Zatracená svatozář

Zatracená svatozář https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476944/bmid_zatracena-svatozar-zcJ-476944.jpg 4 152 30

NENÍ SNADNÉ ZACHRÁNIT ŽIVOT NĚKOMU, KDO PŘED VÁMI NEUSTÁLE UTÍKÁ… Možná se ptáte, proč mávám ve vzduchu nafukovacím penisem a vřískám z plných plic. Jenže než bych vám to vysvětlila, srazil by Declana Mosse náklaďák. Asi to vezmu raději od začátku. Vypadá to, že vždy když Declanovi hrozí nebezpečí, šíleně mě rozbolí hlava a nepřestane, dokud ho neochráním. A tak jsem mu na stopě, ať jde do práce, nebo míří do kavárny. Jsem jeho anděl strážný. Nebo ne? Declan mě totiž vidí jako ztřeštěnou stalkerku a uvažuje o zákazu přiblížení. Potom se ale setkáme tváří v tvář. A zničehonic se na obzoru rýsuje úplně jiná hrozba: že přijdu o své srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Tripping on a Halo , 2018


více info...

Přidat komentář

Ála1968
20.02.2024 4 z 5

Ze začátku jsem se docela horko těžko prokousávala příběhem a chtěla knihu odložit.Nakonec jsem vytrvala a vůbec nelituji.Příběh nabral dech a řítil se neuvěřitelně dopředu.Z komedie se stala tragédie a musím přiznat, že víc jak poslední třetinu knihy jsem četla rozmazaně.Překrásný konec byl jen třešničkou na dortu.

janina66
01.01.2024 4 z 5

Velmi čtivá, ztřeštěná i úsměvná romantika. Ke konci trochu vážné téma. U knihy jsem si hezky odpočinula.


kikikrat
11.12.2023 4 z 5

Tohle bylo milé překvapení! Taková skvělá, zábavná a trhlá oddechovka. Autumn je pěkné kvítko a nelze si jí nezamilovat. Declana si taky oblíbíte i když možná o trochu míň. Pokud hledáte něco zábavného a nevadí vám trhlé hlavní hrdniky jděte do toho! Já dávám lepších 3,5*/5*

Radka1727
07.10.2023 3 z 5

Po Černých lžích a sérii Nevinnost jsem tomu ze začátku tak nějak nemohla přijít na chuť, tentokrát úplně jiný styl než jsme od autorky zvyklé. Nenáročná oddychovka, slaďoučký konec to zachránil .....

havrmoni
30.07.2023 4 z 5

Bavilo mě to a to je hlavní. Hezká oddychovka.

Matri
27.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Ani neviem čo má osvietilo, ale siahnuť po tejto knihe bolo čisto spontánne rozhodnutie.. NEĽUTUJEM!
Čítam anotáciou a keďže som mala chuť na ľahkú vtipnú oddychovku, prišlo mi to ako to pravé.
Začiatok knihy? Hovorím si, že to je úplne šialená, bizarná, ale uznávam vtipná kniha. Autumn je tak šialená, že to sa hádam ani nedá, neobľúbiť si ju.
Stred knihy? Konečne to začína vyzerať popri komédii aj ja romantiku..
Záver knihy? Trošku som možno aj očakávala ten zvrat, ale aj tak... Úplne ma to emočne vyždímalo a bez okolkov môžem povedať, že do Declana som sa zaľúbila aj ja!!!
Na to, že má kniha pomerne málo strán, sa to autorke podarilo, a ja som sa zamilovala do oboch hlavných hrdinov, Pána Kvíka a celého príbehu!
Jednoznačne odporúčam prečítať ;-)

"Ty si to pamatuješ?"
"Áno," zašepkala. "Všechno."
"Takže víš, že te miluju."
"O nic nejde." Slabe pokrčila jedním ramenem. "Me si lidi snadno zamilují."
Usmál se a políbil ji do vlasu. "Áno, Autumn, snadno."

(ospravedlňujem sa za pravopis citátu, ale slovenská klávesnica...)

lucakuca
22.05.2023 3 z 5

Milé, jednoduché čtení.
Romantika, láska, drama a .... A vtipné situace. Kniha na v čas, kdy nechcete přemýšlet, ale zase aspoň trochu jo, jinak vás vtípky minou. Dovolená ideální chvíle na čtení.

Njangu
18.02.2023 5 z 5

Příjemná oddychovka, výborně napsaná. Děj svižně utíkal a oči přeskakují přes stránky sami. Bavila jsem se od začátku, pokud si chcete užít romantiku a přitom se zasmát - jako fakt zasmát!! - tak neváhejte. Takovýhle knížek moc není.

Leído
25.01.2023 5 z 5

Čtivé, vtipné, originální! Jen to mohlo být delší. Než jsem se nadála, byl konec.

evineckY
25.10.2022 5 z 5

Opravdu se musím naučit číst anotace, abych byla připravená na takové emoce...
Mars útočí !!! Nezabíjejte chudáčky skýty !!!
Perfektní, vtipná, romantická, emocemi nabitá kniha.
Jak je možné, že jsem ji tak dlouho obcházela. Asi na ni přišel správný okamžik.
Nádherná pohádka, kterou doporučuji !!!!

maafa
10.10.2022 5 z 5

Vždycky , když se v knize řeší ztráta někoho blízkého, dotkne se mě to víc, než by mělo. Asi proto mě takhle bláznivá pohádka dostala. Praštěný, bizarní, ale dojemný příběh, který můžu jenom doporučit.

Kačka655
10.06.2022 5 z 5

Boží a ke konci? :O Ale krásná kniha pěkný příběh :-)

uminaa
08.06.2022 4 z 5

Tak počas čítania tejto knihy som prešla toľkými fázami - "Ona je blázon", "On je blázon", "Aha, tak oni sú blázni obaja", cez "No do ...", až po "Ešteže tak".
Kniha sa mi dobre a plynulo čítala, išlo o zaujímavý príbeh, ktorému nechýbal humor, romantika, nejaké to zauzlenie a samozrejme aj konečné rozuzlenie.
Milý príbeh so šťastným koncom ;)

Kristy.Seb
13.04.2022 4 z 5

Tak Pan Kvik byl naprosto skvělej! Zajímavý téma příběhu. Trochu mě překvapila ta událost s Autumn... Docela obdivuji Declana, že před ní nezdrhal. Kniha se mi moc líbila. Prdlé téma, ale četlo se to samo.

petulkapeta
10.03.2022 4 z 5

„Víš, co jsem si představoval, když jsem to stavěl?" "Co?" Pohrávala jsem si se svým prstenem, jeho tíže na prstu mi byla stále neznámá
,,Tohle. Tebe a mě. Jak si plánujeme společnou budoucnost. Probíráme naše sny. A milujeme se při vůni prdů Pana Kvika." Rozesmála jsem se, objala ho a přitiskla se k němu.

Řikala jsem si že od teto autorky zkusim tuhle. Byla mi doporučena. Ještě žádnou jsem od ní nečetla. Zaujala mě anotace a taky streštěnost tohohle anděla. A ten šok ke konci i když popravdě jsem si to tak nějak kapku myslela. Declana jsem si oblíbila a pak i zamilovala.

marwinmh
27.01.2022 2 z 5

Tak tohle se nepovedlo, čtení pro mě bylo utrpení a nikoliv příjemný a zábavný zážitek, jak jsem dle obálky a anotace očekávala.
Jediná část, která mě trochu zaujala, byla sekvence pobytu v nemocnici.

Lalina3
15.01.2022 4 z 5

Slaďounké, na pár večerů. Odpočinkové, nemusíte moc přemýšlet, nemá to moc hluboký příběh... Nejsem zklamaná, přesně tohle jsem čekala, proto tolik počet hvězdiček:) a samozřejmě Pan Kvík... To je hvězda! :)

PetraBery
09.01.2022 3 z 5

Pohodová, trochu praštěná romance. Četlo se to celkem dobře, ale od autorky mi kniha z přečtených přijde nejslabší. Zápletka se dala uhádnout, překvapil domácí mazlíček.

pavlikova9332
07.01.2022 5 z 5

Moc hezký ztřeštěný příběh. Událost popsána na konci mě dostala.

petusska01
20.12.2021 1 z 5

Ach. Na začiatku som to odložila, že blbosť. Potom som sa k tomu vrátila a nejako sa to teda vtipne rozbehlo. A tam kde to mohlo nejako vtipné sa zakončiť tam prišla zápletka a pre mňa taky neskúsnutý koniec.