Ohnivé pouto

Ohnivé pouto https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404460/bmid_ohnive-pouto-TWB-404460.jpg 3 45 4

O'Dwyer série

< 3. díl

Irsko oplývá legendami a Branna, majitelka krámku Temná čarodějka s voňavým zbožím pro turisty, je nadšeně přiživuje. Statečně se tváří, že jí ke štěstí nic nechybí, i když se skrytě trápí pro Fina, svou pravou lásku. Jenže jejich společné budoucnosti stojí v cestě dávná minulost. Proto se Finn rozhodl odejít a zasvětit život práci. Ale copak práce může vyplnit propastnou prázdnotu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Blood Magick , 2014


více info...

Přidat komentář

princesse
28.08.2023 4 z 5

Dobře to skončilo, pohádka o čarodějích. Tento žánr úplně nemusím, ale Nora píše opravdu poutavě a čtivě, takže jsem zvládla všechny tři díly, ale je čas si od kouzlení a čarodějů odpočinout. Přiznávám, že jsem občas četla mezi řádky, protože někdy bylo něčeho zkrátka příliš. Nicméně čtivé, oddechové a romantické to bylo a na dovolené si to určitě lze užít.

Laf
29.03.2023 4 z 5

Skvělý závěr série. Spousta napětí a zvratů. Tento díl byl asi ze všech nejvíce nabitý akcí, takže se nešlo nudit a čtení utíkalo velmi rychle. Pokud hledáte odpočinkovou fantasy, sérii mohu vřele doporučit. Rozhodně se nenechte odradit nižším hodnocením :)


raty
19.03.2021 3 z 5

Po druhém dílu, který jsem brala jako oddechovou pohádku, jsem dala šanci i třetí dvojici v tomto třetím pokračování. Bohužel se mi opravdu potvrdilo, že fantasy není nic pro mě, i když spisovatelka píše velmi čtivě. Navíc oproti druhému dílu v tomto jaksi scházel humor. Anotace knížek v této sérii vůbec nic neříkají o tom, že hlavní hrdinové jsou čarodějové bílé magie bojující s temnotou. Takže paní Noro, prosím, napište zase pěkný romantický příběh s detektivní zápletkou.

Simona99
04.01.2020 3 z 5

Zajímavý námět knížky - propojení minulosti se současností a reality s fantazií. Má první přečtená knížka od této spisovatelky nezklamala, ale čekala bych trochu více. Knížka zachází hodně do detailů myšlenek a pocitů, což se mi ale líbilo. Zkuste si přečíst a uvidíte sami :)