K nezaplacení

K nezaplacení https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232412/mid_rothvale-legacy-k-nezaplaceni-ObN-232412.jpg 4 125 19

Odkaz rodu Rothvale série

1. díl

Ivan Everley, třináctý baron Rothvale, sám přiznává, že je tím posledním na světě, kdo by měl spravovat neocenitelnou sbírku uměleckých obrazů. Britský zákon mu poskytl titul „lord“, stal se mistrem světa v lukostřelbě, je veřejně známou osobností, ale pod všemi těmi slupkami je to jen obyčejný člověk, který hluboko v srdci ukrývá bolestivou jizvu ze zrady. Dokonce ani jeho bratranec, Ethan Blackstone, o muži, kterého považuje za bratra, nezná pravdu. Lord Rothvale má nepřeberné množství problémů, ale jeho život se zkomplikuje ještě víc, když se na jeho panství objeví nádherná umělecká restaurátorka Gabrielle Hargreavová. Jakmile pozná, že Gabrielle není tou, co se původně domníval, dokáže myslet jen na to, jak bylo úžasné držet zelenookou krásku v náručí. Dominantní stránka Ivanovy osobnosti nebere „ne“ jako odpověď, a tak začíná hon na laň. Gabrielle ho musí naučit několika věcem o životě, aby společně dospěli ke stejnému závěru, že to, co našli jeden ve druhém, je skutečně… k nezaplacení.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Priceless


více info...

Přidat komentář

Radka1727
30.04.2023 3 z 5

Tak tady bohužel není takový "tah na branku" jako u ostatních autorčiných knih.
Nedozvěděli jsme se nic nového, přitom rozehrání postav Gabriely a Ivana v sérii Aféra Blackstone vypadalo tak zajímavě ..... Autorka asi potřebuje prodat další díly, ale to se taky moc nepovedlo, na konci není nic co by nás udržovalo v napětí
a lákalo na pokračování.

Ála1968
10.04.2022 3 z 5

Nenáročná oddychovka na odpoledne.


Maruš.D
10.05.2021 5 z 5

Kniha je opravdu kraťoučká, ale nabitá super energií od začátku do konce. Příběh je vtipný a vášnivý. Moc se toho nedozvíme, nicméně o to více se těšíte na čtení dalšího dílu. Gaby je sympatická holčina, která má dobré srdce. Ivan je dominantní chlap, s bolavou minulostí, nicméně žádné detaily se nedozvíme. Hezké, oddechové čtení :-)

Spoiler!!!
...ke druhé knize, koho by to zajímalo :-)
Tak jsem nechtěla čekat a knihu se přečetla v angličtině. Musím říct, že je pěkně napsaná, ale zase se v ní skoro nic nedozvíme. Spíš je to jen spousta divokého sexu a poznávání jeho sídla v Irsku. Skoro žádní démoni se na světlo nedostanou a tak je to zase velmi oddychové čtení.

petulkapeta
04.04.2021 4 z 5

Tak dalši oddechovy přiběh...na přiběh Gabrieli a Ivana jsem byla zvědala už když jsem četla o jeji kamaradce...Gab mě bavila,fakt a jsem zvědava co bude dal...

TerezaMondeková
28.03.2021 5 z 5

Jsem milovnice umění, takže když tím kniha začala, tak jsem se odrhnout nemohla. U knihy jsem se i dost pobavila. Setkání hlavních hrdinů, kterých bylo více, taky u oslovení "můj lorde". Nebo když Gabriela jela na paství... Ale upřímně, kdyby někdo mě, řekl to, co Ivan řekl Gabriele na panství, tak bych tomu člověku vrazila dost velkou ránu.
Ani tahle kniha v celku nezklamala, poutavá od samotného začátku. Zajímavé první setkání hlavních hrdinů, vlastně i druhé a třetí. U knihy jsem se několikrát zasmála a to nejen při setkání hlavních hrdinů, ale i při oslovení Nechybělo ani obrovské sexuální napětí, které končilo žhavým sexem. Byla jsem ráda, že jsme se setkali s bývalými hlavními hrdiny, jejich příbuznými a i přáteli. Líbilo se mi, že se v tomhle díle autorka zabývala svatbou Ethana a Brynne. Ale jsem strašně zvědavá na tajemství obou hlavních hrdinů.
Sice mi vadí, že je kniha tak krátká, ale jestli jsou další díly, tak je to pochopitelné. Proto jsem se rozhodla, že dám plný počet. Kromě délky příběhu... nemůžu knize nic vytknout.
Gabriela se mi líbila. Byla mi sympatická hned v knize Nahá. Gabriela byla citlivá, hodná, přátelská, ale i hodně opatrná a bolavá. Během náznaků, které v knize byli, tak to vypadalo... jako zklamání v lásce. Ale moc se těším, až se příběh odkryje v dalším díle.
Ivana jsem na začátku moc nemusela. Nafoukaný, arogantní, odtažitý, rozkazovačný, všechno ví nejlépe, ale jak kniha pokračovala, tak tohle byla jenom jeho maska. Když svou masku pomalu odkládal, tak se ukázalo, že je ohleduplný, empatický, milý, galantní, něžný, ale taky hodně citlivý. Nasadil si tuhle masku po velké zradě. Nevěřil, že ještě nikdy najde ženu svých snů, takže když ji našel, tak dělala všechno, co musel, aby ji získal a věřila mu. Ivan je muž, který vždycky dostane, co chce.

Myška43
02.08.2020 4 z 5

Příjemná sexy jednohubka, sotva jsem se začetla a už byl konec. Ráda jsem se znovu setkala s Eathanem a Neilem. Těším se na další díl.

Majka1979
11.02.2020 5 z 5

Krásna kniha, veľmi som si to užila, tenká ale za to bolo v nej toľko všetkého, že si ju rada isto ešte v budúcnosti prečítam :) Vrelo knihu odporúčam

Laf
29.09.2019 5 z 5

Výborná kniha pro chvíle pohody a když chcete něco nenáročného k četbě.

janina66
22.08.2019 5 z 5

U knihy si člověk hezky odpočine. Moc se mi líbila.

tinka1974
03.05.2018 3 z 5

nebylo to špatné čtení. Třešinka byla Třešinka

Veroush
31.03.2018

Super počteníčko!! Celá natěšená na další díl, který nese název Můj lord ( My lord).
Jenom kdyby se dala stáhnout...

Kameika
08.08.2017 5 z 5

Kniha přečtena za dva dny. Pročítala jsem komentáře a zjistila, že je nás víc co čeká pokračování. Bohužel není možné ji nikde sehnat.

havrmoni
04.05.2017 5 z 5

No a kde je další díl. To je hrůza takhla čekat.
Moc se to líbilo tak jako Aféry .

LucyNej
14.08.2016 5 z 5

už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Kdo četl sérii Aféru - rozhodně se mu bude líbit i tato! :)

Lenka.Vílka
29.09.2015 3 z 5

Povedený začátek nové série... čtení samotné jsem si moc užila..."nedorozumění ", které nastartovala po příběh mě bavilo a celý příběh udělal radost...sice má méně stránek, ale o to bude teseni do příště větší...

Samira
14.07.2015 5 z 5

Hodně povedený začátek návazné série. Jak píše autorka v úvodu, Ivana a Gabrielu stvořila jako první, i když nejprve psala o jiných, její vztah k nim je jasně patrný. Příběh si asi vychutnají více ti, co četli i Aféru, ale šlo by to i bez její znalosti.
A co napsat, zhltáno za jeden den, zakončeno v nejzajímavější moment a teď nekonečné čekání. Moc se těším!

Ewik
04.07.2015 4 z 5

Knihu jsem přečetla za pár hodin. Četla se velmi dobře a i děj měl švih. Jenže najednou jsem se dostala na poslední stranu a byl konec.! Takových otázek co vyvstalo a než vyjde druhý díl, zapomenu obsah tohoto.
Nicméně Ïvan mi byl sympatický i přes to, že se choval jako magor. Moc mě pobavil i Ivanův komorník, který si nebere servítky, ale tím nejslušnějším způsobem.
Když mě osloví "můj lorde," říká mi tím, polib si pr...l :-) To mě fakt rozesmálo.
Tak šup sem s druhým dílem!

Nuttelka
07.06.2015 5 z 5

A to jako vážně??? Knihu jsem slupla jako malinu a my se skoro nic nedozvíme? Hergot a další díl skoro v nedohlednu, to není fér :-))) Ivan mi nejdřív přišel jak největší nafoukanec, ale názor jsem pak samozřejmě změnila a Gabriela (mimochodem toto jméno se mi moc líbí) je sympaťanda :-) No, jsem zvědavá, co se z nich vyklube...

LilliBell
19.04.2015 5 z 5

Kniha je nie je rozsiahla ale číta sa veľmi dobre, má to spád. Aj keď dej nie je ničím mimoriadnym či novým v porovnaní s ostatnými v tomto žánri. Koniec koniec mi príde však ako koniec kapitoly, nie záver knihy. Samozrejme - počkajme si na druhý diel :-)

Autorovy další knížky

Raine Miller
americká
2013  74%Nahá
2014  68%Dokonalá vášeň
2014  82%Třešinka
2013  78%Oči dokořán
2014  78%Vzácná a drahocenná

Kniha K nezaplacení je v

Právě čtených1x
Přečtených184x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených15x
Knihotéce148x
Chystám se číst104x
Chci si koupit11x
dalších seznamech3x