Adina123 Adina123 komentáře u knih

☰ menu

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Od knihy jsem čekala víc. Těšila jsem se na překvapivé rozuzlení příběhu, ale nedočkala jsem se... Překvapivé to nebylo, tedy až na to jak, podle mě, "na silu" chtěla autorka čtenáři ukázat tu pravou Kareninu tvář až v poslední kapitole... Nevím, nějak mi ten závěr vůbec nezapadal do celého příběhu.
Knihu Manželé od vedle hodnotím tedy opravdu lépe.

28.08.2018


Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Prvních 100 stran jsem přelouskávala hůř, ale potom se to zlomilo a těšila jsem se na každou další chvilku, kdy budu moct zase číst. Příběh byl až do poslední stránky napínavý, zajímavý a závěr překvapivý.

10.03.2018


Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Není co dodat, čtení je tak, jako u předchozích dílů (Poslední aristokratka, Aristokratka ve varu) velmi zábavné a oddechové :-) Doporučuji!

10.03.2018


Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Pan Spock, Josef, Milada a paní Tichá opět nezklamali :-) Knížku doporučuji! Její čtení Vám zlepší náladu :-)

10.03.2018


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Ještě se mi nestalo, že bych se u nějaké knížky tak nasmála :-) Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, četla jsem v tramvaji, četla jsem na procházce se psem, u oběda a pořád s úsměvem na rtech :-) Pan Spock a Josef jsou nejlepší!!! :-) Super oddechové čtení, doporučuji!

10.03.2018


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Kniha se mi líbila. Moc dobře se četla. Příběhy na sebe vždy prostřednictvím nějaké postavy navazovaly, tím se čtenář ještě více dostane do děje a dokáže si představit a vysvětlit proč se postava chová jak se chová. Doporučuji.

10.03.2018