Zeb

Zeb https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501990/bmid_zeb-CMZ-501990.jpeg 4 152 24

Označení muži série

< 7. díl >

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality. Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami. Snad nelze najít rozdílnější osobnosti, než je Sayer Coleová a Zeb Fuller. Ona, advokátka z vyšších společenských vrstev, jež tráví své dny s klienty v kanceláři nebo soudní síni, on, samorost, který se živí rukama a stačil už projít i vězením. Nic z toho však Zeba neodradí, aby od chvíle, kdy elegantní blondýnku poprvé uviděl, po ní netoužil – dokonce i tehdy, když se zdá, že rezervovaná advokátka je vůči jeho zájmu netečná. Sayer je přesvědčená, že tak tvrdý a atraktivní muž jako Zeb nemůže stát o uhlazenou a citově zdrženlivou ženu, ačkoliv jí něco říká, že právě tento člověk by mohl konečně rozpustit led jejího zevnějšku a vnést do jejího života novou vášeň. Když pak za ní Zeb přijde s žádostí o profesní pomoc, cítí zároveň úlevu i zklamání, že nedostane šanci poznat, jak skvělý by mohl být. Ale poté, co spojí své síly při nápravě zla a zachrání jistou rodinu, střet ohně a ledu už nelze ignorovat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Oldag
Originální název:

Built , 2016


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.04.2024 5 z 5

Já prostě ty kluky potetovaný miluju.Na Zeba jsem se těšila a jsem úplně paf,bylo víc než skvělý, nádherný a jsem dojatá.Tak snad se naše rodina ,, označených "bude rozrůstat a bude ještě hodně příběhů s nimi,stejně úchvatných jako je tenhle

MAU256
15.01.2024 5 z 5

Tahle série o potetovaných mladících se mi dostala pod kůži. Každý z dílů má něco do sebe. Minulost není ideální, ale všichni mají neskutečně velké srdce. S každým dalším dílem se vždy dozvídáme, jak jejich životy plují dál, přichází na svět další generace. Těším se na díl.

Tiše jsem zaklel a sklonil se, abych jí mohl položit tvář na temeno hlavy. "Miluji tě, Sayer, a můj syn tě taky miluje. Jestli to uděláš, jestli nám dáš klíč a pustíš nás dovnitř, pak musíš být připravená na to, že zůstaneme. Nedovolím, aby Hyde miloval někoho dalšího, kdo by ho mohl opustit, tedy pokud tomu jsem schopen zabránit."


tereza9371
05.07.2023 4 z 5

Tihle potetovaní kluci se špatnou pověstí mě baví. Vlastně se mi líbí celé pojetí série. O to víc mě mrzí moje hodnocení.

Zebovi jsem od začátku fandila. S Hydem to zvládal dobře a byli spolu skvělý tým. Nebylo vůbec těžké si je zamilovat. Těžší to bylo se Sayer. Tahle právnička mi vůbec nesedla. Její "logika" a chování mě často vytáčelo.

Jak už je u autorky zvykem, nechyběl drsný vzhled, propracované postavy ani komplikované situace a nelehká minulost. Naopak tentokrát něco přebývalo, a tím něčím jsou stránky - kniha má zbytečně moc stran.
První polovina se četla dobře a příběh hezky plynul. Pak přišel obrat a kniha se začala táhnout a já se víceméně do čtení nutila.

Mě osobně kniha Zeb trochu zklamala a jsem zvědavá, co nabídne další díl s názvem Quaid, na který se těším.

IG: vesnicka_knihomolka

veronika9761
02.07.2023 4 z 5

Za me nejprijemnejsi dvojice hlavních hrdinů cele serie.

kacenka6144
23.06.2023 4 z 5

Zeb - hora svalů s tetováním a navíc milej chlap. Příběh knížky mě schlamstl. Sayer je sice občas trošku mimo, ale Zeb má zřejmě svatou trpělivost. Jenom bychom si, dámy, měly uvědomit, že v životě to tak nefunguje. Takže pokud Vás potká něco takhle úžasnýho, honem do něj.

Jita160
02.02.2023 4 z 5

Další označeny muž o kterém se velmi dobře četlo.
Myslím,že autorka může pokračovat pořád dál....tato série je velmi povedená a každý příběh má své kouzlo.
Tento byl o dvou rozdílných lidech,každý měl něco v minulosti co ho velmi zžíralo.
Zeb se k tomu postavil čelem a bojoval jak mohl aby dosáhl co mu patří.
Sayer ta se v tom pořádně plácala...byla táááák nerozhodná,tolik se bála a vůbec si nevěřila.
Myslím že velkou zásluhu na to aby tito dva mohli být spolu měl stejně Hyde :⁠-⁠D

astra3
30.12.2022 5 z 5

Pěkný romantický příběh. Doporučuji.

petusska01
07.11.2022 3 z 5

Túto sériu som si ozaj zamilovala, hlavne teda tetovaných, zaujímavých a komplikovaných chlapov :-D tešila som sa, čo autorka ukáže v tejto knihe a...nič. Nuda no. Škoda. Nie som si úplne istá, čo sa tu pokazilo, Zeb mal skvelý životný príbeh, z ktorého sa dalo maximálne vyťažiť. Sayer mala tiež dramatické detstvo s otcom a jediné čo z toho vzišlo bol jej pocit menejcennosti a nedostatok vášne? (pritom sa tam na Zeba stále vrhala, ale o tom potom). Podľa mňa sa tu autorka mohla trošku vyhrať aj s dialógmi aj s "traumami" postáv, takto mi to prišlo veľmi povrchné, Sayer veľmi nudná a otravná...Škoda toho. Taktiež minulé postavy sa tam mihali len veľmi málo, aspoň tie to mohli trošku oživiť :)

Kešu1981
05.11.2022 3 z 5

Tak především, Zebulon je skvělé jméno. Oba hrdinové se k sobě hodí, každý je jiný, čímž se krásně doplňují. Jenže... paní autorka stráví 70% příběhu popisováním jejich pocitů, myšlenek a úvah. A to pitvání je prostě...uuuuuuuuch... zdlouhavé a nudné. Není to pak čtivé, nemá to spád. Tak je to v podstatě u všech jejích knih... vždy skvělé osobnosti a jejich silné příběhy zabíjí nudným popisem pocitů... škoda

LenRan
24.10.2022 3 z 5

Docela jsem se s tím prala. Autorka opravdu moc neumí zajímavé ženské hrdinky, v této sérii je jich tak polovina nudných a nezajímavých a bohužel Sayer, která měla velký potenciál, měla ten svůj mindrák - nejsem dost dobrá - a ten jela celou knihu pořád dokola. Její kapitoly jsem musela začít přeskakovat, abych to vůbec dočetla. Taky mi přijde dost zvláštní, že prvního půl roku kdy se vlastně poznávali, autorka jen tak přeskočila. Jinak Zeb a Hyde super, celkově spíše průměr.

Zomy
20.10.2022 3 z 5

Neskonalá nuda...
Začátek se mi líbil - chlápek s pošpiněnou minulostí a ledová královna - a těšila jsem se na další čtení, ale pak už se to děsně táhlo a bylo to příliš ukecané.

Ti dva spolu často rádoby vášnivě spali, ale u toho si pořád vykali... problémy se plynule vyřešily, láska byla osudová a jedinečná... Zeb byl chytrolín a filozof, Sayer chudinka bez sebevědomí. Tím nechci shazovat její traumata z dětství, ta bezpochyby dokážou ničit vztahy. Ale jejich láska mi nepřišla uvěřitelná, Sayer se vlastně nijak neprojevila. Proč se do ní Zeb zamiloval? Že je krásná?

Tuhle knížku jsem četla rekordně dlouhou dobu. Dávám 2,5 hvězdy za takový cukrkandlový příběh s tím, že dalšího hrdinu si klidně přečtu, ale pak už nemám potřebu s k sérii znovu vracet.

georginaa
13.10.2022 5 z 5

Zeb byl naprosto úžasný, přijal život tak jak přicházel. Sayer byla ovlivněna žitím s despotickým otcem. Je těžké se v hlavě vymanit ze spárů psychického teroru. Dlouho trvá, než se rány zahojí a odsunou do pozadí, na to musíte mít opravdu nějakého přítele nebo kamaráda, nebo kohokoliv, kdo vám ukáže i jinou cestu ven ze vzpomínek. To Zeb právě udělal, byl u Sayer za každých okolností, držel ji pevně a nepustil a jen čekal, než si to sama uvědomí. Prostě nádherný příběh.

lusitta05
11.10.2022 4 z 5

Ja nie som až tak úplne spokojná,to vykanie zo začiatku bolo otrasné. Potom už to odsýpalo, príbeh naozaj pekný a Zeb bol super.

kristy.books
11.10.2022

Zeb je prvý diel série Saints of Denver, ktorá je tak trochu prepojená s autorkinou predchádzajúcou sériou Marked Men (obe hlavné postavy z tohto príbehu sme spoznali už tam).

Sayer (sestra Rowdyho) je úspešná právnička, ktorej sa síce v práci darí, no v osobnom živote až tak nie. Je dosť poznačená svojou minulosťou, vzťahom rodičov, matkinou samovraždou a otcovou výchovou. To všetko spôsobilo, že má nízke sebavedomie, pôsobí chladno, nikoho si nepúšťa k telu, no zúfalo túži po niekom, koho by mohla milovať a kto by miloval ju. Bola to komplikovaná povaha, čomu sa na jednej strane nečudujem, no niekedy som mala chuť s ňou zatriasť, nech sa spamätá a nenechá si ujsť šťastie, ktoré má rovno pod nosom.

Zeb má toho za sebou tiež dosť veľa. Spravil množstvo chýb, skončil vo väzení, no našťastie sa spamätal a dokázal svoj život napraviť. Vedie úspešnú firmu, renovuje staré domy a pomáha ľuďom s podobným osudom. Svojim vzhľadom možno naháňa strach, ale vo vnútri je to veľmi láskavý človek. Páčilo sa mi, ako sa postavil k situácii, ktorá opäť zasiahla jeho život. Musím sa priznať, že Zeb mi sadol viac ako Sayer.

Hyde bol rozkošný, od prvého momentu som si ho zamilovala. V niektorých momentoch mi preňho pukalo srdce a najradšej by som ho objala.

Príbeh ako taký sa mi páčil, ale bola tu jedna vec, ktorá mi celkom kazila dojem z čítania...vykanie. Nevadí mi, keď si postavy zo začiatku vykajú, to je úplne normálne. Ale aby si vykali aj po tom, ako sa spolu vyspali? Pôsobilo to na mňa rušivo. Trvalo takmer 60% príbehu, kým si konečne prvýkrát zatykali a odvtedy sa mi už príbeh čítal oveľa lepšie.

Objavili sa tu aj postavy z predchádzajúcej série, čo ma potešilo. Vždy rada vidím, aká si je celá partia blízka, ako si navzájom pomáhajú a starajú sa o seba.

keiko33
06.10.2022 4 z 5

Príbeh super, aj postavy ale nebolo to úplne ono. Ako sa spomína v predchádzajúcom komentári, príliš veľa myšlienok, málo priamej reči a príliš opisu sexu. Ak je dobrý príbeh, tak to množstvo sexu to potom kazí a tie dlhé scény už preskakujem. Škoda, lebo príbeh bol fajn.

havrmoni
04.10.2022 4 z 5

Začnu tím co mi vadí a to na celé sérii - myšlenky, spousty myšlenek. Jasně, že bez nich to nejde, ale abych v té změti úvah , zapomněla o čem mluvili nebo jak zněla otázka, tak to mi příjde moc. Jinak je to opět pěkný příběh. Škoda, že už je jen okrajově propojený s ostatními díly. Zeb je zlatíčko.

AliceTief
28.09.2022 5 z 5

Příběh neměl chybu, moc pěkně se četlo. Co mě trošku mrzelo, tak že už se tam moc neobjevovali předchozí postavy.

Kristy.Seb
26.09.2022 4 z 5

Láska je přátelství které zachvátí požár. Je to klidné porozumění, vzájemná důvěra, spolecne prožívání a odpouštění. Je to oddanost jednoho druhému v časech dobrých i zlých. Láska netrvá na dokonalosti a bere ohled na lidskou slabost.

Některé věci jsou postavené tak, aby vydržely, ať už na ně působí jakékoli vliv.

Člověk musí utrpět zranění, aby ho mohl léčit.

Některé rány jsou tak těžké a zasahují tak hluboko do toho, co tvoří naši podstatu, že je nikdy nelze vyléčit.

A další sexy potetovaný obr do sbírky. Kde se jen furt berou... :) Opět skvělý příběh!

Andrejka91
25.09.2022 5 z 5

Podle mého názoru je tohle nejlepší díl z celé série. Moc se mi to líbilo, oba hlavní hrdiny jsem si oblíbila už v předchozích dílech, ale že Zeba čeká takové překvapení, které mu obrátí život naruby jsem opravdu nečekala.
Krásně napsaná kniha, četla se skvěle a těším se na další autorčinu tvorbu, je skvělá.

Michalka24
25.09.2022 5 z 5

Kedze seriu Marked Men milujem, potesilo pokracovanie pribehov v serii Saints of Denver. Zebov pribeh je skvely. Jedine co ma mrzi, ze nevydali aj MM pribeh Dominika,ale mozno sa dockame.

Autorovy další knížky

Jay Crownover
americká
2019  84%Rule
2019  81%Jet
2020  85%Rome
2020  86%Nash
2021  84%Rowdy

Kniha Zeb je v

Právě čtených1x
Přečtených203x
Doporučených10x
Knihotéce203x
Chystám se číst88x
Chci si koupit19x
dalších seznamech5x