Hříchy Hollywoodu

Hříchy Hollywoodu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419931/bmid_hrichy-hollywoodu-8cT-419931.jpg 4 334 82

NE VŠECHNY PROTIKLADY BY SE MĚLY PŘITAHOVAT… Cole Masten je herec, kterého opustila jeho superslavná manželka. Dokonalý hollywoodský manžel se tak stává nejžádanějším hollywoodským nezadaným mužem. Jde z jedné party a jedné postele do druhé a město Los Angeles se musí mít na pozoru. Summer Jenkinsová je děvče z malého městečka Quincy ve státě Georgia. Summer umí dobře vařit, v posledním ročníku na střední ji zvolili za nejkamarádštější holku školy, ale pak přišlo fiasko se svatbou… Tihle dva pocházejí ze dvou naprosto odlišných světů a jejich životy se nikdy neměly protnout. Pak si Cole přečte knihu o městečku, v němž žijí šťastlivci, kteří vydělali jmění na akciích Coca-Coly. O šest měsíců později už vystupuje ze soukromého tryskáče na prašném letišti v Quincy a spolu s ním přichází i Hollywood a jeho hříchy. Summer od začátku ví, že s Colem budou jen problémy. Jak pro jejich město, tak i pro ni samotnou. Protože ne všechny protiklady by se měly přitahovat…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Hollywood Dirt , 2015


více info...

Přidat komentář

patricia8137
22.12.2023 4 z 5

Kniha HRIEŠNY HOLLYWOOD je mojou druhou prečítanou knihou od americkej autorky Alessandry Torre. Kapitoly boli písané z pohľadu dievčaťa z malého mesta Summer (rozprávanie v 1. osobe) a z pohľadu hollywoodskej hviezdy Cola (rozprávanie v 3.osobe). Prvé dojmy po prečítaní knihy mám zmiešané. Nemôžem povedať, že by sa mi kniha nepáčila, ale ani sa nestotožňujem s čitateľmi, ktorí ju považujú za skvelú. Asi by som sa priklonila skôr k priemeru. Bolo to nenáročné, pohodové čítanie, niektoré časti sa mi čítali svižne, iné ma naopak potrápili. Kniha ma nesklamala, keďže som nemala od nej žiadne veľké očakávania, ale úplne mi nesadla.

Lofda
20.11.2023 5 z 5

Autorka má trochu zvláštní styl psaní, u minulé (tehdy první knížky, co jsem od ní četla), mi to vadilo, ne úplně mi čtení sedlo, proto jsem dost dlouho váhala, než jsem sáhla po další knížce, i když hodnocení bývají vysoká.. A ejhle, tady to zafungovalo. Jak prvotně nafouklé ego čerstvě se rozvádějícího herce, tak poněkud netradiční jižanská kráska, maloměšťáci co neodpouští, láska k netradičnímu domácímu mazlíčkovi, což byl kohoutek.. Celá tahle směs fungovala, zasmála jsem se i zamyslela a byť to vlastně byla další pohádka pro velký holky, přimhouřím obě oči a dávám plný počet.


Radka1727
07.10.2023 3 z 5

Dost nereálná zápletka, bez napětí, nedorozumění, rozchodů a návratů.
Pohádka o tom, jak obyčejná jižanská holka ke štěstí přišla.....

havrmoni
28.07.2023 5 z 5

Tahle autorka se mi zamlouvá čím dál více. Černé lži jsem četla podruhé a se stejným nadšením. Tahle kniha byla taky pěkná. Líbily se mi postavy, humor i to jiskření mezi nimi. Žádné zbytečné a v mnohých knihách nelogické ,,zápletky či problémy" mezi dvojcí. Pohodové fajn čtení.

Gabriela143
03.06.2023 2 z 5

Postava Summer sa mi páčila a obľúbila som si ju, ale to je asi tak všetko. Nejako ma to nebralo a niekoľko krát som knihu odložila.

Njangu
14.02.2023 4 z 5

Zpočátku trošku pomalé. První část jsem četla dost pomalu. Pak se to rozjelo a konec moc sladký.
Až na pár nedostatků, dobře napsaná knížka a bavilo mě to.

tyna_01
19.10.2022 2 z 5

Po přečtení této knihy mi dlouho trvalo utřídit si myšlenky a zhodnotit, jestli se mi vlastně líbila a nebo ne. Co to vlastně bylo? Rozhodně šlo o romantickou knihu, ve které se setkáváme s obyčejnou jižanskou dívkou a hvězdou Hollywoodu. Jak takové setkání asi může vypadat? Společnost, ve které žila Quincy není zvědavá na nějaké hvězdičky z Hollywoodu, které naruší jejich obvyklý sled života, ale zároveň je zajímá každé špitnutí a jsou rádi za každý drb. To je ten začátek, ta část, do které jsem se vůbec nemohla začíst a říkala jsem si, že knihu odložím. Nebylo tam žádné wow, které mne nutilo pokračovat, na mne málo akce, vzlety a pády, ať už romantické linky, tak děj okolo hlavních postav. Nakonec jsem se ovšem začetla a zajímal mne závěr knihy, kdy jsem si nebyla jistá, jestli to dopadne známým happyendem a nebo ne. Jsem ráda, že jsem knihu dočetla, ale rozhodně je to takový slabší průměr/podprůměr. Hodně mne pobavil Bennington a nesmím zapomenout na Kokkyho - takový dáreček, který Cole dostal od Quincy a krásně se o něj staral a snažil se mu zajistit veškerou péči, za to klobouk dolů .

Barbara182
28.09.2022 3 z 5

Začátek byl skvělý, moc se mi líbila ona vtipná propast mezi životním stylem a způsoby hvězd z Hollywoodu a jižanským přístupem k životu, jak dávali měšťákům sodu :-) Tu třetí hvězdičku dostal de facto hollywoodský lokátor Bennington Payne :-) Ale zhruba od momentu, kdy se v Quincy objevila hlavní mužská hvězda Cole, tak to bohužel začalo jít do kopru. Pár vtipných momentů tam sice ještě bylo, ale jinak dost pokulhávala nějaká aspoň trochu reálná uvěřitelnost (jakože herecká kariéra Summer a celkově to, jak Coleovi padla do náruče jen proto, že se objevil u ní v ložnici). Škoda, ve výsledku tak lehce podprůměrné odpočinkové čtení, které stačí půjčit z knihovny.

Miška935
14.08.2022 3 z 5

Moje první kniha od této autorky a docela me zklamala. Nemohla jsem se zacist, kniha me vůbec nebavila, začala me bavit až posledních 150 stran a to jsem knihu doslova hltala. Ale rada bych si přečetla další její knihy

Leído
21.07.2022 5 z 5

Já tuhle autorku miluji. Protože umí sakra dobře psát a hlavně překvapit. Nikdy si nejsem jistá koncem. A dějovou linkou se vždy táhne nějaké tajemství, které toužíte odhalit. Tato kniha měla pomalý rozjezd. Ale věděla jsem, že se to změní. A pak to byla jízda. Tu chemii jste cítili na vlastní kůži a docílit toho při konkurenci erotických knih, kdy už jste sexem na papíře často až znudění, je umění. Tohle toužíte taky zažít a vlastně i zažíváte. Oba hrdiny jsem si zamilovala a pořád jsem se bála, že se něco pokazí, že je to až moc dokonalé a navíc to hollywoodské prostředí... dokonce jsem se bála, že nebude happyend, protože tahle autorka umí překvapivé konce. Takže ano, opět překvapila, protože se nedržela typického scénáře: nenávist - touha - pak konečně láska - drama jako vyvrcholení - nutné usmíření. Styl psaní, kdy její pohled byl v první osobě a jeho ve třetí osobě, byl taky neotřelý. A pak ten kohout...

Laf
04.07.2022 5 z 5

Kdybych si knihu měla vybrat jen podle názvu, asi bych po téhle knize nesáhla. Anotace rozhodla a jsem za to ráda, protože se mi kniha moc líbila. Hned mne vtáhla, místy jsem se dost bavila a hlavně mě bavil neobvyklý mazlíček Kokky. Je to jízda a všem vřele doporučuji :)

Danago
20.04.2022 5 z 5

Tak to bylo skvělé. Ano určitě mi chvíli trvalo než se děj rozběhl a než jsem se začetla, ale nebylo to zase tak moc dlouho. Jamile se Cole setkal se Summer už to byla jízda. Příběh se mi moc líbil, i když je to milostné a místy hodně erotické čtení. Autorka psát opravdu umí.

Mondaika
10.03.2022 3 z 5

Myslím, že se nezačtete okamžitě... Bude Vám to chvíli trvat. V některých částech si přát ať už tu knihu konečně dočtete a některé stránky budete hltat plnými doušky. Na mě tedy bůh ví jak velký dojem neudělala..., ale líbila se mi Summer a netypický mazlíček Koky. Takže nemějte velké očekávání a jen se příjemně uvelebte do křesla v chladném večeru a vyžeňte myšlenky z všedních dní a nechte se unášet příběhem.....

Přečteno za 3 večery.

Áža707
08.01.2022 4 z 5

Příběh se četl poměrně dobře a ke konci jsem ho hltala plnými doušky. Setkáváme se zde se Summer, což je naprosto obyčejná dívka, která touží vypadnout z maloměsta a začít žít jiný život, který si sebou neponese temnou minulost. Druhá hlavní postava je Cole Masten, což je namyšlený frajírek a ke všemu hvězda Hollywoodu.
Samozřejmě co by čert nechtěl, tyto dvě postavy se náhodou potkávají a začíná se rozvíjet příběh. Ve městě Quincy se má právě natáčet film, kde je Cole hlavním hercem a sponzoruje tvorbu filmu. Díky náhodnému setkání mu přijde Summer jako pravá pro ztvárnění druhé hlavní postavy. I když je to dívka bez sebemenších zkušeností, tak jí prosadí a následně začíná koloběh, který Summer změní život. Hlavním problémem je, že Summer a Cole se nesnesou, což jejich vzájemnou spolupráci dosti komplikuje.
Příběh je vyprávěn na střídačku z pohledu Summer a Cola. Zamilovala jsem si obě postavy i když Cole byl ze začátku nesnesitelný parchant, který si myslí, že mu svět leží u nohou. Samozřejmě tím nechci říct že to, co se mu stalo v počátku knihy si zasloužil. U Summer postupně odhalujeme i její minulost v tomhle městečku a co si budeme občas mi jí bylo doopravdy líto, protože vím, jak se lidi na maloměstě dokážou chovat. Strašně moc se mi líbili postřehy s tím, jaké drby se vedou po tom městečku, dodávalo to knize autentičnost.
Líbil se mi vztah postav, který se postupně vyvíjel a taky jak děj vygradoval. Upřímně, co si budeme zvrat byl skvělý a já si myslím, že jistí lidé si to zasloužili! Za mě doopravdy skvělé odpočinkové čtení. Které bych doporučila všem milovníkům romantiky (konkrétně hate to love) a hlavně lidem, co mají rádi filmové prostředí.

⭐ 4/5

ivetapl
21.12.2021 3 z 5

Co k této knize říci?
Já ani nevím... Nevím, jestli se mi líbila nebo nelíbila. ‍️

Jsou tam části, které jsem hltala a části, kdy jsem si říkala ať už to dočtu...
Několik z vás mi psalo, že se jim kniha moc líbila.
Na mě tedy bůh ví jak velký dojem neudělala...

Kniha je vyprávěná z pohledu Cola i Summer. Místy je i pohled 3 osoby.
Děj se odehrává na krásném místě. Ze začátku možná budete mít problém se trošku zorientovat.

Summer je hrdá a to bylo fakt skvělé. Líbil se mi mazlíček Koky. Cole... Já nevím, v jendu chvíli má manžel a během chvilky je PAF z jedné holky. ‍️
Plus za postelové scény.

Ke knize se osobně nevrátím. Knihu jsem kupovala podle hodnocení a jsem tedy lehce zklamaná. Jednou už jsem ji odložila a chvilku jsem o tom uvažovala i teď.
Ovšem doporučím na čtení, na nějaký pohodový večer - Bez velkého očekávání.

Dandulka
12.12.2021 4 z 5

Docela hezká dějová linie, jen v některých pasážích mi připadal děj slabší. Proto jen 4 hvězdičky. Patrně bych se k této knize asi už nevrátila.

Ralemo
07.12.2021 4 z 5

Pro mě zvláštně napsaný román. Bylo těžké se kolikrát zorientovat. Příběh klasika, prvně nenávist, poté láska až za hrob. Pěkné prostředí, zajímavá zápletka se svatbou Summer. Určitě stojí za přečtení, ale čekala jsem více podle hodnocení.

Kristy.Seb
26.11.2021 4 z 5

Ačkoliv se jedná o klasické romantické klišé, velmi se mi líbilo prostředí (město), kde se děj odehrával. A musím pochválit hrdost, kterou v sobě měla Summer. A pak Koky, ten byl boží!

januska82
18.10.2021 4 z 5

Príjemná, ľahko čítajúca romantika... Klasika, ktorá nikdy nesklame.

Raislin
22.09.2021 4 z 5

Kniha je milá, hezky se čte. Příběh předvídatelný od začátku. Taková "pohádka" pro romantické duše. Jiné knihy od autorky se mi líbí víc.

Štítky knihy

zfilmováno milostné romány erotika Hollywood herci

Autorovy další knížky

Alessandra Torre
americká, 1985
2015  82%Černé lži
2021  73%Smlouva na lásku
2020  80%Hříchy Hollywoodu
2020  83%Ghostwriter
2014  74%Dívka z 6E

Kniha Hříchy Hollywoodu je v

Právě čtených9x
Přečtených437x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených20x
Knihotéce309x
Chystám se číst256x
Chci si koupit47x
dalších seznamech10x