S láskou, Chloe

S láskou, Chloe https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518355/bmid_s-laskou-chloe-kEd-518355.jpg 4 66 10

I ROZMAZLENÉ HOLKY SI ZASLOUŽÍ ŠANCI NA LÁSKU Chloe Madisonová měla díky zazobaným rodičům všechno, na co si vzpomněla: drahé oblečení, exotické dovolené, byt na prestižní adrese a nos nahoru Dokud jí jednoho rána nevytáhla z postele banda nerudných chlápků od FBI. Jak se ukázalo, máma s tátou ke svému bohatství nepřišli tak docela legální cestou Od bezdomovectví Chloe dělí jen dobrá vůle kamarádek a poslední „dar“, jenž dostane od matky: adresa dědičky kondomového impéria a rádoby herečky Nicole Brantleyové, která právě shání osobní asistentku. Sešup od královny večírků k holce pro všechno je pořádně strmý. Práci pro arogantní Nicole by Chloe snad ještě zvládla, jen kdyby jí situaci neustále nekomplikovali muži – neodbytným expřítelem s miliardami na kontě počínaje a tajemným sexy údržbářem konče. Chloe přitom touží jen po tom, po čem každá mladá žena v New Yorku: po skutečné lásce. A možná trošce zaopatření ___ VAROVÁNÍ: Tahle kniha je plná nepředvídatelných zvratů, výbušné sexuální chemie a scén, u nichž se budete křenit, až vás rozbolí čelist. Čtěte pouze na vlastní nebezpečí!... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Love, Chloe , 2016


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
11.04.2024 4 z 5

Tak v tomhle příběhu mi toho chybělo hodně...
Na jednu stranu se Chloe tvářila, jak je silná, hned si našla práci a dřela na osamocení. Ale na druhou stranu se nedokázal postavit Vicovi? Načež tam o zaplacení školného už skoro nepadlo slovo?
A co ti rodiče, s nima to vlastně dopadlo jak?
Zamilovanost s Cartrem, to jako vážně?
Takový nedotažený na několika frontách.

PetraBery
04.02.2024 3 z 5

Čtivé, svižné, zábavné a oddechové čtení. Rozmazlená bohatá hlavní hrdinka Chloe se musí poprat s novou realitou, když se jí obrátí život vzhůru nohama.


JanaDor
10.12.2023 4 z 5

Kniha je napsána lehce s jemným vtipem. Chloe prochází proměnou z rozmazlené dcerušky bohatých rodičů k normální silné ženě, která ví, co je pro ní důležité. Moc se mi líbilo vykreslení poznání ohledně lásky rodičů a jak je jí to líto s tím, že je nádherné, když vás má někdo rád, takovou jaká jste. I s trapasy a chybami, které někdy děláte. Erotiky je tam lehce ke konci. To mi také více vyhovuje. Je to čtivá kniha, která vám udělá hezčí den, pokud máte rádi romantiku. A to je super, dle mého. Já mám ráda tyto nenáročné jednohubky, které potěší a udělají radost.

monika0181
08.11.2023 4 z 5

Alessandru Torre mám moc ráda, její knihy jsou silné, emotivní. S láskou, Chloe jsem měla na stole několik týdnů a přemýšlela, kdy ji vezmu do ruky a začnu číst. Kdy budou ty správné emoce na AT. No lehce jsem zklamaná, ne knihou jako takovou, ta se mi líbila. Ale není to klasická AT, kdy by román zasloužil cenzuru, jako její jiná díla. S láskou, Chloe je v podstatě jednohubka, oddechovka, na AT velmi překvapivá kniha. Kdo tedy hledá něco na co je u AT zvyklý, asi bude zklamán. Knihu jsem přečetla na jeden zátah, zápletka nebyla nijak překvapivá. Za mě jediné, co mi úplně nesedlo, jak se rychle Chloe se situací vypořádala. Na rozmazlenou, bohatou, zhýčkanou holku se postavila na vlastní nohy velmi rychle a bez nějakých výčitek. Osobně bych spíš čekala, že v té situaci podlehne Vickovi. Za mě je to laskavý čtivý příběh. Kdo hledá AT jako autorku Dívky z E6, tak ho tato kniha asi neuspokojí. Já určitě opět sáhnu po dalších knihách autorky.

Nermal
11.10.2023 4 z 5

Moje první setkání s touto autorkou, ale po přečtení anotace jsem si říkal, že by mě to mohlo bavit.
Trochu jsem se bál, aby to nebyl moc vyumělkovaný příběh, ale obavy nebyly na místě. To, o čem se mluvilo v anotaci, bylo rychle odbyto na prvních pár stránkách (nemám rád, když se všechno prozradí na zadní straně obálky) a pak už plynul povedený příběh. Krátké kapitoly nabádají přečíst si přece jen ještě kousek dál, a tak se to rychle čte.
Ocenil jsem, že vše je popsáno z pohledu Chloe - zpočátku tak byl příběh hodně holčičí, ale jak byla holka nucena postavit se na vlastní nohy, bylo možné sledovat její pozvolné vyzrávání a touhu po porozumění.
Vlastně jsem nečekal nic velkého a nakonec jsem si knížku velice užil, rozhodně si ještě něco od autorky zkusím přečíst.

Jita160
18.09.2023 4 z 5

(SPOILER) Každý příběh od této autorky je úplně jiný... ani tento není výjimkou.
Asi to bylo trochu slabší ,ale za mě originální.
Bohatá, rozmazlená a zhýčkaná Chloe ztrácí půdu pod nohama. Svůj luxusní život, přítele i rodiče. Začíná od začátku a bojuje o svůj nový skromný život i s úplně jinými hodnotami, které dříve vůbec nevnímala. Muž ,který ji vstoupí do cesty je ten poslední ,kterého by si normálně všimla, ale chytí za srdce svojí důvěrou, laskavostí ,odanosti a neskutečnou láskou, kterou k ní cítí. Nezmění ji jen vztah s chudým udržbářem, ale i zjištění, že štěstí a lásku si za peníze nekoupíš.

havrmoni
18.09.2023 4 z 5

Není to tak hezké jako jiné, ale i tak mě čtení bavilo.

lusitta05
12.09.2023 3 z 5

Ešte na začiatku som si vravela, že ja tú Alessandru Torre žeriem,ale potom mi to pripadalo také hrozne jednoduché a slabé. Už som myslela, že ju odložím,ale donútila som sa dočítať. Žiadny zázrak.

Paja1709
08.09.2023 4 z 5

Od Alessandry mám přečteno vše a tato mi připadala jedna z těch slabších.

evineckY
06.09.2023 4 z 5

Mám ráda knihy od Alessandry T., ale tentokrát mi to přišlo
takové plytké. O povrchní smetánce z NY a Hollywoodu.
Láska pro nikoho nic neznamená a promiskuita je normální.
Vztah mezi Chloe a Carterem mi nepřišel uvěřitelný, žádné jiskření
jsem necítila.