jako oddechovka k vodě je super!

18.08.2021 5 z 5