Magická swingers party

Magická swingers party https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525967/bmid_magicka-swingers-party-654cfede6ca5e.jpg 4 19 3

Tomáš Kosek série

Souborné vydání bestsellerové série. Toto je nejslavnější swingers party všech dob. Magická a démonická, zkrátka kotletovská. Série s Tomášem Koskem, religionistou, detektivem, a nakonec hlavně hrdinou boje s temnými silami, se stala kultem mezi fanoušky fantastiky. A tohle je souborné vydání jeho příběhů. V nich hraje roli akce, humor, ale zejména sexuální magie. S ní si Kotleta pohrává za pomoci skutečných magických systémů z celého světa – vúdú, kandomblé, santeríe, africké magie a nakonec i evropského čarodějnictví a v zábavných příbězích ukazuje, jak by vypadal svět, kdyby magie skutečně fungovala.... celý text

Přidat komentář

Lukáš987
21.04.2024 4 z 5

Všichni známe ten plevel co se lepí na kalhoty a zanechává po sobě ty kuličky. Z hodin Přírodopisu si možná vzpomenete na její název (já teda ne). Jmenuje se Svízel přítula (super vystižení) a přesně takhle je přítulná tato kniha. Nepustí vás dokud ji nepřečtete.
Přes Magickou swingersparty, jo opravdu swingersparty, kde se chudák Kosek musel obětovat pro tým, až po Bakulgy, Sukuby pavoučího Anansima zajet do Malého Vietnamu, kde jsou nakrknutí, ne zrovna mírumilovní gan li. Sek, třísk, švih..Hajííí, Kurváááá. Možná se Kosek měl na všechno vys , zmizet a zůstat zmizelej a bylo pro něj vše ok, ale radši ne to bysme si neužívali takovou jízdu co pro nás připravil... Amigos, kteří uznávají Santeriu její bohyni Yemoju, ochránkyni rodin, mateřství a zároveň i šíleně krutou a trestající ty kteří se jí znelíbí. Vracíme se do Čech, kde se objeví Nadporučík Lukáš. Zde konkrétně v Ústí nad Labem se potkáváme s bosorkama a tajemnou Guli daj a zase nejde vše úplně hladce viď Kosku... A to ti říkali " Ne že to posereš". No a pos...
Japonsko taky nevypadá jako procházka růžovou zahradou. Prásk, Prásk, Prásk a kulky opět sviští vzduchem. Je tu cítit magie a bude ji to chtít pořádně množství protože Joro-gumo se jen tak nenechá, všude plno vnitřností, hlav, končetin všeho druhu. Francie kde si k snídani dáte šneky a bagetku s máslem (mňam) jenže... To by nebyl Kosek, který si jede užít Paříže. Když někomu vystřílíte do hrudníku díru tak velkou, že by v ní mohli trpaslíci uspořádat swingersparty nebude to opět jednoduché. Protože se mu do cesty připlete templářský Iblís se stínovými, které je nemožné zabít, pokud...
New Orleans - protože Kosek dluží malou službičku. Společníky mu dělají Jim Morrison a Hendrix (jen shoda jmen) doutníky a spousta rumu nejlepší obrana proti vúdú a n'zumbi. Kosek je prostě magnet na příšery a průsery. Ještě že tak . Protože bez něj bysme byli tam, kde ani slunce nedosvítí a proktolog potřebuje baterku. Když i u nás nemá chvilku klidu, protože se mu po návratu do Čech nikdo neozývá, vypadá to na další průšvih.

K4t13
08.03.2024 5 z 5

Když jsem tuto knihu dostala jako dárek, moc jsem nevěděla, co od ní čekat, ale musím říct, že je to fakt dobré počtení.
Více mě bavily oddělené povídky, než druhá kniha, která byla celá věnovaná jednomu tématu a už mi přišla trochu natažená.
A pravdu říct, musela jsem tuto knihu na chvilku odložit, protože to všechno už na mě bylo moc, ale přesto jsem se k jejímu dočtení po několika týdnech s chutí vrátila a když jsem došla na konec, bylo mi líto, že už dále nepokračuje.
Smekám před autorem - jste fakt dobrý, ale mám z Vás trochu hrůzu.
Rozhodně doporučuji!


Maly_MACKO
31.12.2023 5 z 5

Miluji ten obal, miluji všechny příběhy, miluji Kotletu. Pro fanoušky jasná must have záležitost. A dokonce se to líbí i mojí babičce.

Autorovy další knížky

František Kotleta (p)
česká, 1979
2016  83%Spad
2014  78%Příliš dlouhá swingers party
2010  84%Hustej nářez
2017  87%Poločas rozpadu
2020  85%Operace Thümmel

Kniha Magická swingers party je v

Právě čtených3x
Přečtených30x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce35x
Chystám se číst40x
Chci si koupit34x
dalších seznamech1x