Ronanovo srdce

Ronanovo srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513304/bmid_ronanovo-srdce-345-513304.jpeg 4 195 38

Vested Interest: ABC Corp. série

< 2. díl >

Ronan Callaghan je nejstarší z trojčat, i když jen o pár minut. Celý život se staral o své bratry, nikdy nebyl vnímán jako individualita. Když se jeho bratři vydají vlastní cestou, cítí se sám a zmatený. Pak ale potká Beth. Servírku, která ho vidí takového, jaký je. Bez jeho bohatství či rodiny. Ženu, která ho chce jen pro něj samotného. Uchvátí jeho srdce, ale jak se Beth zachová, až zjistí pravdu, kterou skrývá? Když se Ronanovy dva životy střetnou, musí najít správnou rovnováhu a přesvědčit Beth, že je stále tím mužem, do kterého se zamilovala. Ronanovo srdce, druhá kniha nové série Vested Interest: ABC Corp. od Melanie Moreland, je nádherně povznášejícím příběhem o lásce, ztrátě a důležitosti rodiny.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Finding Ronan´s Heart , 2021


více info...

Přidat komentář

adela2230
02.04.2024 5 z 5

Super příběh, autorka umí fakt upoutat. Kniha se čte velmi dobře.

Lee7
30.01.2024 4 z 5

Pěkné pokračování, milé, jemné, trocha dramatu a zákusek na dalšího bráchu. Líbil se mi příběh, čtení mi šlo jak po másle. Těším se na dalšího bratra.


Andrejka91
29.01.2024 4 z 5

Až na tu " pipinku" to byla příjemná oddechovka. Za mě lepší průměr, neurazí nenadchne. Už toho na mě bylo asi moc z této série, přijde mi to na jedno brdo.

Terka18
28.12.2023 5 z 5

Další nádherný příběh. Nevím jak to autorka stále dělá, že pro mě osobně píše pořád dobře i když by někdo řekl, že je to pořád dokola, mně to nevadí a užívám si to plnými doušky. Bože jak já u příběhu brečela a prožívala to všechno naplno. Měla jsem tolik slz v očích, že jsem neviděla na písmenka a u toho se usmívala. Dokonalé.

Gabriela143
05.11.2023 2 z 5

Ďalšia kniha od Melanie Moreland a opäť sladká a vtipná, kde sú chlapci krásni a bohatí a dievčatá milé a chudobné. Kniha sa číta dobre, dej pekne plynie, ale musím priznať, že už to nemá ten šmrnc ako prvá séria.
... určite si prečítam aj príbeh Liama...len to chce nejakú pauzu..

tittanie
11.10.2023

(SPOILER) První polovina knihy se mi líbila. Byl taková optimistická, postavy se hledaly samy a samy sebe. Ale jakmile tahle kniha dospěla k "rozchodu" postav, která trvala přesně dvě kapitoly, tak mě kniha začala štvát. Najednou začala být strašně růžová, optimistická a vše bylo zalité sluncem. Ke konci už mě začínalo štvát, jak Ronan dokázal všechno vyřešit a jak mu pomáhala rodina, už to bylo furt dokola a dokola.
Co mi trochu vadí je český překlad, který nebyl spisovný, ale plný -ý, kde nemělo být a -ej, např. hezkej, velkej.... A nevím, jak je to v originálu, ale opravdu musel Ronan říkat Beth Pipinka??? To mi přijde strašně pitomé.
Na závěr bych napsala, že pokud nečekáte nějaké velké dílo, tak se kniha čte dobře.

wielka
30.09.2023 5 z 5

Rozpravkove, sladke, krasne :-) Ale najviac sa mi pacila ta ludskost, ucta voci inemu cloveku, ochota pomahat, spolupatricnost vsetkych postav. Keby toho bolo viac aj v realnom zivote medzi ludmi...

Books_by_Dee
17.09.2023 4 z 5

IG: @books_by_dee

Ihned po přečtení prvního dílu série jsem se začetla do dalšího dílu, který se mi o malý kousek líbil více, ale měla jsem stejné pocity jako u čtení prvního dílu přicházely skvělé části a přicházely nudnější části. Už bych skoro dala ty 4 hvězdy, ale prostě moje klasická čtyřka to není.
Tenhle díl se věnuje Ronanovi, jednomu z trojčat, který vždy hleděl na potřeby svých bratrů více, než na ty svoje. Když jsi ale jeho bratři začnou kráčet svojí cestou, Ronan se cítí sám. Jednoho večera potkává v bistru servírku Beth, se kterou se cítí jako jenom Ronan a ne ten bohatý Ronan Callaghan z ABC Corp. Zamilují se, ale Ronan se ji bojí říci pravdu o svém původu. Co když ale bude tahle malá nevinná lež stát celý jeho vztah?
V díle je romantika od A po Z. Erotiky však jen tak od A do D. pár scén tam bylo, ale nic zvláštního. Postavy super. Děj pohádkový. Ale co mě vyloženě vytáčelo byly některé použité termíny, jako třeba, že ji říká PIPINKO a pak ještě moje oblíbená fráze v knize mrskala jazykem po celé jeho délce. B O Ž Í
Prostě Melanie je moje guilty pleasure, veřejně to přiznávám. Mé očekávání však Melanie naplnila, dostala jsem z toho, co jsem chtěla. U ní vždycky najdu takový klid a culím se při čtení a i to občas čtenář potřebuje.
Jsem zvědavá na třetí díl - miluju svobodné rodiče v knížkách, o Liamovi a Paige, ale tak nějak si říkám, jestli to nemáme druhým dílem vyspoilerované. No uvidíme

Evaho73
15.09.2023 4 z 5

Príbeh je trochu presladený, ale je aj návykový.
Čitateľa zaujme dobrodružstvom, láskou a šťastným koncom. Navyše sa tam vyznávajú hodnoty priateľstva, tolerancie a rodinnej súdržnosti.
Odporúčam ako novodobú odľahčenú rozprávočku pre dospelých.

Lofda
22.08.2023 3 z 5

Pohádka se vším všudy.. Netvrdím, že příběhy od Melanie M. nemají své kouzlo, ale budu zase potřebovat pauzu, než po některé další knížce této autorky sáhnu. Všichni jsou tak báječní a dokonalí.. No, proto to asi čteme, jako odpočinkové čtení na dovolenou, proč ne, ale asi si teď potřebuji přečíst něco víc reálného ;-)

Kacased
27.07.2023 5 z 5

Postavy jsou velmi sympatické. Kniha se čte sama. Na začátku si řeknete, aha Popelka. Ale koho by to urazilo. Takových knih je a pořád mají své kouzlo. Vždycky po takové sáhnu a přečtu si jí s chutí. Tahle není výjimka. Do reality mají daleko. Tolik bezchybných můžu v jedné knize snad není ani na planetě, ale čte se o nich dobře.

Lucie.285
22.07.2023 5 z 5

Měla jsem po delší době chuť na oddechové čtení plné romantiky a tak jsem sáhla po dalším dílu od Melanie. A přesně to opět splnilo mé očekávání. Beth mi byla strašně moc sympatická, život se s ní nemazlil, ale ona si nikdy nestěžovala a Ronan byl prostě chlap se srdcem na pravém místě. Místy opět odkapával cukr, ale proč ne. Takže pokud přesně tohle nyní potřebujete a chcete vypnout od denního shonu, tak není na co čekat.

Radka1727
24.06.2023 3 z 5

Možná měla autorka u série BAM skončit. Příběhy nové generace jsou tak nějak vyumělkované, hlavním hrdinům už chybí snad jen "svatozář". Všichni napříč generacemi jsou tak happy (buď něco berou oni nebo autorka), český překlad "pipinky" to jen dorazil.
Do dalších dílů už asi nepůjdu, tak třeba o Liamovi a Paige už stejně všechno víme.
Spíš si teď zopáknu příběhy kluků z BAM a Richarda, to byla jiná liga.......

astra3
09.06.2023 5 z 5

Pěkný romantický příběh až na oslovení "pipinka". To mi přijde dost děsivé.

alnahu
06.06.2023 4 z 5

Moje první přečtená kniha od této autorky a jsem spokojená. Ronan a Beth hlavní hrdinové tohoto láskyplného příběhu mi byli velmi sympatičtí.
Nádherný příběh,který se čte sám.

B.Garden
29.05.2023 3 z 5

Na tuto knihu, jsem se moc těšila. Autorka opět dokázala, že umi psat a čtenáře vtáhnout do deje knihy. Svět BAM a ABC ma promyšlený a bavi mě každá jeji další kniha.
Roman je milacek, velky chlap s ještě větším srdcem, Beth je hodna a starostliva holka. Ty dva se k sobě báječně hodí.

MAU256
13.05.2023 5 z 5

Zmateně se na mě podíval. "Ty jsi mi udělala dva miminkovský mráčky?" "No, já doufám, že je tam jenom jeden." Položila jsem si ruku na břicho. "Tentokrát." Viděla jsem ten okamžik, kdy mu to došlo. Vykulil oči a jeho výraz byl plný radosti. Pak přede mnou klesl na kolena.

Další krásná romantická knížka, ve které se hlavním účastníkem stává Ronan, jeden ze synů Aidena a Cami. Takže pokračuje další generace BAM a ABC. Prostě tuhle sérii celou miluji a můžu jí jedině doporučit, už se těším na pokračování - Láska s Liamem. No a jen doufám, že u této autorka neskončí... A aby nebyla jen samá pozitiva, tak negativum byla přezdívka - pipinka, to jsem fakt nějak nemohla překousnout :-).

Verresa
10.05.2023 5 z 5

Za mě výborná kniha, která je napsána z obou pohledů. Melanie to prostě umí, děj mi utekl rychlostí blesku a líbí se mi jak je jejich široká rodina semknutá a drží při sobě. Jaké hodnoty mají a jak se k sobě navzájem chovají. Novou sérii doporučuju. A i když vykecala základ s Liamem, tak nevíme celý příběh

Tesset
23.04.2023 3 z 5

POZOR SPOILER
Ne že by se to četlo špatně, ale bylo to prakticky o ničem. Problém, který nastal, byl jasný hned ze začátku a vyřešil se na pár stránkách. Už jsem to psala víckrát, ale jak se tam mají všichni rádi a tvoří spokojenou rodinku v pomalu vlastním městě mi už přijde trapné. Každý se páruje s každým vše končí úplně pohádkově, nevyskytují se mezi nimi žádné problémy - to je úplně k smíchu. Autorku mám ráda, ale tento svět už úplně přehání.

georginaa
22.04.2023 5 z 5

Ronan to je zlatíčko, jsem ráda, že došlo i na tohoto chlapa v sérii. Nepřipouštěl si bohatství, nedával to všem na obdiv a chránil všechny blízké. Když se zamiloval do Beth, moc ji finančně pomáhal, ale tak ,aby ona to nevěděla. To bylo opravdu moc milé, že ji vlastně nepředhazoval, že si může všechno dovolit, ale postupně ukrajoval kousky, co dávaly smysl, jako s těmi dorty. Objednával je pro firmu a čím víc upekla, tím si víc vydělala a bylo skvělé, že ji v tom pečení pomáhal a dělal jako že nic. No řeknu už jen to, že příběh byl plný emocí a vnitřní krásy a lásky.

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Ronanovo srdce je v

Právě čtených3x
Přečtených260x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených10x
Knihotéce195x
Chystám se číst119x
Chci si koupit21x
dalších seznamech6x