AnetSpring AnetSpring komentáře u knih

☰ menu

Žhavý led Žhavý led Nora Roberts

Úžasná kniha, která se četla velmi hezky a ani v jeden moment jsem se u ní nenudila. Myslím, že by to byl zajímavý film.

25.09.2016 5 z 5


Záhada fialového flašinetu Záhada fialového flašinetu Ursel Scheffler

Klubko je pro mě nenahraditelný!

12.07.2016 5 z 5


Game Game Anders de la Motte

Knížku ještě nemám zcela dočtenou a popravdě nevím, jestli ji vůbec dočtu. Chvílemi mě baví, chvílemi je nudná. Námět je skvělý! Proto jsem si ji koupila, kvůli té anotaci! Ale není to tak skvělé, jak jsem doufala. Opravdu nevím, kdy ji dočtu.

10.07.2016 3 z 5


Tatínkova holčička Tatínkova holčička Mary Higgins Clark

Naprosto geniální detektivka! Celá knížka je vlastně hrozně smutná. Od autorky si určitě koupím nějakou další knihu, kterou napsala.

15.05.2016 5 z 5


Nezadaná Nezadaná India Desjardins

Tak tohle bylo fakt hustý! Doufám, že se do této její situace nikdy nedostanu. Konec mě sice trochu překvapil, ale ta kniha... Aaa! Super!

15.05.2016 5 z 5


Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Úžasné čtení! Jsou tam pejsci a to je pro mě veliké PLUS! Musím dát pět hvězdiček, protože to je THE BEST!!

08.05.2016 5 z 5


Sherlock Holmes a příležitostní malí detektivové z Baker Street: Hledá se Watson Sherlock Holmes a příležitostní malí detektivové z Baker Street: Hledá se Watson Michael Citrin

Byl to třetí díl, já jsem předešlé nečetla. Tahle knížka mě naprosto překvapila. Tak zajímavé čtení pro mladší čtenáře! Asi si koupím předešlé díly. Doporučuji!!

08.05.2016 5 z 5


Jak se nechystat k maturitě Jak se nechystat k maturitě Cameron Dokey

Od téhle knížky jsem čekala úplně něco jiného. I když patřím k těm mladším dívkám, tak bych řekla, že mám mysl dospělého člověka. Takže jsem čekala, že s ní prožijeme její přednášky, její testy, jak se připravuje na různé testy... nebylo tam z toho nic. Ale ve výsledku to vůbec nevadí. Tahle knížka byla úžasná!! Děj je velice zajímavý. Jo je dívka, která vlastně skoro nezná matku a žije jen se svým otcem. Dávám pět hvězdiček.

08.05.2016 5 z 5


Temné šílenství Temné šílenství Wulf Dorn

Podle mě, by tahle knížka měla být zfilmována. Napínavé a temné čtení. Nikdy nevíte, kdy se tam ta psychopatka objeví. Četla jsem to, když jsem byla nemocná, takže mě nelimitoval čas a celý den jsem mohla přečíst klidně 50 stránek. Všem doporučuji. No, všem asi ne, spíš lidem se silnější povahou, protože některé scény jsou nechutné. Skvělá kniha!

08.05.2016 5 z 5


Z pohledu jezevčíka Z pohledu jezevčíka Frauke Scheunemann

Nádherná knížka!! Herkules je boží!! V téhle knížce si každý něco najde! Určitě doporučuji lidem každého věku.

08.05.2016 5 z 5


Kocourova tajná mise Kocourova tajná mise Frauke Scheunemann

Miloučká, jemná, nádherná knížka, která se hodí pro čtenáře zhruba tak 9 - 13. Je to takové spíše dětské, ale i věci pro dospělé by se tam našly. Určitě doporučuji. Máte-li dceru tohoto věku, tak jí to kupte k narozeninám. Skvělá kniha.

08.05.2016 5 z 5


Já ti to opepřím, miláčku Já ti to opepřím, miláčku Ellen Berg

Fakt skvělá kniha na oddech! Ještě lepší, než jsem čekala!! Dám vám radu - když budete mít thrillerové období a budete si chtít odpočinout, tak si kupte tuhle knížku!!

08.05.2016 5 z 5