Rome

Rome https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450645/bmid_rome-kxF-450645.jpg 4 303 41

Označení muži série

< 3. díl >

Někdy se může stát, že právě špatná volba je ta pravá ... Cora Lewisová je rázná dívka, která sice nezkazí žádnou zábavu, ale také si umí držet od těla své svérázné kamarády kolem tatérského studia Marked. Pod tímhle vnějším obrazem se však skrývá citlivá duše se zlomeným srdcem. Cora se už nechce znovu spálit a je ochotná zamilovat se jenom do dokonalého muže, který není ničím zatížený, je nekonfliktní a připravený být jí zcela oddaný a věrný. A pak se setká s Romem Archerem. Jenže Rome Archer je všechno, jen ne dokonalý a její požadavky v žádném případě nesplňuje. Je neústupný, zkostnatělý a panovačný. Navíc po skončení svého úvazku v armádě stojí před úkolem najít si své nové místo v životě a zároveň bojuje s temnými stránkami, které v něm zanechaly zážitky ze služby v zahraničních vojenských misích. Byl by rád, kdyby se tímhle svým údělem protrpěl sám, ale vše se změnilo, když do jeho života vstoupila Cora a stala se oslepujícím zábleskem barvy v moři jeho šedi. Ale také její život se změnil, neboť si uvědomila, že může milovat i muže dokonalého v nedokonalosti.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Rome , 2014


více info...

Přidat komentář

maluck
22.04.2024 4 z 5

Pohodový romantický příběh bez extra velkých zvratů. Děj je předvídatelný, ale to nebrání si čtení dostatečně užít. Jen bych ocenila kratší kapitoly, jelikož se občas tok myšlenek hlavních postav v dlouhých kapitolách až příliš táhl.

Ála1968
21.02.2024 5 z 5

Ach bože,já tyhle Archerovi kluky miluju a nevím, čí příběh byl lepší,jestli Ruleho nebo Romeho.No na každý pád si přečtu všechny díly o označených mužích, protože zatím je to jeden příběh lepší než druhý


wielka
18.02.2024 3 z 5

Ked som s touto seriou zacala, tak uz teda pokracujem... Ale, hm, ako by som to, nepovazujem ju za nejaku hviezdnu. Postava Cory mi nie je prilis sympaticka, ale ako celok je to vcelku zaujimave. Trosku ma vsak rozculil koniec dielu o Romovi, pretoze podla mna vobec neskoncil :-) Jednoducho sa v zavere nieco udialo a dalej to pokracuje Nashom... (tak predpokladam, ze pribeh Cory a Roma sa uzavrie v tejto casti)

Senza Jenka
13.12.2023 1 z 5

Zvláštní záležitost. Zhruba v půlce mě to přestalo bavit. Možná časem...

MAU256
27.08.2023 5 z 5

"Nevím, skřítku, ale něco mi říká, že by to mohla být pěkná zábava, krotit tě," dodal přes rameno.

Další krásně čtivý příběh. Rome - vrátil se zpět do civilního života, jenže najednou neví, co si má počít se životem, se sebou samým. Stal se z něj dle Cory - kapitán Morous. Cora, jejíž srdce zlomil její bývalý, má potřebu zachraňovat a ochraňovat ty, které miluje, což jsou její kamarádi z tetovacího studia a její kamarádky. Ač všichni říkají, že Rome je super chlap, ona ho tak nevidí, protože zatím všem jen ubližuje, a na to se ona nehodlá jen tak dívat. Jenže nakonec vše skončí úplně jinak... Už se těším na další příběh, který bude o Nashovi a Saint.

lenka7679
24.04.2023 4 z 5

O něco slabší díl, než předchozí, nicméně stále super. Jen osobně doporučuji číst sérii s menším odstupem.

moma08
06.04.2022 3 z 5

První dva díly jsme četla už nějakou chvíli zpět, ale pamatovala jsem si naštěstí příběhy a děj, který se v nich odehrával, a proto vím, že jsem z nich měla lepší pocit, než z této knihy.
Původně jsem viděla vysoké hodnocení a říkala si, jaké to bude super, ale kniha mě moc nenadchla.
Úplně nejhorší to nebylo, ale něco mi v tom chybělo.
Rome byl teda super, jenže Cora, no to zas takové super nebylo.
Snad mě nezklame Nash...

Ewe291
05.04.2022 4 z 5

Spokojnost. Rome vojak, ktory bojoval so svojimi demonmi. Cora taktiez a obaja sa nebali priznat, ked pochybyli. Bolo to lepsie ako predchadzajuce diely. Sice to stale nieje "moja salka kavy" ale bolo to lepsie ako som cakala

petulkapeta
18.02.2022 5 z 5

„Láska není nikdy dokonalá," pokračoval. ,,Je to spíš tvrdá prá ce a někdy dá větší námahu ji udržet než od ní prostě utéct. Jestli budeš pořád hledat dokonalou lásku, může se stát, že propásneš tu opravdovou."

Vidim te takového, jaky jsi, Rome, a ať to skončí jakkoli, a teď se zdá, že je to dokonalé. Tohle," položila jsem mu ruku s srdce, je tak dokonalé, jak jen může být. Jsi můj muž, nikdo jiny pro mě nedělá to co ty, vic ti k tomu neřeknu. Nevěděla jsem, co znamená dokonalost, dokud jsem nepotkala tebe."

Naprosto fascinujici a emotivni příběh Roma a Cory. Zacatek i průběh vztahu byl takovy jaky by mel vztah být...vášnivý.

Ralemo
07.02.2022 5 z 5

Tak Rome a Cora mi padli do oka asi nejvíc zatím ze všech dílů. Nádherný příběh se spoustou zápletek, bolesti, překonání a nakoneč šťastný happy end. Rome musel bojovat se spoustou problémů, ale nakonec si uvědomil, kde je jeho místo. Cora i přes to, že nenašla úplně toho dokonalého muže podle svých představ, našla dokonalého chlapa přesně pro sebe a mimčo jen uzavřelo tuto krásnou kapitolku. Doporučuji všemi deseti a jdu na další díl. :)

Damonka12
08.01.2022 4 z 5

Super kniha, přesně můj šálek kávy.

lihate
29.10.2021 5 z 5

„Láska není nikdy dokonalá,“ pokračoval. „Je to spíš tvrdá práce a někdy dá větší námahu ji udržet než od ní prostě utéct. Jestli budeš pořád hledat dokonalou lásku, může se stát, že propásneš tu opravdovou.“

"Bolest je děvka, nakonec jí musíš dát všechno, co chce.".

Rome a Cora. Oba sakra tvrdohlavý. A přesto jim to všechno vychází. Tenhle díl mě asi zatím bavil nejvíc, už jen proto, že se tam skoro pořád něco dělo nebo řešilo. Trochu jsem se radovala, že autorka odpustila svou obvyklou šablonu a nerozhádala pár chvíli potom, co se dali dohromady. Kříže spočívala tentokrát v něčem jiném a musím říct, že jsem to nečekala a trochu mě to překvapilo, za což je rozhodně plus.
Líbilo se mi, jak Rome musel bojovat se spoustou potíží a to samé Cora. Taky je super, že se ve všech dílech objevují i postavy z ostatních knih a stále jsou jejich životy propletené.
Nakonec... Je hrozně hezké a hřejivé, když se dva mají rádi a je úplně jedno, jdi má poslední slovo.
Ačkoliv tedy je obvyklé, že epilog bývá happyend, tady otevřel mnoho a ne v dobrém světle.
Těším se na další díl.

"Sahat po hvězdách…,“ opakovala. „Jenže ve skutečném životě máme k dispozici jen to, co leží na zemi."

"Vím, Coro, že ještě nejsme na stejné stránce, ale pro tuhle chvíli mi stačí, že čteme stejnou knihu. Jednou tu svou stránku musíš obrátit, chápeš mě?“

"Láska má smysl a moc pouze tehdy, když najdete odvahu předat ji někomu jinému."

Vendulik
13.10.2021 2 z 5

Nemohla jsem knihu dočíst. Ze začátku byla perfektní ale s přibývajícími stránkami jsem se začala více a více nudit. Vadily mi dlouhé myšlenky a velice často se opakovaly věci, které už byli zmíněné dříve.

havrmoni
12.09.2021 4 z 5

Tohle bylo lepší než předchozí. I když mi stále připadá, že příběhy by byly svižnější bez těch sáhodlouchých myšlenek a opakujících se vět.

malazluta
11.08.2021 3 z 5

I když mě předchozí díl série "Označení muži" zrovna nenadchl, tak jsem k příběhu Cory a Roma přistupovala s otevřenou myslí. Bohužel i do tohoto dílu jsem měla problém se začíst. Vadilo mi neustálé opakování textu, že ten a ten hrdina má ten a ten problém, nevím, jestli autorka má čtenáře za tak nechápavého..., sexuální scény mě vyloženě nudily a vždy jsem doufala v jejich brzký konec. Neříkám, že tato kniha nemá své světlé okamžiky, bohužel je jich pro mě málo. Je to prostě jednoduchá oddechovka, ke které se už asi bohužel nevrátím. Momentálně si nejsem jistá, jestli dát šanci dalšímu dílu o Nashovi, asi to bude chtít jistý časový odstup.

Petronella.k
13.06.2021 5 z 5

Dokonalý! Jak jinak, jak už tady zaznělo - kapitán Morous a Zvonilka... nešlo se odtrhnout a příběh byl úžasný. Posttraumatický stres z války rozhodně by nemel být podceňován, plus když se přidá smutek ze ztráty bratra. Rome byl úžasný a Cora se a tím poprala s dokonalostí. Vytvořili pasující pár a já jim celou knihu držela palce. Při čtení zápletky jsem sotva popadala dech. V epilogu jsem čekala popis Coryina pobytu v nemocnici a omyl, snad se dozvím zbytek v knize Nash. Z této série jsem fandila Rulovi, ale Rome mi bral za srdce nejvíc. Opět si myslím, že některé myšlenkové pochody byly zbytečné, ale na kráse neubývá zhola nic. Plný počet hvězd si to rozhodně zaslouží.

Jita160
24.04.2021 5 z 5

Kapitán Morous a Zvonilka,chaa ti jsou vážně dobří,moc mě bavilo to jejich věčně dohadování a pošťuchovaní.Krasny zamilovaný příběh plný zvratů a démonů minulosti,kteří oba museli překonávat aby konečně našli cestu jeden k druhému.
Když k tomu přidám otevřený konec k dalšímu dílů ?Tak hurá na něj.

Lucuschka
28.03.2021 3 z 5

Přečetla jsem, ale myslím, že brzy zapomenu o čem to přesně bylo...
Takový jednodušší příběh provázaný s ostatními knihami a příběhy ostatních "kluků". Oddechovka a jako taková ušla.

Blanka29
18.03.2021 4 z 5

Další pěkná kniha, která se v tomto díle zaobírá posttraumatickým stresovým syndromem, kterou trpí hlavní postava, jejím dopadem na vztahy s přáteli, rodinou a hlavně problém se znovuzačleněním do společnosti. Opět zajímavá kniha, která se neozabírá jen vztahem kluk - holka a jejich dokonalým životem.....

Kristy.Seb
02.03.2021 4 z 5

Ke všemu by měl existovat nějaký důvod, nějaká příčina.

Každý má občas den, který si nedá za rámeček.

Lidské vztahy se nešijí na míru jako šaty a všichni jsme chybující. Proto je třeba snažit se mít rád toho druhého takového, jaký je. Právě svými chybami jsme jedineční.

Když člověk někoho miluje, nemusí mu to vždycky vysloveně říkat.

Láska není nikdy dokonalá. Láska je, když se člověk smíří snedostatky toho druhého.

To, kdo jsi, nikdy nezůstává stejné. Tomu se říká život.

Láska, kterou člověk neprojeví, není k ničemu. Láska má smysl a moc pouze tehdy, když najdete odvahu předat ji někomu jinému.

Ty dva museli vedle sebe vypadat vtipně. Líbí se mi, jaká je to velká parta a tím právě jedna velká rodina, v dobrém i zlém.