AndyBlack AndyBlack komentáře u knih

☰ menu

Ovšem Ovšem Karel Kovy Kovář (p)

Patřím mezi velké fanoušky Kovyho už pár let. Když jsem se z jeho videa dozvěděla, že napsal knihu, musela jsem si ji prostě okamžitě zakoupit a přečíst. Nakonec jsem ji přečetla za pár hodin. Naprosto ho obdivuji za to, jak dokázal svým fanouškům a vůbec celé veřejnosti otevřít a napsat do knihy věci, ke kterým by se odhodlalo jen málo lidí. Neskutečný obdiv za to ♥

28.03.2018 5 z 5


Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Kniha lehce slabší, avšak stále topovka.

11.03.2018 5 z 5


Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Naprostá senzace. Filmové zpracování se mi vůbec nelíbilo, ale kniha je naprosto dokonalá. Určitě doporučuji! :)

11.03.2018 5 z 5


Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

A tady se to začíná (pro mě) konečně rozjíždět. Už to není rozděleno jen na dobro-zlo, jak to bylo doposud. Vůbec nelituji, že jsem si tento díl přečetla, jelikož v něm byly zajímavé a trochu i důležité informace, které se ve filmu vůbec neobjevily.

11.03.2018 5 z 5


Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Tahle kniha už byla zajímavější než první díl, i když pořád psaná pro děti. Každopádně Harry Potter je pro mě srdcovka, proto 5 hvězdiček.

11.03.2018 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Harry Potter je pro mě již klasika. Musím se přiznat, že jsem jako první viděla film a do čtení se mi moc nechtělo, ale vůbec nelituji toho, že jsem si nakonec knihu koupila a přečetla. Jen mi přijde (a to určitě nejsem jediná), že tento a Tajemná komnata jsou psané spíše pro děti, a až od třetího dílu se to konečně rozjede.

11.03.2018 5 z 5


Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Do této knihy jsem se nejdříve bála pustit. Když jsem zprvu knihu prolistovala, vůbec se mi nelíbila, nakonec jsem se ale přemohla a knihu začala číst. Okamžitě jsem se do ní začetla a nemohla se od ní odtrhnout. Děj mi sice přišel povědomý, avšak tak to prostě u Fantasy žánru bývá. Po dočtení jsem si knihu naprosto zamilovala a už se nemůžu dočkat na Ohnivou krev.

11.03.2018 5 z 5