Jet

Jet https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420682/bmid_jet-6CN-420682.jpg 4 374 61

Označení muži série

< 2. díl >

Jet Keller, frontman rockové kapely, je ve svých upnutých kožených kalhotách snem každé fanynky tvrdé rockové hudby. Jenže Ayden Crossová, studentka univerzity v Denveru, už udělala za svou divokou teenagerovskou minulostí tlustou čáru a brání se žáru Jetových tmavých očí. Má strach, že by se mohla od jisker, které z nich srší, vznítit, zvlášť když ví, že stačí pouhý jeho dotyk, aby ztratila všechny zábrany. Ale ani Jet to nemá lehké. Těžko odolává jižanské krásce s neskutečně dlouhýma nohama v kovbojských botách, která se staví na odpor všem jeho tužbám. Čím víc se mu zdá, že se mu podařilo k Ayden přiblížit, tím menší má jistotu, že ji zná. A přestože ho láká dostat se jí pod kůži a poznat ji do hloubky, z vlastní zkušenosti ví, co se stává dvěma lidem se zcela rozdílnými představami o vztahu mezi mužem a ženou. Změní se tedy žár ohně, který mezi nimi plane, v trvalou lásku, nebo jejich sny spálí a promění v popel?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Jet , 2013


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.02.2024 5 z 5

No prostě nádhera, já ty potetovaný a drsný chlapy žeru. Stejně krásný příběh jako Rule

wielka
26.01.2024 3 z 5

Prvy diel bol celkom v pohode. Tento druhy sa mi velakrat vliekol. Miesta, kde Ayden stale uvazovala a presviedcala samu seba o niecom, co niekedy ani nedavalo zmysel, boli nudne. Celkovy napad nebol zly, len som sa nevedela dockat konca.


veronika9761
26.06.2023 2 z 5

Z jednicky sem nadsena nebyla, dvojka je o malilinko lepsi, ale taky max na 2 hvezdy. Dal tuhle serii pokouset nebudu. Nebo mozna jeste naposled zkusim Asu, to snad bude jiny pocteny nez tyhle sladkobolny příběhy o tetovanych "drsnacich" .

MAU256
05.04.2023 4 z 5

Zavřela jsem oči a políbila ho, jak mě před chvílí políbil on Teď už jsem nepochybovala, že má smysl, abychom byli spolu, protože každý zvlášť nejsme nic.

Další díl série, Jet byl prostě neodolatelný, frontman metalové kapely, potetovaný, na kontě nespočet zářezů, jenže něco mu přece jen chybělo, ONA. Ayden to neměla jednoduché, snažila se odprostit od minulosti, jenže ta si ji našla. Ale i přes veškeré nesnáze, které oba pronásledovaly, to nakonec dopadlo moc dobře. Knížka se četla hezky, nic náročného, prostě odpočinkové čtení.

ardeas
25.10.2022 4 z 5

Pre mna TOP zo serie, za nim Rowdy a Asa, samozrejme Rule, ale nebyt jeho ako tak dobrého, necitam celú seriu. No napriek tomu nie som až tak celkom dokonale uzrozumena s koncepciou autorky. Seriu mam rada hlavne kvôli prostrediu, než ostatným aspektom.

Siwan
25.07.2022 5 z 5

Druhy dil opravdu povedene serie, neni to zadny mega zazrak, ale dobre se to cte a odsypa to. Takze celkem bez zavahani prectu rada celou serii.

daniela.kol
22.07.2022

První díl se mi líbil, tak jsem si řekla, že zkusím i další. Jako nebylo to úplně špatné, ale asi pro mě zbytečně až moc okecavani. Já chápu, že hlavní děj musí mít nějakou omáčku okolo, ale pořád číst o tom jak v sobe mají oheň, který spálí všechno a všechny atd. A pak taky klišé jako "dávám ti své srdce, máš mé srdce navždy, me srdce jen tvé a podobně. Nevím, prostě mi to přišlo až moc přehnané. Uvidíme co přinesou další díly.

Ewe291
04.04.2022 2 z 5

(SPOILER) Tak to bola .... Jet bol fajn ale Aiden moze kludne superit so Shaw, kde na toto chodi autorka?! Neviem ci napisat neodporucam, alebo citat na vlastne riziko. Kazdemu sa paci nieco ine, ale toto som horko-tazko docitala, musela som sa k tomu doslova nutit, pretoze nerada nechavam knihu nedocitanu, stale tomu davam sancu ale tu to prosto bolo vsetko cez zatate zuby. Jasne kazdy ma nejaku minulost, ale natahovalo sa to ako zuvacka a prosto hroza. Aiden a to jej neustale nemozem a chcem a nemozem a to ze klamala priatelom a ze nemoze a tak, k tomu jej brat no tiez neviem co si o tom mysliet. Seriu docitam len preto, ze som zvedava na ostatnych a dufam, ze to bude aspon o trosicku lepsie. Kniha ma nenadchla pretoze som od toho cakala nieco ine a toto bolo sklamanie, opis aj hrdinovia a hlavne zenske hrdinky su neprijemne a doslova divne a muzi no neviem clovek ked zacne citat ma nejake ocakavania a aby som sa nutila do citania to nie, pri knihe sa chcem odreagovat no aj tak dam sancu aj ostatnym dielom pretoze tak isto ako docitam knihu docitam aj seriu, tak si drzim palce

beruzzka
09.03.2022 3 z 5

na knihu jsem narazila v knihovně a jak uz to u takovych serii byva, neni nutne zacit 1.dilem, protoze kazdy dil je o jinem paru.
Kniha mohla byt klidne o tretinu tenci, kdyby dokolo neopakovali duvody, proc spolu nemuzou byt, ac spolu byt chteji..
rekla bych ze to byla klasika sveho zanru, nic co by si ctenar pamatoval i roky po precteni, prumer. cetlo se dobre ale nijak dej neprekvapil.

petulkapeta
17.02.2022 5 z 5

"Všechny nejlepší písničky jsou o dívkách a je jedno, jestli je to metal, country, blues nebo rock. Všechny, co hrajeme pořád do kola, jsou o těch nejlepších dívkách, bez kterých nemůžeme žit, ale nenacházíme s nimi společnou řeč."

Ja tuto serii miluju čím dal vic,prostě se mi to hodne libi. V tomto příběhu vidíme, že rodiče nejsou někdy zrovna idealni a tajemstvi,ktere před druhými zbytečně skryvame když se bojime jejich reakce na ně je zcela zbytečné. Jet byl kluk,ktery se k Ayden hodil,jen ji dlouho trvalo než jsi to dokazala sama sobě přiznat.

Ralemo
07.02.2022 5 z 5

Za mě skvělé pokračování! Druhý díl se mi moc líbil, opět super pohled z obou dvou pohledů hlavních hrdinů. Jet byl super, Ayden měla výčitky ze své minulosti, každopádně vše dopadlo jak mělo.

wotana
03.12.2021 3 z 5

První díl byl super, hodně jsem se těšila na pokračování a musím teda říct, že jsem se dost zklamala. Nejen, že mě neustálé úvahy obou dost štvalo, ale celkově mě to vůbec nenadchlo a nemohla jsem se pořádně začíst. Dávam 3*, ale jen pro to, že 1 díl stojí za přečtení a taky za to, že jsem zvědavá, jaké osudy čeká ostatní postavy.

lihate
19.10.2021 5 z 5

"Myslím, že štěstí je relativní pojem."

"Někdy je třeba věci změnit jednoduše proto, že není možné, aby zůstaly stejné."

Tak se mi nakonec tenhle příběh líbil víc, než první díl. Přišlo mi, že se tam řeší víc problémů a je tam větší drama. To, co se Ayden dělo, si nezaslouží nikdo zažít. Ostatně jako to, čím si procházel Jet, Shaw nebo Rule a určitě i ostatní. Nevím, jestli se mám těšit na knihu o Asovi a nebo spíš ne. Rozhodně to bude zajímavé.
Jediné, co mi na knihách zatím vadí, je ten stále stejný vzorec. Mají se rádi ale neřeknou si to, pak jsou spolu a na to řeší sami v sobě tak velkou existenční krizi, že se zase rozejdou, protože to je nejlepší pro toho druhého. A pak je tam happy end a shledání. A od tý doby že li šťastně až navěky. Tečka.
Je to jako horská dráha, stále dokola ta samá trasa. Emoce. Pocity. Zrada. Vášeň. Bolest. Touha. Láska. Štěstí. Nahoru, dolů, nahoru, dolů. Možná bych za to strhla hvězdičku, ale líbilo se mi, že Jet je věrný metalu a celkově příběh natolik, že to neudělám.

"V každé hře, v níž hraje roli láska nebo jakákoliv jiná emoce, vždy vítězí bezpečí. A tak to má být."

"Láska, to není hledání dokonalosti. Je to těžká dřina a někdy dá víc námahy být zamilovaný než jednoduše utéct. Když budeš hledat dokonalost, propásneš, co je skutečné."

havrmoni
09.09.2021 3 z 5

(SPOILER) Musím přiznat, že mě tento díl docela zklamal. To co v Rulovi plynulo celkem hladce a mělo to švih, tak tady mi to přišlo moc natahované. Líbilo se mi jak holky Ayden pěkně od plic řekly co si o jejím chování k Jetovy myslí, ale na druhou stranu jsem nepochopila proč to pak vypadalo jakoby jí ublížil Jet. Prostě tentokrát to nebylo ono. Jet a jeho život, to bylo lépe zpracováno než Aydenin. Tam toho bylo více a čekala jsem více, ale bylo to takové nijaké, jen stále se opakující ,, zpověď" Ayden o její minulosti o jejím chování nemluvě.

Petronella.k
11.06.2021 5 z 5

Kniha úžasná, příběh také, jen občas některé odstavce, byly zbytečné a měla jsem sto chutí je přeskočit, jak Aiden, tak Jet někdy zbytečně moc přemýšleli. Na kráse to knize však neubývá.

Vendulik
05.05.2021 2 z 5

Knihu jsem četla jen proto, abych věděla, jak dopadne. Příběh je strašně moc kostrbatý a celkově takový oničem. Hlavni hrdinka mě hodně vytáčela a Jet je sympaťák se srdcem na pravem místě. Je fajn jak se posunuly postavy z prvního dílu.

Jita160
20.04.2021 5 z 5

Hm...tvrďák,metalista,sexy tělo poseté tetovanim,propíchnuté bradavky a i jiné zajímavé části těla?Tak to je Jef,hvězda pódia do,kterého se není možné zamilovat.
Poutavý a velmi čtivý příběh,který vás vtáhne.Nic v něm nechybí co se týče přitažlivosti, vzrušení,sexu,lásky a sposty trápení mezi ní a Ayden.
Určitě moc doporučuji.

Laf
03.04.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila. Je poutavě napsaná a také se zajímavými zápletkami. Kniha také předčila má očekávání a celkově tato série má super potenciál, takže se těším na další díly a další zajímavosti o dalších lidech.

illca2
22.03.2021 2 z 5

Pro mě zklamání... jak Rule, tak Jet mě neoslovili. Asi jsem pořád čekala něco víc.. No i tak se to, ale dalo dočíst.

Blanka29
17.03.2021 4 z 5

Rodina je náš přístav stability, vzpomínek, radosti, bezpečí a dalších krásných věcí. Bohužel ne všichni mají štěstí na rodinu.
Další pěkná kniha, která se právě zaobírá tím, když štěstí na rodinu nemáte. Moc pěkný příběh, který není zalitý jen sluncem, ale řeší i dopady na hlavní propagonisty.....

Štítky knihy

sex

Autorovy další knížky

Jay Crownover
americká
2019  84%Rule
2019  81%Jet
2020  85%Rome
2020  86%Nash
2021  84%Rowdy

Kniha Jet je v

Právě čtených8x
Přečtených529x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených16x
Knihotéce267x
Chystám se číst111x
Chci si koupit24x
dalších seznamech5x