Rowdy

Rowdy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478542/bmid_rowdy-Y9E-478542.png 4 226 30

Označení muži série

< 5. díl >

Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek. Své příběhy vyprávějí napůl sami, druhou a často i protikladnou část vyprávějí jejich přítelkyně. Vždy jde o komplikované vztahy, lásku, sex i nenávist. Potom, co mu jediná dívka, kterou kdy miloval, řekla, že pro ni nikdy nebude dost dobrý, oklepal Rowdy St. James ze svých bot texaský prach a rozhodl se žít tak, aby dělal čest své přezdívce. Odmítá brát cokoliv příliš vážně, zvláště pokud jde o opačné pohlaví. Když se jednou v lásce zklamal, je pro něj těžké znovu ženám věřit. Pak se ale v tetovacím studiu, kde pracuje, objeví jako duch z minulosti nová kolegyně, která ho přiměje, aby zapomněl na všechny lekce, jichž se mu od žen dostalo. Salem Cruzová vyrostla v přísné rodině, v níž zažila jen samé ústrky a tresty a žádné skutečné štěstí. Jednu pěknou vzpomínku si však ze svého mládí přece jen odnesla – vzpomínku na milého modrookého chlapce ze sousedství, který byl až po uši zamilovaný do její sestry. A teď tedy osud a jeden jejich společný přítel svedli tyhle dva znovu k sobě. Salem je rozhodnutá dokázat Rowdymu, že si kdysi vybral tu nesprávnou sestru. Její snaha funguje dokonale – dokud se ovšem neobjeví ona osoba, která je dala dohromady, a s ní i hrozba, že je rozdělí jednou provždy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Oldag
Originální název:

Rowdy , 2014


více info...

Přidat komentář

Ála1968
25.02.2024 5 z 5

Celá tahle rodina z tetovacího studia je úžasná.Moc se mi líbí, jak se rozrůstá, protože budou další pokračování.Jsou moji oblíbení.Rowdy a Salem byli oba moc sympatičtí a patřili k sobě.

MAU256
17.12.2023 4 z 5

Tentokrát jsme se dozvěděli životní příběh Rowdyho. Smutný příběh opuštěného dítěte, který dostal v životě druhou šanci, druhou rodinu a tutéž šanci dal své lásce. Těším se na příběh dalšího z kluků.

"Myslím, že všichni musíme dělat věci, které vlastně nechceme dělat, abychom v něčem uspěli a dostali se tam, kde si myslíme, že bychom měli být." řekl vážným tónem a já jsem v tom slyšela spoustu podtónů naplněných vzpomínkami.


be_pa
06.12.2022 3 z 5

Rowdyho jsem teď četla s velkým časovým odstupem od předchozích čtyř knížek série, které jsem hodnotila dost vysoko. Ale tady jsem byla zklamaná. Oba hlavní hrdinové mě bavili, ale příběh byl natahovaný, stále se opakující vzpomínky na dětství, přátelství, zklamání. Kdyby měla kniha polovinu stran, byla určitě poutavější. A další černý puntík uděluji za obálku. Rowdy je blonďák každým coulem a to ten kluk na obálce tedy není.

Siwan
28.07.2022 5 z 5

Tenhle díl mě taky bavil moc...osobně se moc netěším na Asu, nějak si mě zatím nezískal. Ale uvidíme.

adela2230
15.05.2022 4 z 5

Dost jsem se na tento příběh těšila. Ale krapet mě zklamal. První díly byly skvělé, ale tady mi něco chybělo. Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak jsem se začetla, ale stále mám pocit, že něco v tom příběhu chybělo. Jinak je to oddechová kniha, která svými postavami zas tolik nezklame, člověk ví, že ho čekají krásní, tetovaní, piercingový lidé.

kacenka6144
25.04.2022 5 z 5

K sérii se vracím po delší době a pořád mě baví. Součástí příběhu jsou i ostatní dvojice, takže neztrácíme přehled o jejich dalších osudech.

Ewe291
06.04.2022 2 z 5

(SPOILER) Tak to nie. Ako bol Rowdy zlaty tak bola Salem nesympatycka, rovno sa pridala k Aiden a Slow.
Bola az prilis hrrrr na mna, ako nemam rada ani prilis naivne a povolne hrdinky ale toto uz bolo prilis. Ona hned vsetko a nepremyslene, prosto som nemohla. Rowdy mal zlate srdce a snazil sa, ja by som bola tiez opatrna a ostrazita. Pribeh bol celkovo nemastny neslany ale co uz. Zatial Rome a Nash su skvely a ostatny nic moc. Hrdinovia fajn ale tie hrdinky no neviem kam na to chodi ale aby som sa nutila do citania, no som sklamana. Seriu docitam ale som nestastna ze sa musim nutit do toho

Ewe291
06.04.2022 2 z 5

(SPOILER) Nie!!!! Toto nie, Salem sa pridala do klubu k Shaw a Ayden .... Neznasam ju a od zaciatku knihy mi sla na nervy, bola az prilis .... ani neviem ako to povedat. Kam na toto chodi autorka?! Nesadla mi vobec. Nehovorim, ze mam rada ked su knizne hrdinky hlupucke alebo zo sebou nechaju zametat, ale toto uz bol na mna extrem a prilis velky. Seriu docitam aj ked so sebazaprenim ako si to u mna vyzehlila autorka Romom a Nashom tak sa to kazi Rowdym. A popritom je Rowdy tiez velke potetovane zlaticko. Ale inak neviem ci sa k tejto serii niekedy vratim prislo mi to strasne, pri citani nieco ocakavam a toto bolo pre mna zle.

keiko33
21.02.2022 4 z 5

Mám rada túto partiu a autorkinu tvorbu, no mám pocit, že už v tejto sérii stráca dych. Vzťah Rowdyho a Salem príliš naťahovala, aj keď ich príbeh bol zaujímavý, niečo tomu chýbalo.

petulkapeta
20.02.2022 5 z 5

,,Ty troubo, jsou stovky prvních žen z hlediska stovek různých prvních situaci. Je první, se kterou jsi poprvé tančil, a první, s niž jsi byl v posteli. První, kterou jsi políbil, a první, kterou jsi přivedl domů ukázat mámě.“ Jantarové oči mu šibalsky zasvítily. A dál... Je prvni, se kterou ses pohádal, a první, kvůli níž ses popral. A je první, které ses musel vzdát, první, kterou jsi měl opravdu rád, a první, která ti zlomila srdce. Vždycky je nějaká první, Rowdy, ale taky je taková, která přijde po ni, až se nakonec dostaneš k té poslední. A právě na té opravdu záleží.“

Další skvěle pokracovani..a zrovna když se tu objevily další dvě postavy,tak jsem zjistila,ze letos vyjde kniha prave o nich. Salem byla skvělá a nebojacna dívka, zamilovaná do Rowdyho už od mládí. Jejich příběh i zapaseni s minulosti jsem si užila a teď jsem zvědavá na Royal a Asu...

Ralemo
13.02.2022 5 z 5

Opět krásně napsaný díl, se zajímavou zápletkou co se týká Poppy a nakonec i Rowdyho sestry. :) Rowdy i Salem bojovali s minulostí, se špatnými vzpomínkami a zážitky, ale stejně si nakonec k sobě cestu našli. Těším se na další díl!

Dellphi
19.12.2021 4 z 5

Příběh byl zajímavý a celkově se mi kniha četla dobře. Těším se na další díl a jsem zvědavá i na příběh Poppy. Už aby to bylo…

astra3
19.12.2021 4 z 5

Není to špatný, ale autorka má lepší. Určitě si přečtu další.

NikolaSkop
11.11.2021 4 z 5

Hezke pokracovani serie. Ale za me stale vede dil s Nashem :) Jsem zvedava na dalsi pribeh Asy :)

Blanka29
08.11.2021 3 z 5

Mam rada tuto serii, ale bohuzel tento dil byl nejslabsi. Ke konci jsem uz preskakovala odstavce, jen abych se uz dostala na konec. Kdyby autorka knihu trochu zkratila, vubec by to nevadilo, jelikoz mela opet silne tema ....

Jita160
01.11.2021 4 z 5

No opět moc krásný příběh lásky...proč ne,když se svět kolem nás zbláznil :-D:-D:-D.
Tito potetovaní a opiercingovaní kluci vás nemůžou omrzet.
Rowdy si vybral v dětství tu nesprávnou sestru.Zklamal se a zahořkl.Užíval si života jako bohém do té doby než se ta pravá sestra objevila u něho v taterském salónu.
Salem ,velmi nadaná a ambiciózní žena, na svého kamaráda z dětství nikdy nezapomněla s rozjíždí zkoušku ohněm. Je schopen Rowdy milovat Salem víc než její sestru Poppy???

Zomy
31.10.2021 3 z 5

Ale jo, proč ne. Já osobně nejsem z této série až tak nadšená jako ostatní, ale musím uznat, že každý další díl si vždycky přečtu.


Je to poměrně jednoduché čtení, zápletky nejsou příliš komplikované a lásky až za hrob je tu vždycky přehršel.

Rozhovory těhle drsňáků jsou ale často plytké a velkohubé - pořád nevím, do jaké míry to může být chyba překladatele a do jaké prostě jen nepropracovanost ze strany autorky. Je pro mě dost nepředstavitelné, že by chlapi s tetováním a piercingem všude možně mluvili takhle spisovně.

Rowdy byl v předchozích dílech velký sympaťák, uvolněný a přátelský. Ale taky smrtelně vážný pokud šlo o jeho jedinou pravou lásku. Ve čtyřech dílech nás přesvědčuje o tom, jak na svou pravou lásku nikdy nezapomene. No tady jsme po pár stránkách zjistili, že to s tou láskou nebylo tak osudové a navíc jsme si o tom četli pořád dokola, což mě po určité době už otravovalo.

V každém případě byli Rowdy se Salem krásný pár a já jsem zvědavá na další pokračování těhle sentimentálních příběhů.

V.Marie
23.10.2021 4 z 5

Další povedená knížka. Chytlavý dojemný příběh. Tato autorka je sázka na jistotu.
Mému srdci je stále nejblíže Rule ;)
Doporučuji!

petusska01
20.10.2021 5 z 5

Títo "moji" potetovaní a opiercingovaní chlapci sa stali jednou z mojich obľúbených sérii a rada som sa opäť podozvedala aj pokračovanie príbehu predchádzajúcich párov. Super. Salem pôsobila na mňa veľmi samostatne, schopne, bez histerických výjavov a podobných myšlienkových pochodov, takže ju hodnotím veľmi pozitívne. Z čoho som bola trochu zmätená je Rowdyho príbeh s Poppy. Celý čas mi bol predhadzovaný nejaký príbeh, Rowdy chápanie tohto príbehu dokonale podporoval, či už svojími vyhláseniami alebo často aj činmi a nakoniec to bolo úúplne naopak a takmer ho to proste stálo vzťah so Salem ale on jej to proste nemohol povedať, lebo to je Poppino tajomstvo. To mám chápať tak, že keby sa tam Poppy zrazu neocitla tak aj naďalej bude podporovať Saleminu neistotu, len aby niečo neprezradil? Ako nie je to viac menej dôležité, ale celkom mi to buď nepasuje k jeho prezentovaniu alebo mi to proste príde zvláštne. Ostatné časti príbehu som zhltla, hodnotím ich celkom pozitívne, aj keď na niektoré iné diely to nedoťahuje. Určite však odporúčam celú sériu, chlapci a ich ženy sú určite kvalitný materiál :-D

2688
08.10.2021 4 z 5

Pátý příběh našich ,,Označených" je skvělým kusem skládačky co nám chyběl ale čekala jsem od toho trochu víc .

„Dokud mě nenašla, neměl jsem tušení, že bloudím“

„Nezáleží na tom, jak je ta cesta křivolaká, hlavně že jsi na jejím konci ty, Rowdy,“

„Trvalo nám dlouho, než jsme se definitivně sešli, ale když jsme nyní spolu, chce, abych byla první a poslední žena v jeho životě"

Štítky knihy

sex láska romantika

Autorovy další knížky

Jay Crownover
americká
2019  84%Rule
2019  81%Jet
2020  85%Rome
2020  86%Nash
2021  84%Rowdy

Kniha Rowdy je v

Právě čtených3x
Přečtených313x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených12x
Knihotéce221x
Chystám se číst94x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x