Příští oběti

Příští oběti https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117003/pristi-obeti-117003.jpg 4 474 77

Noční telefonát na tísňovou linku byl náhle přerušen. Šlo o omyl? Anebo se v odlehlé rekreační chatě stal zločin, který už nemohl být nahlášen? Policistka Brynn McKenzieová není sice zrovna ve službě, ale profesionální čest jí velí, aby se pokusila přijít věci na kloub. Za dveřmi chaty na ni čeká scéna jako z hororu. Dvě zkrvavené mrtvoly, dva vrazi. Po krátké přestřelce uprchne Brynn do lesa a najde tam k smrti vyděšenou dívku, která viděla hrůzný čin na vlastní oči. Teď už je jasné=, že jedinou nadějí je pro ně útěk. Ne, nemají dost času na to, aby se vrátily pro služební pistoli a telefon, kterým by se daly přivolat posily. Každá promarněná vteřina může být osudná, a tak se Brynn s Michelle vydávají na zběsilý úprk do temného hvozdu, který by jim za normálních okolností naháněl strach, ale nyní v něm doufají nalézt bezpečí... V patách mají dva profesionální zabijáky, kteří se v lese sice také nevyznají, ale mají zbraň a velmi dobrý důvod, proč ty dvě ženské zabít: jsou totiž jediné, kdo by je mohl usvědčit z dvojnásobné vraždy.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

The Bodies Left Behind , 2008


více info...

Přidat komentář

HollyUndead
30.08.2023 5 z 5

Vůbec mě kniha od tohoto autora nepřekvapila. Byla čtivá, napínavá a překvapivá od začátku až do konce. Tohle přesně od kvalitní detektivky chcete. Pár momentů mi dokonce nahnalo husí kůži. Těším se na další knihu Jefferyho Deavera.

Dorotka201
03.08.2023 5 z 5

Skvělé!!!


Dédečko75
14.03.2023 5 z 5

Hahaha po zpátku číst

Luigi1
13.01.2023 4 z 5

Tak tohle byla jízda

Faila
05.01.2023 4 z 5

Nebylo to tak „akční“ jako jiné knihy, které jsem od Deavera už slyšela, ale mělo to svůj velmi napínavý náboj.

Jack Bauer
02.12.2022 5 z 5

Naprosto skvělý napínavý román, který se nedá přestat číst a musí se obracet stránka za stránkou přesně jak mám rád. Navíc z divoké přírody, akce bez hluchých míst s nečekaným rozuzlením.

Timkim
04.11.2022 3 z 5

(SPOILER) Chtěl jsem vsadit na Deavera jako na tutovku. Minul jsem. Přibližně stejně záživné jako Kamenná opice. Taková kombinace Ramba v sukni a MacGyvera. Prošla vším školením, vším výcvikem, jen vařit neumí. První třetina knihy, když pobíhaly od domu k domu mě bavila, ale jakmile zaběhly do lesa, bylo to už jen spíš únavné. Spousta nelogických věci. A ten konec....no, takové nijaké. Snad budu mít příště šťastnější ruku.

Belanna
15.10.2022 5 z 5

Sázka na jistotu - prostředí lesa, útěk, napětí.
Kniha se skvěle čte, má spád a zajímavý konec. Užila jsem si to.

Hakate
06.08.2022 5 z 5

Strhující, napínavé. Skvělé prostředí lesa.
Kniha má spád, je čtivá. Některé místa jsou předvídatelnější, ale na zážitku to neubere.

MarkétaI.
06.05.2022 3 z 5

Uff, tak konečně jsem na konci knihy. Určitě to nebylo bůhví jak špatné, ale kniha mi nějak nesedla. Místy jsem se celkem nudila, že jsem myšlenkami šla jinam. Některé dialogy mi přišly naivní, další zbytečné..

janina66
11.03.2022 5 z 5

Napínavé a dobrodružné. Skvělé prostředí lesů, strání a strží a útěk před zabijáky.
Nečekané, překvapivé rozuzlení ke konci knihy a snad nadějný život Brynn.

faba
03.02.2022 3 z 5

(SPOILER) Audiokniha. Načetla Milada Čechová. Je to něco jiného než Rhyme a Amélie. Lítají tu po lese dvě klaďačky a dva zločinci. Trvá to skoro celou knihu, ale potom se to samozřejmě, jak je u Deavera zvykem všechno změní a otočí. Nebylo to tak špatné, ale konec jsem si představoval ještě Deaverovatější (to je tedy slovo). Myslel jsem víc překvapivější :-) Zkrátka konec byl normální, až divný. Ale na poslech k mým „toulkám" dobré.

jaroiva
09.01.2022 3 z 5

Tentokrát mě začátek moc nechytnul, postupně kus útěkového zbytečně protahovaného pronásledování. A nakonec rychle nějaké změny, aby splnil JD očekávání čtenářů a naplnil kvótu nutného počtu zvratů.
Jo, dalo se to číst, nebylo to jeho nejhorší (to je pro mě Kamenná opice), ale postavy jsem si neoblíbila a příběh mě prostě nechytil.

MAU256
24.09.2021 5 z 5

Musím říci, že knížka se četla zcela sama. Párkrát jsem se přistihla, že jsem se musela kouknut o pár stránek dál, abych zjistila, zda Brynn bude stále v pohodě. Je prostě policajtka tělem i duší a vražda se jí prostě příčí, ale naštěstí to za ní provedl někdo jiný a ona už může zase klidně začít "normálně" rodinně žít. Snad jí to vyjde. Knížku mohu jen doporučit, už se těším na nějakou další. Na tuto jsem narazila jen náhodně a jsem ráda, že se skončila v mé knihovně.

Katulinka69
29.06.2021 4 z 5

Super počtení

evik_svistik
16.04.2021 4 z 5

Opět podařený napínavý příběh od Deavera, ale musím říct, že úplně 100% top to není, ale za přečtení stojí. Přišlo mi to už trochu překombinované, spoustu zvratů, ale nesedělo to do příběhu tak nějak přirozeně.

ZdenekP.
17.02.2021

Doposlouchano s velikym sebezaprenim. No kdyz uz jsem si to koupil ... Asi od poloviny knihy jsme se tesil, kdyz uz bude konec. Spatnemu pribehu pomaha i hrozny vykon, ktery predvedla pani, co knihu cte, kdy jsem mel pocit, ze ve 2/3 knihy si snad i neco prihnula. Pribeh je rozvlekly, tezkopadny, vycpany vatou. Sice je tam je par zvratu, ale nejak nevim proc mi pripadali nudne, nezaujalo me v podstate vubec nic, a casto jsem si rikal ze to je fakt blbost. No zkuste sami, stoji to za to ...

PetK
30.12.2020

Nedoposloucháno. Deavera mám fakt ráda, ale tohle mě nebavilo. Myslím, že k tomu notně přispělo i audioprovedení, o které se postarala trochu afektovaná paní. Hysterická fifina Michelle byla na zabití a představa, že to takhle bude pokračovat celou knihu - utíkáme, protože nás honí, já už nemůžu, neumím se pohybovat v lese... -, to mě fakt nemotivovalo poslouchat dál. Nicméně tady na Mistra určitě nezanevřu a zkusím něco jiného.

Ava365
13.12.2020 4 z 5

Tak trochu jiný thriller od tohoto "mistra oboru." Napínavý příběh přečtený jedním dechem. Jednu hvězdičku si nechávám pro autorovy ještě lepší knihy.

kackahracka
26.11.2020

Sáhla jsem po téhle knížce z důvodu, že mi zabírala místo v knihovničce a bylo načase zjistit, jestli zůstane, nebo půjde o dům dál. Předpokládala jsem, že četbu nedokončím proto, že mě zachvátí zhnusení nad některou z brutalit, která se u autora téměř očekává. Jenže jsem byla mile překvapena velmi čtivým dějem. Nadšeně jsem obracela stránky a říkala si, že případné přehnané násilí nějak přežiju, že mě knížka vážně baví. Jenže-pak se začaly nějak moc často opakovat situace "uteču oknem, chytne mě dveřma". Taky enormně nakynul objem vatové výplně. Až jsem prostě nakonec odmítla s tou slátaninou trávit čas. Bylo to, jako bych si objednala hovězí guláš a dostala 5-litrový hrnec plný omáčky. A hovězí kostky, co se sveřepě brání rozžvýkání. Nedočteno.