CrazyPiškot CrazyPiškot komentáře u knih

☰ menu

Dny v knihkupectví Morisaki Dny v knihkupectví Morisaki Satoši Jagisawa

Příběh se mi moc líbil, bylo to krásné a milé čtení. Žádná věc, která se tam stala, vlastně není nereálná a nebyly tam žádné extrémy. Krásné čtení, které plynulo tak něžně...

25.04.2024 5 z 5


Dalajlamova kočka a umění příst Dalajlamova kočka a umění příst David Michie

Další díl, další krásný příběh Jesky. Je to oddychové, miloučké, poučné počteníčko, ke kterému se ráda vracím. Žádné zbytečné zápletky, příběh prostě plyne a najednou je konec knihy. Série Dalajlámovy kočky je pro mne už srdeční záležitostí :-)

19.07.2020 5 z 5


Dalajlamova kočka a síla meditace Dalajlamova kočka a síla meditace David Michie

V tomto díle je takový jemný návod, jak začít s meditací a taky proč. Rinpoče tomu krásně přichází na kloub a myslím, že čtenář má pak chuť to zkusit taky :-) Všechny díly Dalajlámovy kočky mám moc ráda, ty její myšlenkové pochody jsou tak osvěžující a rychle se do ní člověk vžije :-)

19.07.2020 5 z 5


Duše našich mazlíčků Duše našich mazlíčků David Michie

Citlivě napsaná knížka, kde člověk může najít spoustu moudrosti a pochopení pro všechny bytosti. Uvedené informace se dají krásně aplikovat nejen na mazlíčky, ale i do osobního života.

19.07.2020 5 z 5


Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Téma, které provází celou knížku i další díly, mi je velice blízké. Je krásně jednoduše a zábavně napsána, že i člověk, který nemá povědomí o této fylozofii, získá krásný přehled a třeba se nechá inspirovat. Je to oddechové, poučné, ale i zábavné dílko. Velmi rychle mne Rinpočino vyprávění vtáhlo do děje. Patří mezi mé oblíbené knížky, ke kterým se ráda vracím a ráda doporučuji dál.

19.07.2020 5 z 5


BARF - Krmení psa přirozenou stravou BARF - Krmení psa přirozenou stravou Kateřina Novosádová

Prostě pecka kniha. Takových uspořádaných a ucelených informací v jedné knížce, prostě radost. Skvělá knížka, která mi pomohla v barfování, které má výsledky :-)

18.07.2020 5 z 5


Moudrost starých psů Moudrost starých psů Elli H. Radinger

Krásně a citlivě napsaná knížka. U mnoha pasáží jsem měla na krajíčku. Často mi v hlavě zní věta z knihy : "Smrt je zdrojem moudrosti pro lásku a život."

18.07.2020 5 z 5


Bajky Bajky Ezop

Po tomto vydání jsem toužila už od svých osmi let a konečně ho mám u sebe. Do bajek jsem se zamilovala jako malá a stále mne to nepustilo. Vždy tam najdu nějaké aktuální moudro, které mne nakopne :-) Knížku mám u postele a když potřebuji radu, sáhnu po ní jako po první pomoci. Bajky by si měl přečíst každý a u každé se zastavit a zapřemýšlet. Možná by byl ten svět pak o něco lepší a klidnější.

18.07.2020 5 z 5