Z pohledu jezevčíka
kniha od: Frauke Scheunemann
KoupitKoupit eknihu
Herkules je malý jezevčík a jeho nová panička Carolin je pro něj ten nejbáječnější člověk na světě. Jenže je tu ještě Carolinin přítel Thomas, kterého Herkules nemůže ani cítit. Thomas je pánovitý, hlučný a nemá rád psy. Kromě toho se ani ke Carolin nechová pěkně. A tak se Herkules rozhodne společně s kamarádem Felixem, kocourem a znalcem lidí, že se Thomase zbaví. Jejich rafinovaný plán jim vyjde, ale od té doby je Carolin bohužel jako vyměněná: celý den brečí a přitom poslouchá úplně příšernou hudbu. Je nabíledni, že potřebuje nového chlapa! A právě toho chce Herkules hledat. Ale jak najít toho pravého, když má v záležitostech mužů a lásky naprosto jiné představy než jeho panička?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247807/big_z-pohledu-jezevcika-XCL-247807.jpg 4.1159Z pohledu jezevčíka 1.
Žánr:
Literatura světová, Romány
Vydáno: 2015, Ikar (ČR)
Dackelblick, 2010
Komentáře (56)
Kniha Z pohledu jezevčíka

Kniha je určená zejména milovníkům psů (což jsem i já, proto ty 4 hvězdičky) - jinak příběh je odpočinkový, žádné velké přemýšlení a filozofování....

Nenadchne, neurazí. Do jisté míry oddechovka. Prostě to nemůžu srovnávat třeba s knihou Psí cesta. No ale stejně si s odstupem doby přečtu i další díly.

Chtěla jsem ji do Čtenářské výzvy, ať ji můžu ukončit. Miluju jezevčíky, to je o mně známo, nečekala jsem vysokou literaturu, ale tohle byl docela brak a hloupost, navíc s chybama, přečteno za pár hodin. Jako nebudu pokrytecky tvrdit, že jsem se třeba dvakrát neusmála, ale další díl rozhodně shánět nebudu.

Odpočinková, milá knížka. Četla jsem ji do čtenářské výzvy 2021, sama bych si ji asi nevybrala.

Vtipný pohled na partnerské vztahy očima jezevčíka Herkula alias Carla-Leopolda von Escherbacha.
ČV - kniha s pruhovanou obálkou
Štítky
Autor a jeho další knihy
2022 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
Kniha Z pohledu jezevčíka je v
Právě čtených | 4x |
Přečtených | 216x |