Andyska639 Andyska639 komentáře u knih

☰ menu

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Mnohem lepší kniha od této spisovatelky byla třeba Chůva nebo Po pravdě každý lže. Tahle mě bohužel nezaujala. Hodně táhlý příběh, který byl dobrý až na pár posledních stránkách. Ikdyž ten konec mohl být lepší.

28.03.2024 2 z 5


Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Má první kniha od tohoto spisovatele a musím říct, že mě uchvátila. Přesně ten typ knihy a styl psaní, který mám rada. Doporučuji všem, kdo má rád detektivky. Jdu se vrhnout na další díly v sérii. :-)

01.08.2023 4 z 5


Koruna věčného soumraku Koruna věčného soumraku James Rollins (p)

Četla jsem od Rollinse skoro všechno a opět nezklamal. Za mě super čtitelná kniha. Musela jsem se držet, ať mi neukápne skoro u konce slza.. Už se těším na další díl, který bude snad brzy. :-)

12.07.2023 4 z 5


Ocelové srdce Ocelové srdce Albert Čuba

Chtěla jsem nějakou změnu a proto jsem sáhla po této knize. Děj se mi moc líbil, jen tento styl psaní není můj šálek kávy. Spisovatele moc obdivuji a patří mu můj velký dík. :-)

26.02.2023 3 z 5


Černé lekníny Černé lekníny Michel Bussi

Není to má první kniha od tohoto spisovatele. Dlouho jsem čekala co se z té knihy vyklube. Až skoro na závěr na mě vytrysklo rozuzlení, které jsem absolutně nečekala. Za mě super kniha na dlouhé večery či na cestování. :-)

27.01.2023 3 z 5


Tonutí Tonutí Michael Katz Krefeld

Stejně jako první díl se mi i tenhle moc líbil. Zbožnuji detektivky a nejvíce od severských autorů. Píšou s tou správnou dávkou vyšinutosti, kterou mám tak ráda. Doporučuji.

26.12.2021 4 z 5


Vyšinutí Vyšinutí Michael Katz Krefeld

Ze začátku kniha popisuje tři různé postavy na různých místech a děj se odehrává v různých časech. Tenhle styl mi moc nevyhovuje. Jenže když jsem se přelouskala začátkem, tak jsem zjistila, že se děj začíná propojovat. Tyto tři části pak dávaly jeden celek. Nakonec mě kniha vtáhla a moc se mi líbila. :-)

11.12.2020 4 z 5


Ty a nikdo jiný Ty a nikdo jiný Rupert Thomson

Ze začátku trochu zdlouhavé a popisné, ale pak mě příběh těchto dvou žen dostal. Vše čím si musely projít, aby žily životem, který si vysnily... Tato kniha není asi pro každého a hodně čtenářů jí odloží nedočtenou, ale pokud vás zajímají knihy s válečným nádechem s příměsem romantiky, tak vás uchvátí stejně jako mě. :-)

15.10.2020 4 z 5


Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví Romain Garnier

Ačkoliv mám tento žánr ráda, tak mě kniha moc nezaujala. Přečetla jsem ji však do konce, nemám ve zvyku nedočítat knihy.

14.06.2020 1 z 5


Městečko Pines Městečko Pines Blake Crouch

Ze začátku mi přišla kniha celkem zdlouhavá a pořád jsem čekala na nějaké vysvětlení. Kniha se mi nakonec líbila. Body za zajímavou myšlenku autora popisující pohled do budoucnosti.

28.05.2020 3 z 5