Smrtící nahota

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

První ze série sci-fi detektivek se svéráznou Evou Dallasovou, která je poručíkem oddělení vražd. Při výkonu svého povolání se nekouká na možné důsledky, jde ji jen o potrestání vraha. Oběti pro ni nejsou jen čísla v seznamu. Ona sama byla v dětství obětí, což z ní udělalo tak dobrou policistku. Za deset let služby u policie už toho zažila hodně, a tak ví, že to, zda přežije pronásledování nemilosrdného vraha, zavisí na jejích instinktech. A přesto ji něco žene proti varování, aby si nic nezačínala s irským miliardářem Roarkem - jedním z podezřelých v případu vraždy, kterou vyšetřuje....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/2358/big_smrtici-nahota-QwE-2358.jpg 4.3415
Série:

Komentáře (70)

Kniha Smrtící nahota

LenkaVes
15. dubna

Odpočinková krimi křížená s romantikou. Ale asi jo, dám někdy i další díly :-)

helenkan
22.08.2022

Tuhle sérii miluju a tak jsem si zavzpomínala na její začátek.

danielosbourne
06.04.2022

Pustil jsem se do této knihy, protože jde o jednu z nejoblíbenějších sérií mé kolegyně a musím říct, že z prvního dílu nejsem nikterak nadšen, ale nejsem ani zklamán. Obával jsem se, že mi v knihách bude vadit zasazení do budoucnosti a sci-fi prvky, ale naštěstí tam tyto faktory nejsou moc zřetelné.
To už mi víc vadily sexuální scény a vztahové pasáže, kterých bylo v knize více než dost. Určitě by tato série snesla více detektivního vyšetřování a méně sexuálních zápletek. Je znát, že autorka je zvyklá psát romantické knihy pro ženské publikum.
Vzhledem k tomu, že jde ale o tak rozsáhlou sérii, u které do dnešních dní vychází nové a nové díly, tak se pokusím u této série vytrvat, protože se musím přiznat, že ta chemie mezi ústřední dvojicí mě místy bavila a užíval jsem si lehký sarkasmus hlavní hrdinky.
Jako detektivka v dnešní době slabé, ale jako celek neurazí a ženy možná stále nadchne.

Miliamka
18.01.2022

Slabší rozjezd rozsáhlé série. Určitě se pustím do dalších dílů. Jen jsem si musela často opakovat, že je to z roku 1995.. Ale pokus o popis budoucnosti mě bavil, připomínalo mi to Demolition mana.. Eva Dallas je zajímavá postava, Roarke hrdina. Jen autorce (možná je to i dílem překladu) nejdou popisy některých pasaží..

rafan65
27.03.2021

Docela dobrá detektivka ale........ Zasazení děje do budoucnosti mě nějak nenadchlo a ty nekonečné pasáže které bych očekával v knihách z rubriky červená knihovna, to je na detektivku docela trapas!!!

Petraj365
06.02.2021

No nevím...nenadchlo ani neurazilo. Zkusím ještě další díl a uvidíme. Vyhovovalo mi, že to není úplný krvák, ale taková pohodovější krimi plus romantika

jprst
25.09.2020

Cosi jako detektivka přikřížená s červenou knihovnou, kterou jsem dočetl jen silou vůle a která mě přesvědčila, že další knihy této autorky si odpustím. Nejsem prostě správný čtenář pro tento druh knih.

jinbr
17.08.2020

Tak jsem se pustila do série Evy Dallasové.
První kniha se mi moc líbí, je to pro mě příjemná kombinace detektivky a romantiky, která zde není až tak moc přeslazená. Těším se na další díly.