Zveď ma na úsvite

Zveď ma na úsvite https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94511/zved-ma-na-usvite-94511.jpg 4 335 33

Hathawayovi série

< 2. díl >

Pokračovanie hathawayovskej série (prvá časť Do polnoci moja). Po prekonaní šarlachu si Winnifred Hathawayová stanovila dva životné ciele: znova chce byť taká silná a zdravá ako pred chorobou a chce vedieť, či ju Kev Merripen ľúbi tak veľmi ako ona jeho...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Seduce Me at Sunrise , 2008


více info...

Přidat komentář

Ewe291
09.10.2023 4 z 5

Tu sa otocili role. Ako pri Camovi a Amelii tam bola tvrdohlava Amelia, tak tu bol tvrdohlavy Kev. Nastastie s nim mala Win trpezlivost a sla si za svojim. V tejto serii mam rada to, ze sa tu objavuju aj postavi z inych serii za co som velmi vdacna. Ale ku Kevovo a Win on sa bal ze jej ublizi a odhanal ju od seba ale nakoniec "dostal rozum" a vsetko dobre dopadlo.

Senza Jenka
08.08.2023 4 z 5

Merripen je zatvrzelý trouba. Spojení s Camem bylo celkem nasnadě a záležitost s doktorem byla trochu laciná. Win byla super - ta zapálená skříň mě vážně vzala :D


haWranka
12.04.2023 3 z 5

Tenhle díl se mi líbil o něco víc než ten předchozí. Hlavní hrdinové mi byli většinou sympatičtí, děj taky rychle ubíhal a párkrát jsem se i zasmála. Také mě čtení navnadilo na další díl a to se mi na knížkách od Lisy Kleypas také líbí (chytrý obchodní tah:).

beruzzka
25.10.2022 5 z 5

Asi bylo jasné, komu se bude věnovat 2.díl, za mě ze serie ten nejslabší, ale i tak velmi dobrý

allyska
27.12.2021 5 z 5

Win to neměla jednoduché, aby Keva přesvědčila, že jí může být plnohodnotným partnerem. Přitom ty jejich scény, kdy k ní byl Kev neuvěřitelně něžný a pozorný, to se mé romantické dušičce líbilo.

účetní
28.09.2021 5 z 5

Také musím napsat, že příběh Win a Keva byl krásný, jak taky jinak, a to i když mně Kev první půlku knihy také štval. Spíše vynikala postava Cama, který vyzrál v opravdovou hlavu celé rodiny a moc se mi v knize líbil. Ale i Kevovo chování s postupem knihy dávalo čím dál větší smysl, traumata prožítá v dětství dlouhá léta ovlivňovala jeho chování, tomu se nelze divit. Win se mi líbila moc, ač byla tak křehká, měla mnoho vnitřní síly a odhodlání bojovat za lásku a byla i velmi ženská a nestyděla se dát najevo, co ke Kevovi cítí. Také Leo se nám začíná pomalu vyrovnávat se životem a s tím, co ho potkalo, moc se mi líbilo, co řekl Kevovi v té šatlavě, jeho vzpomínka na Lauru, bylo to opravdu dojemné. No a závěrečná dramatická zápletka taky dobrá, ten úplný závěr jsem takto nečekala a nejprve se mi to zdálo už moc přitažené a zbytečné, ale vzhledem ke Kevově pracovitosti je jasné, že to tak mělo být. Knihy LK si také dávkuji tak, abych si je šetřila a jelikož návdavek k Ravenelům letos nebude, tak se na další díl Hartwayových těším na Vánoce, čas tak letí, že za chvíli je tady opět máme. A ještě musím dodat, že má kniha krásný přebal.

katkaq
20.04.2021 2 z 5

Čekala jsem od téhle dvojice mnohem víc. Kev to chvílemi až přeháněl, i když jsem chápala jeho pohnutky. Za mě trochu zklamání.

miruska1
15.04.2021 5 z 5

Noo Merripen - divný patron. Ale příběh bol super, velmi sa mi líbil. Zase nechybělo napětí i humor.....

Ms.Floyd
28.01.2021 5 z 5

Krásný příběh, o hvězdu lepší, než první díl! Příjemná hlavní hrdinka, nezkrtoný a trochu temný hrdina, fajn zápletka a jako třešnička na dortu happy end a zlobivá fretka milující krajkové podvazky :D Jo, tak tohle by určitě šlo ❤️

petraj30
09.09.2020 5 z 5

Nádherný příběh, který snad ani nemůže nikoho zklamat. Tuto sérii a vlastně i všechny ostatní knihy od LK čtu na přeskáčku a toto je pro mě poslední díl. Takže i když jsem věděla, jak to skončí, nenechala bych si to nikdy ujít.
Kev a Win k sobě odjakživa patřili, ale chlapi mají svou hlavu a snaží se ženám vštěpit své myšlenky (většinou neúspěšně:-)) a myslí si, že mají pravdu jen oni. Chápala jsem, proč se Kev tak chová a proč veškeré pokusy o sblížení sabotuje, ale ke správnému rozhodnutí musel dospět sám (tedy s menší pomocí:-)). Konec byl jasný, ale neméně nádherný:-)
Lisa Kleypas patří mezi mé nejoblíbenější autorky, ale protože už mám většinu knih skoro přečtenou, nečtu ji tak často, protože je nechci zbytečně promrhat. Nechávám si to nejlepší nakonec. Hodně by mě překvapilo, kdybych nějakou knihu nechtěla číst podruhé nebo i podesáté. Nádhera.

bezzink
29.07.2020 3 z 5

Preklad katastrofa. A Merripen me teda dvakrat nezaujal. Ale pribeh jako takovy byl fajn. Lisa je sazka na jistotu.

Mnaui
16.05.2020 5 z 5

Jedním slovem úžasné. Perfektně doplňuje první díl. Slovní přestřelky jsou vtipné a trefné

luci2
10.11.2019 4 z 5

Sérii Hathawayovych čtu znovu a opět se mi velmi libi. Některé příběhy mi k srdci přirostli více některé méně. Tento příběh patri k těm co plynule vážou na předchozí a odkrývá se tady trocha toho tajemství o Camovi a Kevinovi minulosti a jejich postavení. Mrzí mě, ze autorka nepopsala více Kevinovu budoucnost a jeho nové postavení, ale na příběhu to nemělo takový vliv ;-) Líbilo se mi jak Win reagovala na čin doktora Harrowa a jak si s nim poradila. Proste to nemělo chybu. A jak už to u autorky bývá už teď se těším na příběh o Leovi a guvernantce slečny Marksove ;-)

Terez9119
28.11.2018 4 z 5

No, konec byl moc hezký, ale... Ačkoli byla Win strašně sympatická, tak její nadbíhání Kevovi mi přišlo až trochu moc, přece jen si měla zachovat nějakou důstojnost. A než se Kev konečně rozhoupal, tak to bylo na můj vkus už moc melodramatické. Ale párkrát mě příjemně zatrnulo, chladnokrevná Win opravdu pobavila a za účast Huntových dávám hvězdu navíc.

happy19
31.10.2018 5 z 5

Nejlepší díl série!;-)

ariel platto
03.10.2018 5 z 5

Srdce mi plesalo při čtení "cikánského rituálu"

Hospodyňka
04.07.2018 2 z 5

Lehké, letní, nekomplikované čtení...někdy bych ráda viděla natolik atraktivního cikána, jež je popisován v této knize, ale o tom vlastně romány jsou...o fantaziích. Autorka patří mezi studovanou elitu, jež uchopí i dušičku nás, kteří u knih zavařujeme.

vcielka
29.06.2018 5 z 5

Pacilo sa mi to viac ako jednotka i ked som si k hlavnym hrdinom nedokazala utvorit hlboke puto co ani v jednotke. Merripena som mala radsej ako Win, pretoze az tak nemusim velmi krehke kvetinky. Dej i zapletka zaujimave. Pacil sa mi nacaty pribeh medzi at a Leom. Charakter Lea mam velmi rada a tesim sa na neho.

avalonek
17.04.2018 5 z 5

Kev se bál,že pro Win není dobrý,ale láska se nedá oklamat,a on nakonec taky podlehl..Když někdo zažije to co on,tak se nemůžeme divit,že se bojí života s někým,koho moc miluje,aby mu neublížíl.Win už nebyla ta křehká,nemocná dívenka.A stála si za svým.Ale jednu chvíli jsem myslela,že už se zblázním,když se pořád nedokázal rozhoupat.Ale krásný romantický příběh..

Lembac
04.12.2017 5 z 5

Kev a Win se mají rádi už od dětství, takže by jejich společnému šťastnému životu nemělo stát nic v cestě, ale není tomu tak. Nejdřív odjíždí churavá Win na dva roky na ozdravný pobyt do Francie, po jejím návratu ( s nápadníkem v patách ) se zas nemůže rozhoupat Kev k nějaké větší akci, popřípadě tu akci ihned utne. Zapeklitá situace...
Knížku jsem četla hned po Půlnoční romanci, jejíž děj jsem měla v čerstvé paměti. Tudíž pro mě první polovina této knihy, ve které se především opakuje a dovysvětluje děj dílu předcházejícího, nebyla moc napínavá. Druhá polovina už byla zajímavější a především závěr dějové linky byl akční a docela překvapující. Win i Kev byli sympatičtí, i když Kev mohl být trochu ráznější a mít víc sebedůvěry.