Vábení za soumraku

Vábení za soumraku https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39534/bmid_hathawayovi-vabeni-za-soumraku-xPk-39534.jpg 4 354 33

Hathawayovi série

< 3. díl >

1852 Londýn, Anglie. Poppy Hathawayová vždy snila o obyčejném životě po boku své životní lásky, Michaela Bayninga. Když ji ale Michael opustí, nejenomže jí tím zlomí srdce, ale navíc z ní učiní vděčné téma pro všechny londýnské klepny. Zoufalá Poppy vidí jen jedinou cestu, jak se ze skandální situace vymanit: provdat se za Harryho Rutledge, přitažlivého, avšak záhadami opředeného majitele hotelu. Záhy po sňatku vyjde najevo, že Harry je vskutku muž s ponurou minulostí, a tak Poppy čelí přetěžké otázce - Jak se má zachovat správná dáma, když zjistí, že se provdala za zločince?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Tempt Me at Twilight , 2009


více info...

Ewe291
Ewe291
09.10.2023 3 z 5

No teda cakala som trocha viac ale aj tak som spokojna. Citliva Poppy a zatrpknuty Harry ..... mozem len povedat ze bolo to krasne ale nieco chybalo, ale aj tak sa budem k serii rada vracat

Senza Jenka
Senza Jenka
09.08.2023 3 z 5

Michael je sice slaboch, ale nesnáším manipulátory, takže Harry u mě moc nezabodoval. A aby jí ještě nařizoval, s kým se má bavit a s kým ne... grrr. Jako dítě trpěl nedostatkem lásky a pozornosti, což je hrozné - ale prostě ho to neomlouvá.


Jája92
Jája92
06.08.2023 5 z 5

Po předchozí ponuré četbě, jsem sáhla po osvědčeném historickém románu od oblíbené autorky. A byla to trefa do černého :-)
Dostalo se mi vtipné, romantické pohádky z Londýna plné nákladných rób, gentlemanů, kouzelného prostředí, ale i zvířátek a napětí.
Jistě, byla to doba, kdy žena musela dělat, to, co jí nařídili. Vybrat si rychle vhodného manžela, porodit dětičky a žít život poslušné manželky a ozdoby. Dnes by se dosti divily všechny ty ženy, když by viděly, kam se svět posunul :-D
Ale taktéž muž v té době nedostal vše naservírované na stříbrném podnose, musel vyvinout snahu o svou vyvolenou a nestačilo jen přidat do přátel na fb nebo udělat nějaké extra video na tiktoku :-D
Kniha se mi četla naprosto odpočinkově, nejednou jsem se zasmála, erotické scény byly napsány umně a s citem. Jako bonus tu jsou rozehrány i vedlejší role a autorka dokáže navnadit na další díl.

Bergerac16
Bergerac16
25.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Harry je citově plochý a svérázný podnikatel, vyrůstal sám, netvoří si žádné citové vazby a neváhá intrikovat. Nelže, nic nepřikrášluje, mluví s Poppy zcela otevřeně, necítí ale žádnou vinu za to, co zinscenoval, aby snoubenku získal. Pro Poppy se rozhodne jako pro krásnou relikvii, z níž se chce těšit. Roztomile nepochybuje o tom, jestli na to měl právo.
A tak vznikne manželství dvou velmi rozdílných povah, které nemají naprosto nic společného a tráví spolu jen minimum času. Ona je zvyklá na společnost početné milující rodiny, on je absolutní solitér, který k nikomu nikdy neměl hlubší vztah. Poměrně klasická variace sňatku z rozumu, ale velice dobře napsaná.

haWranka
haWranka
13.04.2023 5 z 5

Dlouho se mi nestalo, abych u červené knihovny musela číst dál a dál, dokud nedočtu. Skvěle jsem se bavila, zasmála jsem se i dojímala. Postavy byly moc sympatické, líbil se mi jejich vývoj. Harry je přesně ten typ chlapa, kterého si v knížce každá zamiluje, ale v reálu bych ho kopla :) Po dočtení série musím konstatovat, že tahle kniha to vyhrála!

beruzzka
beruzzka
25.10.2022 5 z 5

Tak nevím, zda je Harry kladný hrdina? :-) Ale rozhodně bych mu taky podlehla. Připomínal mi majitele obchodního domu z jiné serie od L.K.

allyska
allyska
27.12.2021 5 z 5

Opět krásné pokračování povedené série. Harry si šel za svým a trochu mi připomínal Toma Severina.

niky89
niky89
10.06.2021 5 z 5

Krásný příběh. Bavilo mě to od začátku do konce

katkaq
katkaq
20.04.2021 3 z 5

Mnohem lepší než předchozí díl. Harry a Poppy tvoří skvěle dynamickou dvojici a knížka je protknutá dávkou humoru. Harry se občas chová nepředvídatelně a manipulativně, ale když člověk zná jeho příběh nemůže se mu divit.

miruska1
miruska1
11.04.2021 5 z 5

Tato sa mi zatím líbila nejvíc ze série. Docela som sa bavila - u mrkve som sa nasmiala.....

Ms.Floyd
Ms.Floyd
29.01.2021 5 z 5

Už jsem to psala ke druhému dílu, tahle série je díl od dílu lepší a lepší ❤️ Harry i Poppy byli skvělí, příběh obsahoval i malou zápletku, dostatek humoru a nezapomnělo se ani na fretku ❤️ Těším se na další díl❤️

luci2
luci2
13.11.2019 5 z 5

Krásný příběh, kdy jak sám Harry řekl: “Princezna zachraňuje ničemu”. Na příběhu bych nic neměnila. Líbil se mi takový jaký byl. Musím říct, ze hoteliér Harry Rutledgei mi přirostl k srdci. A snaha jeho zaměstnanců dat Harryho a Poppy dohromady byla kouzelná. Série Hathawayovych bude též patřit k mým oblíbeným.

petraj30
petraj30
25.10.2019 5 z 5

Jedním slovem KRÁSNÉ. Každou stránku jsem hltala přemýšlela o Harryho životě neživotě a o milující rodině Poppy... ano, protiklady se přitahují - Poppy byla velmi inteligentní a svůj život žila, kdežto Harry pouze přežíval.
Lisa má opravdu dech beroucí knihy. Mohla bych je číst pořád dokola

Terez9119
Terez9119
30.11.2018 5 z 5

Zatím nejlepší knížka série. I když ta anotace obsahu knihy vůbec neodpovídá. Harry byl neomalený padouch, ale zamilovaný neomalený padouch, takže se mu nedalo neodpustit. Poppy byla ze všech sester nejlepší. Milá, chytrá, její reakce dávaly smysl. Úplně mi bylo líto, že to dál nepokračuje. Ale příběh Lea vypadá víc než lákavě...

ariel platto
ariel platto
22.10.2018 5 z 5

Tak Harryho já mohla... a hodně. Přirovnání od Beatrix lidí ke zvířatům a kuchařovo přirovnání situací k zelenině...co k tomu dodat? Tohle umí jen L.K.

katslana
katslana
05.10.2018 4 z 5

Krásné čtení. Klasika jakou Lisa umí ;-)

vcielka
vcielka
29.06.2018 5 z 5

V prvom rade slovne prestrelky medzi Leom a Cat na jednotku. Paci sa mi ich dobanie sa. Hlavne postavy Harry a Poppy super. Vnimala som plne kazdeho z nich a pacili sa mi. Beatrix dostava pomaly ostre hrany a kluje sa z nej velmi zaujimava postava, co vlastne dokazala autorka nacrtnut uz v predchodzich dieloch.

avalonek
avalonek
02.04.2018 5 z 5

Když je člověk od dětství nemilován,tak je těžké se v dospělosti lásce otevřít a připustit,že nás někdo může mít opravdu rád.Harry to nakonec dokázal a stal se z něho úplně jiný člověk a Poppy dokázala udělat zázrak.Hezké čtení.

Lembac
Lembac
05.12.2017 5 z 5

Milostný příběh, ve kterém si i zdánlivě netečný Harry musí přiznat, že je hezké mít někoho rád.
Knížka se mi moc líbila, i když předsvatební Harryho podraz nebyl moc férový.

ketvin
ketvin
08.10.2017 5 z 5

Moc se mi líbí, že série navazuje na super sérii Čekanky - objevují se tu již známé postavy a je to moc milé je "znova vidět" :)

Díl o Poppy a Harrym se mi líbil zatím ze série nejvíce. Asi mám slabost pro grázly :)