Trestní právo procesní

Trestní právo procesní https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234547/bmid_trestni-pravo-procesni-234547.jpg 4 12 3

Oblíbená vysokoškolská učebnice systematicky vykládá pojmy a instituty trestního řádu a zákona o soudnictví ve věcech mládeže.

Přidat komentář

Miliarda
13.03.2022 5 z 5

Asi nejlepší učebnice trestního práva procesního dostupná na českém trhu. Největší její devízou je přehlednost a vzájemná propojenost, kdy jednotlivé instituty trestního práva na sebe logicky navazují a pomocí odkazů na jednotlivé kapitoly, kde jsou upraveny přehledněji se čtenář v materii lépe zorientuje. Současně je třeba ocenit, že řada institutů je popsána na jednotlivých typizovaných případech z praxe, což orientaci v látce téže nesmírně prospívá. Závěrem musím ocenit i grafickou úpravu, neboť kniha je i po vizuální stránce příjemná ke čtení, což u řady učebnic s právní tématikou nebývá pravidlem. Celkově za mě absolutní spokojenost a všem, kdo se chtějí v problematice trestního práva procesního lépe zorientovat, vřele doporučuji.

MagdalénaD
12.10.2019 4 z 5

Nevím, zda je to tím, že jsem do sebe tuhle učebnici nasoukala cca za týden, ale modré dvojče zaměřené na hmotu mi přišlo o trochu lepší.
.
Některé věci by stály za to popsat méně do detailů, ale udělat větší jasno v obecné rovině a zasadit to do kontextu.


Annicka
30.12.2018 4 z 5

Skvělá učebnice trestního práva procesního. Bohužel jak je neustále předělávaná a přepisovaná, najde se tu a tam nějaká neaktuální informace. To je ale jen malá vada na kráse jinak dobrého díla.